Bravo,grt a csapatnak!

Nyugi én is paráztam. De azért laza 1-4 lett Xavi ma nagyott játszott !Ilúvatar írta:ozsimiki írta: De ha már lejátszuk, akkor nyerjünk, tökmind1,h végigsétáljuk, ne kockáztassunk, és ha 1góllal is de hozzuk be.
4 góllal behoztunk
Jó kis vizifoci volt ez... de azért nagyon paráztam a sérülésektől...
ozsimiki írta: De ha már lejátszuk, akkor nyerjünk, tökmind1,h végigsétáljuk, ne kockáztassunk, és ha 1góllal is de hozzuk be.
Csapatérdeke többet nyom egy kicsit a latbasocio66 írta:Na,azért én meccset akarok nézni,hészajko írta:Remélem elmarad a mérkőzés.Ilyen pályán a Barca elvérezne Messi cselei a tocsába elapadnának vagy Xavi hatalmas labdái akár.Játszák le máskor én ezen a véleményen vagyok.![]()
Na,azért én meccset akarok nézni,hészajko írta:Remélem elmarad a mérkőzés.Ilyen pályán a Barca elvérezne Messi cselei a tocsába elapadnának vagy Xavi hatalmas labdái akár.Játszák le máskor én ezen a véleményen vagyok.
Igen-igen, én is ezt furcsálltam a dologban. Szóval valószínűleg ismétlés, vagy Barca Tv.Varga Tamás írta:Az kizárt, mert kedden BL-meccset játszunk a Bázellel.
Igen, én is ezen a véleményen vagyok. Irreális pályán a gyenge, kombinatív játékra képtelen csapatok vannak előnyben.Bányász írta:Hát kövezzetek meg de ha ilyen a pálya akkor talán jobb is lenne ha elmaradna a meccs.
Nem igazán a mi focinknak kedvez ez a talaj....
Az kizárt, mert kedden BL-meccset játszunk a Bázellel.Messa írta:Na, még az kéne... Egész nap azt vártam, hogy 8 óra legyen...danko94 írta:Enyhén esik az eső Malagában...Lehet h elmarad a meccs![]()
Szerk.: Épp most kapcsoltam a SportKlubra, ez volt kiírva: Malága - Barcelona, Szerda 18 óra.
Mondjuk nem tudom, lehet, hogy Barca TV-s reklám volt.
Na, még az kéne... Egész nap azt vártam, hogy 8 óra legyen...danko94 írta:Enyhén esik az eső Malagában...Lehet h elmarad a meccs![]()