Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.11.10. 16:02:30

Franco írta:Felesleges vitatkozni a Real mindig a sapanyoloké lessz A Bilbao a [auto_cenzúra]é, a katalánoké mega Barca.
Jamaika meg a Jamaikaiaké...

De ahogy figyeltem nem is ezen ment a "vita".
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Franco
Jugador del Barça

2008.11.10. 16:00:17

Felesleges vitatkozni a Real mindig a sapanyoloké lessz A Bilbao a baszkoké, a katalánoké mega Barca.
Best Club XX Century Real Madrid
Franco
Jugador del Barça

2008.11.10. 15:58:03

45-48-49 ben nem lettetek bajnokok véletlenül????Franco még böven volt akkor.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.10. 15:55:42

Perrero írta:A polgárháború hatásai
Erről beszéltem.
Franco írta:
A Madrid mindig a hatalom csapata volt és az is lessz mindig.
Ezt inkább szégyellnetek kellene... :roll:
Franco írta: Én egy szoval sem mondtam hogy nem ártott a Barcelonanak.
Franco írta:A Bacelona is volt bajnok csapat a franco rendszer alatt. Söt nem kis játékosok játszottak nálatok akkoriban is.
:roll:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.11.10. 15:54:48

Franco írta:A Bacelona is volt bajnok csapat a franco rendszer alatt. Söt nem kis játékosok játszottak nálatok akkoriban is.
Ezért több a BARCA mint egy klubb, ezért IS...olyan körülmények között is kiemelkedtünk egyes években, pedig nagyon nem azt akarták egyesek :evil: :evil:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Franco
Jugador del Barça

2008.11.10. 15:51:55

Perrero írta:A polgárháború hatásai

A polgárháború kezdete után egy hónappal Josep Sunolt, a Barca elnökét meggyilkolták Franco katonái Guadalajra közelében. Szerencsére a csapat éppen egy túrán volt Mexikóban és az USA-ban, ami a klub vagyonának a megmenekülését jelentette, ugyanakkor a csapat fele száműzetésbe vonult Mexikóba és Franciaországba. 1938. március 16-án a fasiszták egy bombát dobtak az egyesület társasági klubjára, ami súlyos károkat okozott. Néhány hónappal később Barcelona fasiszta megszállás alá került, s a klub - mely a katalán hazafiasság jelképe volt - tagsága 3.486 főre apadt le, tükrözve a rengeteg súlyos problémát. 1940. márciusában a Franco rezsim csatlósát, Marqués de la Mesa Rstat nevezték ki az egyesület elnökévé. Ezzel egy időben a klubot átkeresztelték az eredeti, angolos "Fútbol Club Barcelona"-ról a sokkal spanyolosabb "Club de Fútbol Barcelona"-ra (Ezt végül 1973-ban változtatták vissza). Emellett, a katalán címerben található 4 vörös sávot lecsökkentették kettőre - az eredetit csak1949-ben állították vissza.
Én egy szoval sem mondtam hogy nem ártott a Barcelonanak.
Franco
Jugador del Barça

2008.11.10. 15:49:50

Victor_Valdes írta:Gondoltam itt, a politikai segítségekre, és a rengeteg pénzre amit beleölt a Madridba az állam kasszájából, nem mellékesen sok jót tett a spanyoloknak is .... :roll:
A Madrid mindig a hatalom csapata volt és azis lessz mindig.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.10. 15:47:34

Gondoltam itt, a politikai segítségekre, és a rengeteg pénzre amit beleölt a Madridba az állam kasszájából, nem mellékesen sok jót tett a spanyoloknak is .... :roll:
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Franco
Jugador del Barça

2008.11.10. 15:47:01

A Bacelona is volt bajnok csapat a franco rendszer alatt. Söt nem kis játékosok játszottak nálatok akkoriban is.
Franco
Jugador del Barça

2008.11.10. 15:45:51

Victor_Valdes írta:Csak gondolj bele, hogy milyen úton érte mindezt el a Madridnak, nekem mindegy, ha modi lennék, ilyen névvel nem is engednélek írni... :roll: :twisted:
Milyen uton??
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.10. 15:42:20

Csak gondolj bele, hogy milyen úton érte mindezt el a Madridnak, nekem mindegy, ha modi lennék, ilyen névvel nem is engednélek írni... :roll: :twisted:
Franco
Jugador del Barça

2008.11.10. 15:41:31

Lampiao írta:
Franco írta: Az én szeretett csapatomnak ez az ember sok jot tett. Anyagilag és rengeteg remek játékos Real Madridba való szerzödését köszönhetjük neki.

ÉS a spanyol népnek is "sok jót tett"! ez az ember...:D Milyen lenne ha én a Hetha Berlin fórumra Hitler névvel mennék... Az volt a kedvenc csapata... Ne légy barom, már bocsi...:D
MAdrid szurkolok szerették Francot és a mai napig szeretik is. De egy másik példával élve. Ott van a LAzio és Benito Mussolini esete. Nem mondom hogy jot tett a néppel,de a realal igen. Amugy a Spanyoloknak nem ártott nem ugy mint a katálánoknak vagy a baszkoknak.
Lampiao
Jugador d'estrella

2008.11.10. 15:38:16

Franco írta: Az én szeretett csapatomnak ez az ember sok jot tett. Anyagilag és rengeteg remek játékos Real Madridba való szerzödését köszönhetjük neki.

ÉS a spanyol népnek is "sok jót tett"! ez az ember...:D Milyen lenne ha én a Hetha Berlin fórumra Hitler névvel mennék... Az volt a kedvenc csapata... Ne légy barom, már bocsi...:D
Franco
Jugador del Barça

2008.11.10. 15:30:54

Perrero írta:Te akkor még nem is éltél, amikor a Real elkezdett "plázázni" a játékosok között /Galaktikus korszak/
Te most a Bernabeu korszakra gondolsz??? Mert ha igen akkor igazd van még nem éltem de rengeteget tudok a REAL TÖRTÉNElMÉRŐL.
Franco
Jugador del Barça

2008.11.10. 15:22:33

manuel írta:
Fernando írta:Neharagudj manuel de eléggé faragatlan vagy. A Barcának is voltak rossz szezonjai. Most gondolj bele megkérdeznék tőled h te tavaly miért voltál Barca szurkoló? Ugye mekkora hüyeség? Nekem személyszerint tetszik a Madrid játéka, amit képviseltek anno. Most már ez megváltozott..
Bocsánat minden madrid szurkolótól!!!!de én a Madridott azóta nemnézzem semmibe amióta náluk minden csak a pénzrőlszól vagyis a Mijatovics korszak utáni időszak ami a mai napig tart.Ez a C.Ronyáldós herce-hurca is meg már mindenek a tetteje.Nekem már elegem van belőlük.Ez a véleményem és kész.
Realnal nagyrészt mindig az volt, hogy akit akartak mindig oda vittek. Real neve a szép technikás játékkal azonosult ugyanugy mint a Barkaé az évek során.
Kralo
Entrenador del Barça

2008.11.09. 16:24:36

manuel írta: Most ezt én nembántásból kérdezem és lehet hogy illetlenség is de engem annyira érdekel az hogy egy Real szurkoló miért éppen Real szurkoló :?:
A kérdés megválaszolhatatlan. Szerintem te sem tudnád megmagyarázni, hogy mitől is lettél Barcelona szurkoló.
Ez nem fejben dől el, hogy kinek szurkolsz holnaptól.
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.09. 16:18:50

Ez gyerekes hülyeség emberek! Akármennyire gyűlölöm a madridot, be kell vallanom, hogy voltak olyan időszakok, amikor a madrid játéka látványos volt! Nem azért nyertek zsinórban bajnokságokat többször is, mert egy rakás falábú volt náluk /na jó, tényleg sok falábú volt, de csak lőtték a gólokat!! :D/!!

Most a madrid a béha sgge alatt van, majd fel fog kelni a padlóról!! tavaly mi sem voltunk különbek!! Dereng vmi a Barca-Mallorcáról?? Na ugye...

Inkább örüljünk neki, hogy van egy ilyen jó szervezett, ütőképes, zseniális csapatunk, és ha a mostani formánk megmarad, akkor nyerni fogunk egy rakat címet és nagy elismerést fogunk kapni!! :wink:

Szal peace embörök!! :wink:
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
sergi1989
Capitá del Barça

2008.11.09. 16:05:26

Varga Tamás írta:
sergi1989 írta:Manuel!
én kérdeznék
1.mi közöd hozzá mi fogta meg benne?
2.sztd ugy 98 vagy 2002 környékén nem játszottunk ugy hogy az vkinek tetszhet??
3.ne ám má hogy a reálba ne lehesen beleszeretni,mert van egy rosz idény?
4.barcába tavaly belelehetett?
5.vagy csak ettől az idénytől vagy szurkoló?
miről beszélsz egyáltalán a tavalyi szeon után van mit törlesztenetek..mikett jázsztattok má ..most van egy jó széria és má elvagy ájulva..
Bocsásd meg egy Barca-szurkolónak, hogy el van ájulva szeretett csapata játékától. Szerintem, ez a világ legtermészetesebb dolga. Ti is el lennétek, ha csak fele ilyen jól, tetszetősen és jól játszana a ti csapatotok.
Ami itt megy már oldalakon keresztül, az gyerekes és röhejes. :wink:
kérdés tomi
hol irom azt hogy ne legyen elájulva?
manuel
Jugador d'estrella

2008.11.09. 16:00:22

Fernando írta:Neharagudj manuel de eléggé faragatlan vagy. A Barcának is voltak rossz szezonjai. Most gondolj bele megkérdeznék tőled h te tavaly miért voltál Barca szurkoló? Ugye mekkora hüyeség? Nekem személyszerint tetszik a Madrid játéka, amit képviseltek anno. Most már ez megváltozott..
Bocsánat minden madrid szurkolótól!!!!de én a Madridott azóta nemnézzem semmibe amióta náluk minden csak a pénzrőlszól vagyis a Mijatovics korszak utáni időszak ami a mai napig tart.Ez a C.Ronyáldós herce-hurca is meg már mindenek a tetteje.Nekem már elegem van belőlük.Ez a véleményem és kész.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.09. 15:43:12

sergi1989 írta:Manuel!
én kérdeznék
1.mi közöd hozzá mi fogta meg benne?
2.sztd ugy 98 vagy 2002 környékén nem játszottunk ugy hogy az vkinek tetszhet??
3.ne ám má hogy a reálba ne lehesen beleszeretni,mert van egy rosz idény?
4.barcába tavaly belelehetett?
5.vagy csak ettől az idénytől vagy szurkoló?
miről beszélsz egyáltalán a tavalyi szeon után van mit törlesztenetek..mikett jázsztattok má ..most van egy jó széria és má elvagy ájulva..
Bocsásd meg egy Barca-szurkolónak, hogy el van ájulva szeretett csapata játékától. Szerintem, ez a világ legtermészetesebb dolga. Ti is el lennétek, ha csak fele ilyen jól, tetszetősen és jól játszana a ti csapatotok.
Ami itt megy már oldalakon keresztül, az gyerekes és röhejes. :wink:
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.11.09. 15:33:26

Azért szerintem ez nemt teljesen van így. Tavaly játszottak egészen jó formában is (Villarreal vs. Real 0-5 pl) Nem kaptak volna ki tavaly szégyenszemre lélektelenül 0-2-re a Juvétól. Szerintem még nem beszélhetünk arról, hogy a Real gödörben van, de az tuti, hogy hullámzó a teljesítményük.
Lezárt