Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ha megint az alvilági lesz a kommentátor én felakasztom magam. valahogy nem jó lehalkított tv-n nézni a meccset...CFirpo3 írta:Igen! Szerencsére legalább a Sportklub adja a meccset.mezeibela írta:adják a sportklubon.
http://www.sportklub.tv/programme/11/01
Puyol05 írta:gyula1214 írta:Málaga elleni mecs se lesz tv-ben?!Nem értem
a spanyol bajnoki meccseket a sport 1 és a 2 szokta közvetíteni. és ezek általában az esti 10 órási meccset adják...
a Barca pedig 8 órakor játszik, ugyhogy sajnos nem tudjuk nézni, csak neten...
Igen! Szerencsére legalább a Sportklub adja a meccset.mezeibela írta:adják a sportklubon.
a Barca pedig 8 órakor játszik, ugyhogy sajnos nem tudjuk nézni, csak neten...
gyula1214 írta:Málaga elleni mecs se lesz tv-ben?!Nem értem
gyula1214 írta:Málaga elleni mecs se lesz tv-ben?!Nem értem
Gauchomester írta:Egy kicst más téma, de azért idekapcsolódik. A mai Nemzeti Sportban olvastam egy cikket, amiben a Barca hazai meccseire kilátogató szurkolók száma volt a téma...
Az az igazság, hogy érthetetlen számomra az, hogy pl az Almeria ellen is "csak" 63 ezer szurkoló volt jelen, azután, hogy két fodulóval azelőtt az Atletico-is úgy gázolta el a csapat, olyan jó játékkal, amilyet rég láthattak, és láthattunk a fiúktól, a BL-ben pedig egy laza ötöst hagytak ott Bázelben...mindenképpen érdemes elgondolkodni rajta, és a Sport is jó oldalról közelítette meg a kérdést, mert valami olyasmit írtak, hogy a sok nézőhöz kelle egy jó csapat, látványos játék, sztárok, szerethető fiatal tehetségek, szimpatikus edző, és a létesítménynek is a lehető legjobbnak kell lennie, és ugye a Barcánál minden adott, ennek ellenére...
Érdekes, hogy tavaly többen mentek ki Ronaldinho-t kifütyülni, és a rossz (mert ne szépítsük az volt) jáékot megnézni, mint most, amikor minden okuk meglenne az örömre, hogy ilyen kiváló csapatot láthatnak....
értettem mire reagáltál, én se emlékszem,és:mindorokke_barca írta:nem emlekszem ilyenre miota kovetem a focit, szal statisztikailag, meg logikailag is elegge kicsi az eselye szerintem pl annak h mind2 meccs ugyanugy vegzodjon es meg ugyanannyi pontunk is legyen 38 fordulo utan
ozsimiki írta:de ez nem nagyon valószínű,de benne van.
en erdetileg arra reagaltam hogy aprieto vszinuleg nem tudta, hogy a spanyol bajnoksagban nem a golarany szamit, a kerdesem arra iranyult hogy vajon dolt e mar el vmikor a spanyol bajnoksag golarany miatt, hogy az elso 2 helyezett ugyanazzal az eredmennyel zarta az oda-vissza vagot... nem emlekszem ilyenre miota kovetem a focit, szal statisztikailag, meg logikailag is elegge kicsi az eselye szerintem pl annak h mind2 meccs ugyanugy vegzodjon es meg ugyanannyi pontunk is legyen 38 fordulo utannem az almeira ellen kellene aggódni, hanem ha pl Real-BARCA 1-1,és megint 1-1,akkor a két csapat gólkülönbsége dönt, semmi köze ahhoz,h hol fog állni akkor az Almeira
Nem az volt a kérdéstorrentkiller írta:2006-2007ben. A madrid 1x sem vezette pontelőnnyel a bajnokságot, és csak az egymás elleni eredmény miatt lettek bajnokok...mindorokke_barca írta:hát remélem, hogy nem az almeriával szemben kell majd ezt számolgatnunk, vagyis akiket nagyon megverünk, nem hiszem hogy közel lesznek hozzánk a szezon végén... volt egyáltalán eddig példa ilyenre a spanyol bajnokságban hogy így dőlt el az első hely sorsa?
2006-2007ben. A madrid 1x sem vezette pontelőnnyel a bajnokságot, és csak az egymás elleni eredmény miatt lettek bajnokok...mindorokke_barca írta:hát remélem, hogy nem az almeriával szemben kell majd ezt számolgatnunk, vagyis akiket nagyon megverünk, nem hiszem hogy közel lesznek hozzánk a szezon végén... volt egyáltalán eddig példa ilyenre a spanyol bajnokságban hogy így dőlt el az első hely sorsa?
Viszont, ha azok se döntenek akkor a gólkülönbség számít.mindorokke_barca írta:semmit:) mert spanyol bajnokságban az egymás elleni eredmények számítanak;)Egyébként meg ki tudja, lehet hogy a végelszámolásnál sokat jelentenek majd a sokgólos győzelmek
semmit:) mert spanyol bajnokságban az egymás elleni eredmények számítanak;)Egyébként meg ki tudja, lehet hogy a végelszámolásnál sokat jelentenek majd a sokgólos győzelmek
Gondolom a lánya neve van oda tetoválva vagy egy fontos ember neve.Messa írta:Már 1 ideje ezt csinálja a góljai után. Fogalmam sincs, hogy mit jelent, de nekem tetszik.2pac4ever10 írta:De Henry tegnapi gólja után azért érdekes gólörömöt vágott le. Mintha valaki orron vágta volna
jo, akkor nem tunt fel, pedig elegge vonott arca volt a mi kis argentinunknek, elnezest a tevedesert...Istvaan írta:Azért a negyedik gól után megölelteSzakacs írta:Csak nekem tunt fel, vagy tenyleg Eto'o es Messi egy golnal se oleltek meg egymast![]()
meg akkor sem amikor a negyedik golnal Messi adta a passzt Eto'o-nak...erdekes...
![]()
t
Már 1 ideje ezt csinálja a góljai után. Fogalmam sincs, hogy mit jelent, de nekem tetszik.2pac4ever10 írta:De Henry tegnapi gólja után azért érdekes gólörömöt vágott le. Mintha valaki orron vágta volna