](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Capon írta:Nagyon rövid leszek: sz.r volt, de tényleg!Rikinho20 írta:valaki tudna egy kis összegzést adni az első félidőről??? csak most értem gép elé...![]()
De láthattunk egy Espanyol gólt fantasztikus volt.
PerszeRikinho20 írta:valaki tudna egy kis összegzést adni az első félidőről??? csak most értem gép elé...![]()
Nagyon rövid leszek: sz.r volt, de tényleg!Rikinho20 írta:valaki tudna egy kis összegzést adni az első félidőről??? csak most értem gép elé...![]()
Egy szóval: Dögunalom.Rikinho20 írta:valaki tudna egy kis összegzést adni az első félidőről??? csak most értem gép elé...![]()
Victor_Valdes írta:Asszem menthetetlen hülye vagyok, vagy nem is tudom. Már semmit sem tudok.
Szerk.: Ugye, hogy jól mondtam! Nem vagyok hüle! Ijáijáó![]()
.
Már azt hittem megsérült...shevy írta:Messi mit hagyott ki a végén...
risubarcafan írta:mit nyomoréskodsz? kértem eg [auto_cenzúra] linket bemásolod is nincs baj, te jó ég.. ennyire göykér ne legyél már
Az h egy városnak nem csak egy csapata lehet, Pesten sem egy van. Talán tudtam segíteni.Victor_Valdes írta:Most mi van ?Capon írta::d ne zavard össze a Celta barcelonai csapat.Victor_Valdes írta:Az Espanyol Barcelonai csapat...Kicsit belezavarodtam
.
Az espanol Barcelonai csapatVictor_Valdes írta:De most komolyanCapon írta:!
Úgy értettem, hogy áhh mind1 már azt se tudom mit akartam mondani![]()