Nem pálmára gyúrok, hanem vagy izomra, vagy pedig gyúrótáblára!gekkodan írta:Krojf koma!
Gyúrsz a 2008-as pálmára is?![]()
Pálmára a kókuszdió-szüretelő munkás gyúr, meg a pálmából
bútort készítő asztalos!
Mellesleg köszönöm szépen!

Nem pálmára gyúrok, hanem vagy izomra, vagy pedig gyúrótáblára!gekkodan írta:Krojf koma!
Gyúrsz a 2008-as pálmára is?![]()
Csak hogy ne felejtse el a frissület sem...! K.Krojf írta:Se villa, se kanál, se tányér,
Nem hullajtok könnycseppet a Realért!
Kiszaladt a levegő a lasztiból,
A Bérnabeu ki is ürült kapcsiból!
Jövő héten lógó orral érkeznek,
'S reméljük gólgazdagon "étkeznek"!
Ülje meg a sok gól a gyomrukat,
'S ez lesz nekünk a legjobb fordulat.
Győzedelmes armadánk készenáll,
A Valencián köszörült kés fényre vár!
Csillogj rajta, drága Barca,
Készenállunk Veled a harcra!
K.
Tetszik a BARCA logo formájú légycsapó,frappáns pikcsörBoixos írta:
kalderon: jól van. a gyűlést legalább túléltem.... (vagy vmi hasonló)
off:csababarca írta:Barcaforever írta:A Real-Sevilla meccsen az elemzés végére kapcsoltam vissza.Én értettem félre, h Telek András több gólos reál sikert vár?
Mert lehet barcát mondott, csak ahogy elkaptam a mondat végét, úgy reál győzelemnek hangzott.
Azt mondta hogy egy El Clásicóban minden benne van,ki tudja,akár többgólos madrid győzelem is lehetséges egy ilyen meccsen....
Máshogy az biztos Patrik...szajko írta:Igen azért kellett sorfalat állni, mert már bajnok volt a Madrid. Idén ez máshogy lesz.Logan001 írta:bocsi én tudatlan vagyok és nem láttam a tavalyi meccet de most megnéztem a videót és megkérdezem miért kellet a barca játékosoknak tavaly ojan sorfalat állni a madrid játékosai előtt? azért mert bajnokok lettek? vagy mért?
Azt mondta hogy egy El Clásicóban minden benne van,ki tudja,akár többgólos madrid győzelem is lehetséges egy ilyen meccsen....Barcaforever írta:A Real-Sevilla meccsen az elemzés végére kapcsoltam vissza.Én értettem félre, h Telek András több gólos reál sikert vár?
Mert lehet barcát mondott, csak ahogy elkaptam a mondat végét, úgy reál győzelemnek hangzott.
üdvözlünk! ha gondolod mutatkozz be bővebben a portrék topicban! sikeres fórumozást!Mate.Barca15 írta:Sziasztok! Barcások Most regeltem üdv mindenkinek Tóth Máté vagyok
rem jól megértük egymást hajráá barca!!!!![]()
Arra célzott, hogy egy Barca-Madridon bármi megtörténhet. a Szünetben viszont(3:1-nél) azt mondta, hogy ennek a Real védelemnek a Barca szünetig lő 4-5 gólt.Barcaforever írta:A Real-Sevilla meccsen az elemzés végére kapcsoltam vissza.Én értettem félre, h Telek András több gólos reál sikert vár?
Szombat az még majdnem egy hét... Meccs előtt úgyis fent lesznek a pontos linkek, csak kérni kell.Logan001 írta:nekem nincs sport klubbom szval segítene valaki hol lehetne megnézni a neten szombaton az el classicot?
köszi ha kell megadomimélcím csak segítsenvalaki
myp2p.euLogan001 írta:nekem nincs sport klubbom szval segítene valaki hol lehetne megnézni a neten szombaton az el classicot?
köszi ha kell megadomimélcím csak segítsenvalaki