Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A rasszista erős, és baromság! Nincs a válogatottba mert Casillas és Reina jobb. Palopot én nem érzem indokoltnak, de nem vagyok edző.Hercegnő írta:Vikotr csak azért nincs benne a válogatottban,mert aragonyas rasszista és irigyli a sok haját.
Mondjuk azon a meccsen szerintem pont nem sokat mutatott Dinho...Master19 írta:Jó de a Bl döntő azért nem mostanában volt hanem 2 éve!És akkor még Ronaldinho is bizonyitott!Tehát nem ez alapjáb kéne megitélni hanem a közelmúltban mutatott teljesitménye alapján!
Jó de a Bl döntő azért nem mostanában volt hanem 2 éve!És akkor még Ronaldinho is bizonyitott!barca99 írta: Szerintem a BL-döntőn bizonyított elég sokat. Vannak hibái, aminek a tizedéből gól is lesz, de a kapusoknál szinte a legfontosabb a rutin, tehát Valdes is évről évre fejlődik. Az "előélete" miatt sose fogják megválasztani a legjobb kapusnak, de még mindig lehet bele egy nagyon jó kapus.
Szerintem a BL-döntőn bizonyított elég sokat. Vannak hibái, aminek a tizedéből gól is lesz, de a kapusoknál szinte a legfontosabb a rutin, tehát Valdes is évről évre fejlődik. Az "előélete" miatt sose fogják megválasztani a legjobb kapusnak, de még mindig lehet bele egy nagyon jó kapus.LG írta:Csak Barcelonában tarják nagyra őt, akik nem olyan elfogultak vele, azok látják, h nem egy nagy durranás.
Összegezve az eddigieket, Vitya előtt van még sztem:Sanama írta:Szerintem azért a top10ben bennevan. Akiket biztosan elé raknék a világből,azok a következő hálóőrök:
Cassilas
Buffon
Cechz(nemtom hogy írják)
Julio Cesar
Van der Sar
Reina(talán)
Több nem nagyon jut eszembe így hirtelen.
Mind jobbak.Szerintem még Akinfeev és Almunia is jobb nála.(most eg fogtok kövezniTZS írta:Julio Cesar sztem biztosan jobb.
És még elgondolkodtató Adler, Frey, Boruc, Neuer.
Julio Cesar sztem biztosan jobb.Gyurinho írta:Én Julio Césart nagyon távolinak érzem egy ilyen listától mondjuk én a helyére írnám Valdést vagy az idén is tavaly is remekül védő René Adlert aki a néémet válogatottban valószínüleg Kahn utódja lesz a poszton.Sanama írta:Szerintem azért a top10ben bennevan. Akiket biztosan elé raknék a világből,azok a következő hálóőrök:
Cassilas
Buffon
Cechz(nemtom hogy írják)
Julio Cesar
Van der Sar
Reina(talán)
Én Julio Césart nagyon távolinak érzem egy ilyen listától mondjuk én a helyére írnám Valdést vagy az idén is tavaly is remekül védő René Adlert aki a néémet válogatottban valószínüleg Kahn utódja lesz a poszton.Sanama írta:Szerintem azért a top10ben bennevan. Akiket biztosan elé raknék a világből,azok a következő hálóőrök:
Cassilas
Buffon
Cechz(nemtom hogy írják)
Julio Cesar
Van der Sar
Reina(talán)
Szerintem sajnos közel sincs benne az első tízben.Los Banditos írta:Casillag a világ legjobb kapusa.Valdés1 írta:CASILLAS egy amatör büdös Realos!!!![]()
Valdes jó ha az első 10-ben benne van...
Casillag a világ legjobb kapusa.Valdés1 írta:CASILLAS egy amatör büdös Realos!!!![]()
Én is(és még nagyon sokan) és lehet, hogy egyszer fogjuk is, de ez csak amolyan jutalomjáték-szerű mérkőzés lesz.Valdés1 írta:de én akarom VV -t látni spanyol mezbe is:D:D
Lehet, hogy Realos.Valdés1 írta:ÉN SZÍVEMSZERINT VALDÉST TENÉM 1 SZÁMU KAPUSNAK ,MERT
CASILLAS egy amatör büdös Realos!!!![]()
Valdés a legjob!! meglehetne néha simizni a buksiát![]()
![]()