orska írta: Relative dolog. Úgylátszik neked az az elvárásod hogy mindig Messi legyen a legjobb, mint egy gép. Nekem nem...
ismered az "átlag" szót? oda írtam, hogy átlag aluli.
"átlag" és "legjobb" nem ugyanaz.
orska írta: Relative dolog. Úgylátszik neked az az elvárásod hogy mindig Messi legyen a legjobb, mint egy gép. Nekem nem...
mitLaccebarca írta:Messi mit hagyott ki!!
Fel kéne fogni h ez rangadó.Az utóbbi percekben a Sevilla védekezik.Egy védekező élcsapat ellen nem egyszerű gólt rúgni.A gyorsasággal meg [auto_cenzúra] se érsz ha 3an állnak rajtad.Alberto10 írta: az h nálunk van a labda nem jelent gyorsaságot és átütőerőt!!!!
Relative dolog. Úgylátszik neked az az elvárásod hogy mindig Messi legyen a legjobb, mint egy gép. Nekem nem...Ilúvatar írta:ismered az "elvárás" szót? sőt átlagaluli most a Messi, sztem...orska írta:És akkor mi van? Mindig Messinek kell a legjobbnak lennie?
apropó: Most marquez kapott sárgát. Kihagyja a következő meccset?
Csak ezzel az a baj, hogy elég lehet, ha egyszer átjönnek.noname írta:Ugyanazt a meccset nézzük?Sztem meg a Sevilla kezd felörlődni mert ebben a félidőben alig tudtak eddig étjönni a térfelünkre.Alberto10 írta:sztem túlságosan ráültek az eredményre...nem lesz ez így jó. nincs lendületünk, gyorsaságunk, átütőerőnk és ötlet se naon!!! változtatni kéne már...
Aki úgy tud játszani mint ő, az ne legyen hisztis kis 3,14csa, hanem játsszon. Talán néha egy kis kritikát meg lehet fogalmazni róla nem? Már ha rosszul játszik.orska írta:És akkor mi van? Mindig Messinek kell a legjobbnak lennie?
az h nálunk van a labda nem jelent gyorsaságot és átütőerőt!!!!Becks írta:Sztem is lassan helyreálnak a dólgok átvesszük az irányitást lassannoname írta:Ugyanazt a meccset nézzük?Sztem meg a Sevilla kezd felörlődni mert ebben a félidőben alig tudtak eddig étjönni a térfelünkre.Alberto10 írta:sztem túlságosan ráültek az eredményre...nem lesz ez így jó. nincs lendületünk, gyorsaságunk, átütőerőnk és ötlet se naon!!! változtatni kéne már...