A rasszista erős, és baromság! Nincs a válogatottba mert Casillas és Reina jobb. Palopot én nem érzem indokoltnak, de nem vagyok edző.Hercegnő írta:Vikotr csak azért nincs benne a válogatottban,mert aragonyas rasszista és irigyli a sok haját.
Victor Valdés
- Varatrix
- Director del Fútbol
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Hercegnő
- Barça C
[color=blue][/color]Nincs is olyan,hogy tökéletes kapus,van olyan mecs ahol Iker is tőbb golt kapott,mit az egész EB-n együtt véve.A kapusok teljesítménye sosem lesz 100%-os és ezért nem is lehet őket összehasonlítani.Vikotr csak azért nincs benne a válogatottban,mert aragonyas rasszista és irigyli a sok haját.Egyébként meg a gólokat a csatárok rúgják,de a meccset a védők nyerik meg 8) És a csatárok nem szeretnek hátrafelé futni,és védekezniXD
nemértem h lehet még kérdés az h Victor Valdes jó kapus e vagy sem vagy ott van a világ legjobbjai között vagy sem!ez sztem egyértelmű h ott van!régen tényleg [auto_cenzúra] volt, a csapat leggyengébb láncszeme de mára már nincs olyan h leggyengébb káncszem hisz nagyon sokat fejlődött!VdS sztem a világ legjobb kapusa mert már nagyon régóta a legmagasabb szinteken nyomja(tudom volt neki egy ilyen Fulhames "mellékállása" de egyébként a holland válogatottban meg most a MUban is [auto_cenzúra] nyomja)utána Buffon és Casillas aki még hasonló kaliber deh én Cechet nem látom nagyobb kapusnak mint Valdest az tuti biztos...
Ma mondjuk volt egy nagy védése, a gól előtt, de aztán a kippatanóból a Duda nagy gólt akasztott, de arról ő tehetett. Szóval ma jó volt.
én úgy vagyok vele, h a megszerezhető kapusok között jelenleg nincs jobb VV-nél. be kell látnunk, h Casillas, Buffon, VdS szintű kapusokból nagyon kevés van. a többiekhez képest pedig Valdés kiváló. még Cechet, Reinát, Freyt sorolnám ide.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Mondjuk azon a meccsen szerintem pont nem sokat mutatott Dinho...Master19 írta:Jó de a Bl döntő azért nem mostanában volt hanem 2 éve!És akkor még Ronaldinho is bizonyitott!Tehát nem ez alapjáb kéne megitélni hanem a közelmúltban mutatott teljesitménye alapján!

És úgy általában sem hiszem, hogy azóta romlott volna Valdes teljesítménye. A közelmúltban pedig nem lehet rá panasz.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
nem tudom mi a bajotok vele. néha tényleg potyázik, de a meccsek nem rajta mennek el, ha egyáltalán elmennek. szerintem jó képességű kapus, a váratlanabb szituációk még azért néha meglepik, de az 1-1 szituációkat nagyon jó arányban hárítja. egyre többet fejlődik, az meg hogy a világ jelenleg legjobb kapusát nem tudja kiszorítani a válogatottból megbocsáltható szerintem, így csak aBarcának él 

Bízzunk abban hogy még fejlődni fog, mert még fiatalnak mondható, és akkor senki nem fogja szekálni a teljesítménye miatt.
Mert azért van mit a számlájára írni, sajnos.
Mert azért van mit a számlájára írni, sajnos.
Hát amúgy ja.Igaza van Délicének.Nem kéne szekálni hanem meg kell becsülni.

Valdés,Cáceres,Piqué,Puyol,Xavi,Iniesta,Eto'o,Messi,Henry.Keita,Touré -------->ISTENEK
ez egy FC Barcelona rajongói oldal, szóval elméletileg aki itt van, az szereti az egész csapatot vagy legalább 1 játékost! tehát pl a Víctornak szánt topikban nem azt kéne megbeszélni, h milyen "rossz" kapus meg felhívni a figyelmet az összes létező és vélt hibájára, valamint megvitatni, h tulajdonképp mindenki jobb nála, hanem elismerni a tehetségét és örülni neki, h egyáltanál ilyen teljesítményt nyújt az elődeihez képest... de ez csak 1 személyes vélemény, és nem akartam megbántani vele senkit
Zubi ota legjobb kapusunk! hihetetlen gyenge kapusaink voltak (Busquets, Hesp...) eddig, most vegre van egy fiatal kapusunk aki majdnem mindig jol teljseit, kap neha par potyat, de az benne van. Nem kell nekunk helyett sztarkapus!
- Valdés1
- Jugador del Barça
van aki szereti VV-t van aki nem. Én minden Barcelona játékost szeretek. De valdés köztüka edvencem.Sztem sem lesz belöle nagy kapus,de hamár a Barcánál 1 számu kapus, akkor tudhat valamit!! Ha válogatottlesz ha nem nekem akoris ö marada példaképem! És akik nemszereti akkor azoknak meg irnám, hogy majd a Fifába lecserélhetik:D
Valdés maragyon csak a Barcánál jó kapus ö!!
Valdés maragyon csak a Barcánál jó kapus ö!!
(L) I'love Barca(L)

-
- Capitá del Barça
Jó de a Bl döntő azért nem mostanában volt hanem 2 éve!És akkor még Ronaldinho is bizonyitott!barca99 írta: Szerintem a BL-döntőn bizonyított elég sokat. Vannak hibái, aminek a tizedéből gól is lesz, de a kapusoknál szinte a legfontosabb a rutin, tehát Valdes is évről évre fejlődik. Az "előélete" miatt sose fogják megválasztani a legjobb kapusnak, de még mindig lehet bele egy nagyon jó kapus.

Szerintem a BL-döntőn bizonyított elég sokat. Vannak hibái, aminek a tizedéből gól is lesz, de a kapusoknál szinte a legfontosabb a rutin, tehát Valdes is évről évre fejlődik. Az "előélete" miatt sose fogják megválasztani a legjobb kapusnak, de még mindig lehet bele egy nagyon jó kapus.LG írta:Csak Barcelonában tarják nagyra őt, akik nem olyan elfogultak vele, azok látják, h nem egy nagy durranás.
Szerencsére mostanában nincs sok dolga Valdesnek, ami meg van, azt jól elvégzi. Egyébként én sem tartom klasszis kapusnak, amikor épp olyan formában van a védelem, h többet lő az ellen kapura, akkor bizony Valdes bajban szokott lenni. De idén is szezon elején sokat bakizott Victor barátunk. Azonban a klubbnál sokra tartják, és becsülik, Laporta meg 1x a világ legjobb kapusának nevezte
Szóval nincs esély egy új elsőszámú kapus igazolásála. Ilyenkor nem is kell, amikor jól m1 a csapatnak, de amikor nem, olyankor látszik, h Valdes elég gyenge láncszem. De nincs mit tenni, ez van, ezt kell szeretni.
A válogatottba én meg nem követelném, egyrészt Casillas megkérdőjelezhetetlenül első számú kapus, és a cserekapusnak nincs akkora jelentősége, de sztem még cserekapusnak se nagyon férne be. Csak Barcelonában tarják nagyra őt, akik nem olyan elfogultak vele, azok látják, h nem egy nagy durranás.

A válogatottba én meg nem követelném, egyrészt Casillas megkérdőjelezhetetlenül első számú kapus, és a cserekapusnak nincs akkora jelentősége, de sztem még cserekapusnak se nagyon férne be. Csak Barcelonában tarják nagyra őt, akik nem olyan elfogultak vele, azok látják, h nem egy nagy durranás.
Összegezve az eddigieket, Vitya előtt van még sztem:Sanama írta:Szerintem azért a top10ben bennevan. Akiket biztosan elé raknék a világből,azok a következő hálóőrök:
Cassilas
Buffon
Cechz(nemtom hogy írják)
Julio Cesar
Van der Sar
Reina(talán)
Több nem nagyon jut eszembe így hirtelen.
Gomes, Akinfeev, Adler, Neuer, Boruc, Frey
És egy hozzászólást idézve, sajnos az nyom rengeteget a laptba az új kapus igazolása ellen, hogy túl jónak tartják, és ugye katalán, ami rengeteget számít.
- lopakodo
- Capitá del Barça
Mind jobbak.Szerintem még Akinfeev és Almunia is jobb nála.(most eg fogtok kövezniTZS írta:Julio Cesar sztem biztosan jobb.
És még elgondolkodtató Adler, Frey, Boruc, Neuer.

Jelenleg Pep és a vezetőség is jónak tartja ,viszont Valdés katalán ,ami sokat nyom a latba.Akinfevv-et akkor is szivesebben látná a Barca kapujába.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lopakodo 2008.11.01. 10:37:19-kor.
Julio Cesar sztem biztosan jobb.Gyurinho írta:Én Julio Césart nagyon távolinak érzem egy ilyen listától mondjuk én a helyére írnám Valdést vagy az idén is tavaly is remekül védő René Adlert aki a néémet válogatottban valószínüleg Kahn utódja lesz a poszton.Sanama írta:Szerintem azért a top10ben bennevan. Akiket biztosan elé raknék a világből,azok a következő hálóőrök:
Cassilas
Buffon
Cechz(nemtom hogy írják)
Julio Cesar
Van der Sar
Reina(talán)
És még elgondolkodtató Adler, Frey, Boruc, Neuer.
-
- Capitá del Barça
Én Julio Césart nagyon távolinak érzem egy ilyen listától mondjuk én a helyére írnám Valdést vagy az idén is tavaly is remekül védő René Adlert aki a néémet válogatottban valószínüleg Kahn utódja lesz a poszton.Sanama írta:Szerintem azért a top10ben bennevan. Akiket biztosan elé raknék a világből,azok a következő hálóőrök:
Cassilas
Buffon
Cechz(nemtom hogy írják)
Julio Cesar
Van der Sar
Reina(talán)
Szerintem azért a top10ben bennevan. Akiket biztosan elé raknék a világből,azok a következő hálóőrök:
Cassilas
Buffon
Cechz(nemtom hogy írják)
Julio Cesar
Van der Sar
Reina(talán)
Cassilas
Buffon
Cechz(nemtom hogy írják)
Julio Cesar
Van der Sar
Reina(talán)
Szerintem sajnos közel sincs benne az első tízben.Los Banditos írta:Casillag a világ legjobb kapusa.Valdés1 írta:CASILLAS egy amatör büdös Realos!!!![]()
Valdes jó ha az első 10-ben benne van...
Vannak jó mérkőzései, védései, de folyamatos jó teljesítményre sajnos nem képes, talán ezért sem volt még válogatott.
Elég ha csak arra gondolunk, hogy hány mrékőzésünk ment el rajta....
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Casillag a világ legjobb kapusa.Valdés1 írta:CASILLAS egy amatör büdös Realos!!!![]()
Valdes jó ha az első 10-ben benne van...
in to exile
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Én is(és még nagyon sokan) és lehet, hogy egyszer fogjuk is, de ez csak amolyan jutalomjáték-szerű mérkőzés lesz.Valdés1 írta:de én akarom VV -t látni spanyol mezbe is:D:D
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
- lui1698
- Llegenda del Barça
Lehet, hogy Realos.Valdés1 írta:ÉN SZÍVEMSZERINT VALDÉST TENÉM 1 SZÁMU KAPUSNAK ,MERT
CASILLAS egy amatör büdös Realos!!!![]()
Valdés a legjob!! meglehetne néha simizni a buksiát![]()
![]()
Viszont a világ legjobb hálóőre.Ezt nem lehet kétségbe vonni.
Victor Valdés nem ér jelenleg a nyomába se.Talán érhet.Lehetnek jó évei, de én nem nagyon hiszem, hogy igazán nagy kapus lehet belőle.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.