Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
a classión szerintem csak a realnak van veszíteni valója!!!
Szerintem bizonyos értelemben inkább a Barcelonán van a nyomás, ők az esélyesek. Az más kérdés, hogy a Madridnak nagyobb szüksége lenne a győzelemre...Sztem meg épphogy a reálon van a nyomás,
Sztem meg épphogy a reálon van a nyomás, legalábbis én nem venrém a s.eggemet a földhöz ha X lenne vagy ne adj isten kikapnánk, náluk azért jóval sz.arabb a helyzet!De természetesen nyerni fogunk, meg akarják mutatni a fiúk!mademan írta:Az el Classicóhoz:
Egy nagyon fontos tényt figyelmen kívül hagytok: a classión szerintem csak a realnak van veszíteni valója!!! így a nagyobb nyomás a barcán van!!!! Én attól félek ha nem lövünk gyorsan gólt és telik majd az idő akkor a csapat elkezd majd kapkodni és abból csak rosszul jöhetünk ki!!!!
Én is igy gondolom. Kemény meccs lesz sztem, összeszedik rá magukat. Tuti, h kontrákra fognak játszani, bunkerfoci lesz. És van egy olyan érzésem, h a hulladék védelmük is most nagyon összekapja magát. Bármilyen arányú győzelemnek nagyon örülnék, persze én is nagyon boldog lennék, ha az jönne be, amit it irnak egypáran, h simán legázoljuk őket, de sztem nem ez a realitás. Kemény meccsre számitok, és egy 2-1-s Barca sikerre.Rivaldo11 írta:Én nem várok semmiféle parádét a Madrid ellen. Megteszi egy szerény 1:0 is. Aki azt hiszi hogy ugyanolyan szétszórt, lélektelen módon játszik majd a Real, mint az utóbbi meccseken, az téved. Össsze fogják kapni magukat.
Ettől függetlenül nyerünk, de ne várjunk könnyű meccset.
Én is így gondolom!!!Marci írta:A Classico-n nagyarányú Barca győzelmet várok.
Hát, van egy olyan érzésem, hogy ha tavaly én ülök a padon, akkor is nyertünk volna kis túlzással... Tavaly ősszel volt ez szenzációs Robinho, aki még azért tavasszal is hozott 1-2 meccset. Az alapokat Capello lerakta, Schusternek csak nem szabadott hozzányúlni, meg volt a győztes mentalitás, az utolsó pillanatig harcolás! De már tavaly se tartottam sokra Schustert, rekord pontszám meg ilyenektől függetlenül! Teljesen érthetetlen dolgokat csinált.Az őszhajú górénak köszönhetik ezt az egész botladozást. Schuster nem nagy edző, de mégis elég volt egy bajnoki címre. Tudtuk, hogy egy BL-hez, már kevés.
Calderon úgy keverte a lapokat, hogy az egyetlen kreatív és mágikus emberük, Robinho végül sikeresen távozott. Mit vártak így Madridban? Hogy majd a nagymellényű VdV, vagy Guti fog fazont szabni? Ők fognak cselezni is? És mindezek végén a kirobbanóan ügyes Raul fog Eto'o-szerű gólokat lőni hasonló mennyiségben?
Felsorolsz 4 nevet, de ők az egyetlen??Gyakorlatilag Casillas, Ramos, Sneijder és RvN az egyetlen világklasszis játékosuk, ez meg kevés. Védelmük kaksi (Heinze, Metzelder, Cannavaro?.... d'oh!) Ezekkel nem lehet megváltani a világot.
Egy évet megérdemelt volna! Mondjuk azért ő se volt a legjobb megoldás hosszútávon! De hogy egy ilyen semmi edzővel lecseréljék!Ráadásul még mindig Capello kéne, hogy legyen az edző...
Ahogy minden meccs!Egy EL CLASSICO mindig 3 esélyes!
Szerintem nyerünk, a realnal csomó sérült van. Meg még olyan formába vannak, hogy ejjajjj. Megverjük biz mondom én.Rezi Torres írta:Gyerekek szerintem hiába....
Szerintem a pajti arra gondolt, hogy 3, vagy 4 gól különbséggel ütjük a Madridot.McLovin írta:Bocsi, de most mi van?noucamp írta:Most hétvégén fogadtam az egyik legjobb barátommal, aki történetesen margitista, hogy a bajnokin 3 lesz közte nekünk.
De lehet, hogy fogadthattam volna a 4-re is.))
![]()
Pontokra gondolsz? Ha nekem hiszel, lesz az több mint 6 is!
Ennek azért örülök...legalább nemtudják majd a sérülésekre fogni h kikaptakkulcsar.l írta:15:22 - Jó hír lehet a madridistáknak, hogy gyakorlatilag Cannavaro, Diarra, Higuaín és Robben is felépült sérüléséből, így a Sevilla ellen minden bizonnyal valamennyien egyszerre térhetnek vissza.
madridista.hu