Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
És ez téged miért zavar?fir3bird írta:jo.de nem az a kérdés hogy kinek adnád az aranylabdát, hanem hogy szted ki fogja nyerni.
fir3bird írta:azok, akik Messire szavaztak (elég sokan)d.OR írta:ki az elvakult?!
szerintem minden Barca drukker számára nyilvánvaló, hogy idén nem Messi kapja az aranylasztit. aki ezzel vitatkozik, na az tényleg elvakult.
azok, akik Messire szavaztak (elég sokan)d.OR írta:ki az elvakult?!
szerintem minden Barca drukker számára nyilvánvaló, hogy idén nem Messi kapja az aranylasztit. aki ezzel vitatkozik, na az tényleg elvakult.
Egyetértek. Nem csipázom CR7-et. De ez az igazság. Aki pedig Messire szavazott az túlságosan elvakult. De ne aggódjatok jövőre tutti Messi nyeri meg azt ami neki jár. Vagy Ibrahimovics.....fir3bird írta:már nem azért Barcások, de nem vagytok kicsit elvakultak? sztetek mennyi esély hogy megnyeri Messi az aranylabdát? kb nulla...tavaly a Barca nagyon gyenge volt, és Messi sem csillogott annyira, Ronaldo pedig egyértelműen a Ballon d'Or várományosa.rengeteg gólt rúgott, és nyert egy PL-t meg egy BL-t! nemtom miért szavaztak sokan Messire.szinte esélytelen
Na ez az a szavazás ami nekem mérvadóbb mint a többi.Titinho írta:Megvan a Fifa Év Játékosa 2008 ]
ki az elvakult?!fir3bird írta:már nem azért Barcások, de nem vagytok kicsit elvakultak? sztetek mennyi esély hogy megnyeri Messi az aranylabdát? kb nulla...tavaly a Barca nagyon gyenge volt, és Messi sem csillogott annyira, Ronaldo pedig egyértelműen a Ballon d'Or várományosa.rengeteg gólt rúgott, és nyert egy PL-t meg egy BL-t! nemtom miért szavaztak sokan Messire.szinte esélytelen
van benne valami sorry, át kellett volna gondolnom. de ezt a hülye díjat sikerekért adják sajnos és Ballack erről lemaradt... ha ezt nézzük, akkor tényleg nem jön szóbaLG írta:Sztem nem, nagyon jó szezonja volt, fontos tagja volt a BL eztüstérmes Chelsea-nek, és vezére az EB ezüstérmes válogatottnak. Gondoljatok bele, milyen kicsi választja el a sikert, és a kudarcot. Nagyon kevés kellett volna, h most Ballack angol bajnok, BL győztes, és európabajnok legyen. Akkor valószinűleg most ő lenne az Aranylabda várományosa.MichaaBee írta: hát szerintem Ballack is vicc , de mondjuk Kakánál jobb volt ezévben. Iniesta esetén egyetérthetünk [/color]
Sztem nem, nagyon jó szezonja volt, fontos tagja volt a BL eztüstérmes Chelsea-nek, és vezére az EB ezüstérmes válogatottnak. Gondoljatok bele, milyen kicsi választja el a sikert, és a kudarcot. Nagyon kevés kellett volna, h most Ballack angol bajnok, BL győztes, és európabajnok legyen. Akkor valószinűleg most ő lenne az Aranylabda várományosa.MichaaBee írta:bali 15 írta: Kaká tényleg nagy vicc...inkább Iniesta vagy Ballack.
hát szerintem Ballack is vicc , de mondjuk Kakánál jobb volt ezévben. Iniesta esetén egyetérthetünk
bali 15 írta: Kaká tényleg nagy vicc...inkább Iniesta vagy Ballack.
Úgy értem hogy a védelemben,a középpályán,és a csatársorban is helyet foglal egy barca játékos.Netán azt várod hogy a teljes barca foglalja el az egészetvale írta:Nemtudom hogy most komojan mondod-e vagy viccelsz , de ez nekem nem így tűnik...bali 15 írta:Már meg van 2007-2008 -as világvállogatott a FIFPro szavazasása alapján.
50.000 profi játékos CR7-et jelölte az év játékosának.
A csapat:
kapus:Iker Casillas
Védelem:Puyol,Ferdinand,Terry,S.Ramos
Középpálya:Xavi,Káká,Gerrard
csatársor:Messi,CR7,F. Torres
TOTÁLIS BARCA DOMINANCIA A PÁLYA MINDEN TERÉN
Ez is érdekes lett...bali 15 írta:Már meg van 2007-2008 -as világvállogatott a FIFPro szavazasása alapján.
A csapat:
Nemtudom hogy most komojan mondod-e vagy viccelsz , de ez nekem nem így tűnik...bali 15 írta:Már meg van 2007-2008 -as világvállogatott a FIFPro szavazasása alapján.
A csapat:
eurosport szokta adniCFirpo3 írta:És adja majd valamelyik TV csatorna?