2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
húúú te aztan szépen beszélsz a kedvenc(?) csapatod jatekosárol...Rivaldinho írta:****
Ott már van egy lófejű...Barcaforever írta:Van Nistelrooy menjen a fradiba úgy ias gólszegény meccseket játszanak mostanság.(Vagy ha gólgazdagot akko őt kapnak egy tucatot.)
A jóöreg lábtörö, örökfiatal LipcseiBodi írta:De Nistelrooy befejezőcsatár,ki csinálja majd neki a helyzeteket????Barcaforever írta:Van Nistelrooy menjen a fradiba úgy ias gólszegény meccseket játszanak mostanság.(Vagy ha gólgazdagot akko őt kapnak egy tucatot.)
![]()
![]()
De Nistelrooy befejezőcsatár,ki csinálja majd neki a helyzeteket????Barcaforever írta:Van Nistelrooy menjen a fradiba úgy ias gólszegény meccseket játszanak mostanság.(Vagy ha gólgazdagot akko őt kapnak egy tucatot.)
Csak van Nistelrooyt ne!Cs.Á írta:Kapusok:Valdés,Jorquera,Ruben(S.Proto) Védők:Puyol,Edmilson,Oleguer,Beletti,Gabri,Gio,Sylvinho (Gallas
vagy más jó középső védő!) Középpályások:Márquez,Xavi,Deco,Ronaldinho,Motta,Iniesta,Van Bommel,Ezquerro, Csatárok:Eto'o,Giuly,Larsson,Maxi,( Van Nistelrooy
![]()
![]()
![]()
)
Nekem is.Barcaforever írta:Ez nekem új.Barcaboy!!! írta:Amúgy vki nem tudja megmondani hogy nézne ki az új mez? Ha jól hallottam fehér háttéren lesz vmi
Ez nekem új.Barcaboy!!! írta:Amúgy vki nem tudja megmondani hogy nézne ki az új mez? Ha jól hallottam fehér háttéren lesz vmi
mezszponzor,egyéb játékosok eladása???Bodi írta:De 50millió fontért?Annyit biztos nem adunk!Euróban már lehet,hogy kifizetnénk,bár nemtom honnan szedünk rá pénzt...Vito írta:nem, tudtommal z Arsenal kötötte ki, hogy 50Milláért vihetjük.Maxi írta:Segítsen nekem valaki légyszives!Most Henryért mennyit ajánlottunk mert máshol azt olvastam hogy 50 millió fontot,de csak Eurot nem?
De 50millió fontért?Annyit biztos nem adunk!Euróban már lehet,hogy kifizetnénk,bár nemtom honnan szedünk rá pénzt...Vito írta:nem, tudtommal z Arsenal kötötte ki, hogy 50Milláért vihetjük.Maxi írta:Segítsen nekem valaki légyszives!Most Henryért mennyit ajánlottunk mert máshol azt olvastam hogy 50 millió fontot,de csak Eurot nem?
nem, tudtommal z Arsenal kötötte ki, hogy 50Milláért vihetjük.Maxi írta:Segítsen nekem valaki légyszives!Most Henryért mennyit ajánlottunk mert máshol azt olvastam hogy 50 millió fontot,de csak Eurot nem?