Élő közvetítések 08/09
-
- Director del Fútbol
Capel miért csere? Nem baj örülök csak kérdezem 

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Kell a győzelem
Hajrá Barca 

Navas nem játszik.Akk csak most van eltiltva.
Teljesen leszakíthatjuk az egyik nagy riválist, mindegy az eredmény, a lényeg a három pont! Nyerni kell! Kötelező!
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Nagyon fontos meccs! Nyerni kell! hajrááá
csakabarca

-
- Eurobarca Staff
Na végre megvannak a kezdők!
Sevilla: Palop, Mosquera, Squillachi, Escudé, Navarro, De Mul, Maresca, Fazio, Adriano, Luis Fabiano és Kanouté.
Barcelona: Valdés, Alvés, Piqué, Márquez, Puyol, Touré, Xavi, Keita, Messi, Eto'o és Henry.
Jó meccset!
Sevilla: Palop, Mosquera, Squillachi, Escudé, Navarro, De Mul, Maresca, Fazio, Adriano, Luis Fabiano és Kanouté.
Barcelona: Valdés, Alvés, Piqué, Márquez, Puyol, Touré, Xavi, Keita, Messi, Eto'o és Henry.
Jó meccset!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Guddy utolsó lépésig minden hibátlan volt..
De mindig valahogy megijed, lehet ő is meglepődött hogy jött össze.. 
Behúztuk ezt a meccset is, remélem hétvégén is hasonló képpen lesz! Szép volt fiúk!!!
CSAK A BARCA!!!

Behúztuk ezt a meccset is, remélem hétvégén is hasonló képpen lesz! Szép volt fiúk!!!
CSAK A BARCA!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- noname
- Llegenda del Barça
Arra értettem h kezdő aligha lesz, de amolyan aduászként ha már fárad az ellenfél és beküldik, az nagy előny lehet.Ahogy elnézem Pep is kb hasonóan képzeli a dolgot.palesz77 írta:noname írta:Ez a Pedro gyerek még nagyon jó cserejátékos lehet.Nagyon gyors és elég technikás is, ha belejön a játékba jó lesz mondjuk a 2. félidők közepén beküldeni.
látom sokra tartod, szerintem akár pár év múlva stabil kezdő is lehet, nagyon tehetséges

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2008.11.26. 22:34:43-kor.
A Fifa egy szégyen
megmosolyogatatott, de látszik,hogy 2év után élvezi a játékot.miihii írta:Guddy megpróbálta,milyen Messinek lenni

Biztos hogy stabil kezdő ITT nem lesz.palesz77 írta:noname írta:Ez a Pedro gyerek még nagyon jó cserejátékos lehet.Nagyon gyors és elég technikás is, ha belejön a játékba jó lesz mondjuk a 2. félidők közepén beküldeni.
látom sokra tartod, szerintem akár pár év múlva stabil kezdő is lehet, nagyon tehetséges
Messi,Iniesta < ők játszanak a szélen és hozzájuk azért MÉG nem hasonlítható, de az biztos,hogy nagyon tehetséges a fiú,de Messi árnyékában nem könnyű feltörni.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
noname írta:Ez a Pedro gyerek még nagyon jó cserejátékos lehet.Nagyon gyors és elég technikás is, ha belejön a játékba jó lesz mondjuk a 2. félidők közepén beküldeni.
-
- Jugador d'estrella
ha krikics előbb adja Hlebnek... sebaj! 

Köszi Hajrá Barca

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
5-2 idecseszka írta:Menyi az eredmény??
http://www.justin.tv/widgets/jtv_player ... newyorkmen ha érdekel még 4 percig

kifejeli az iylet simán
1-et kaptunk rola 1et kiszedett joez. más kérdés h 10 emberrel hogy a viharba kerülnek 100%os golhelyzetbe?