Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nagyjából gondolom, hogy kire gondolsz! Szerintem meg fogja dicsérni Henryt! Vagyis "remélem", mert nagyon megérdemli, most az elismerő szavakat!Bányász írta:Várom pár embertől az elismerő hszeket![]()
Mert szvsz nagyon jó volt ma ott elől...Salgadot mindig megverte.Plusz ott volt egy újabb assziszt...
Nézd Balázs!Bányász írta:Az egyiküktől már megkaptam...de én még mindig várok valakireBányász írta:Várom pár embertől az elismerő hszeket![]()
![]()
Az egyiküktől már megkaptam...de én még mindig várok valakireBányász írta:Várom pár embertől az elismerő hszeket![]()
![]()
Úgy született!Sanama írta:Gólpassz az gólpassz ! szép volt Titi, harcos is volt ma.
Mióta van a hátán tetoválás?
Igen én is várom már, főleg azért mert sokan mondták hogy Henry nem lesz már olyan jó, mint az Arsenalnál. Azt hiszem a Valencia elleni mesterhármasa, új fénykorának kezdete is egyben. A holnapi mérkőzésen biztosan kiderül majd. Én bízom benne, hogy így lesz.bali 15 írta:Még csak most olvasom az interjúját. Kegyetlen............
Nagyon tetszik a hozzáállása. Érezni lehet hogy szinte forr a vére......
Mondta hogy:
„Kifejezetten idegesít, hogy még soha nem győztem le a Real Madridot Barcelona játékosként, különösen azért, mert korábban viszont soha nem veszítettem ellenük”
„Emlékszem arra, amikor tavaly mentünk a Camp Nouba, arra, hogy milyen állapotban volt a klub, milyen helyzetben volt a csapat, az adott körülményekre, a díszsorfalra… Már az is nagyon kemény volt, ahogy odautaztunk, de nehezebb volt aztán visszajönni a kilencven percet követően. Átéltem, de ezt nem szeretném megismételni. Az igaz, hogy gólt lőttem azon a meccsen, de hidegen hagy a dolog, mert sokat nem ért.”
Nagyon tetszik a vérszomja. Érzem hogy nagyot fog alakítani.![]()
![]()
Ez így van 2gólpassz a ligában 3 a BL-ben Messinek. Henry-nek pedig 3 gólpassza van eddig. 1pedig a BL-ben. A ligában 1023percet játszott Messi Henry pedig 796. A statok azt mutatják hogy igen hasznos Henry még ha játéka látványban messze van Messi-tőldanko94 írta:Már bocs de sztem ez hülyeség!!! Hol olvastad azt h Messi eddig csak 2 gólpasszt adott?? Én a neten úgy láttam h 9 gól és 6 gólpassz
Már bocs de sztem ez hülyeség!!! Hol olvastad azt h Messi eddig csak 2 gólpasszt adott?? Én a neten úgy láttam h 9 gól és 6 gólpasszAndrisveres írta:Messi 9 gólos és 2 gólpasszos (ebből leo 2
Andrisveres írta:Nem akarok senkivel sem kötözködni de:
Henry 7 gólos és 3 gólpasszos , Messi 9 gólos és 2 gólpasszos (ebből leo 2 11 est rúgott és 1 szabadrugást).
ebből az derül ki ,h leo 6 akció gólt szerzett eddig, titi pedig 7et.
Szal vagy Henry-nek nem is olyan rossz a helyzet kihasználása (igaz ,hogy most 3at rugott de messi is volt , hogy duplázott) , vagy messi is borzalmasan keveset rúg be. mert azért azt ne mondja senki , hogy henry sokkal többször kerül helyzetbe , mint leo.
amugy sztem , mindh szélsőkről van szó ,mind2 nagyon jo statisztika.
Ez igaz, de Messi nélkül pedig alig vagyunk képesek nyerni (eddig).Andrisveres írta:Nem akarok senkivel sem kötözködni de:
Henry 7 gólos és 3 gólpasszos , Messi 9 gólos és 2 gólpasszos (ebből leo 2 11 est rúgott és 1 szabadrugást).
ebből az derül ki ,h leo 6 akció gólt szerzett eddig, titi pedig 7et.
Szal vagy Henry-nek nem is olyan rossz a helyzet kihasználása (igaz ,hogy most 3at rugott de messi is volt , hogy duplázott) , vagy messi is borzalmasan keveset rúg be. mert azért azt ne mondja senki , hogy henry sokkal többször kerül helyzetbe , mint leo.
amugy sztem , mindh szélsőkről van szó ,mind2 nagyon jo statisztika.
De a meccsen szélen volt..chi omega írta:mindhárom gólját középről lőtteOnodi14 írta:Henry jó helyen van a szélen (lásd. Valencia--->mesterhármas).
végre megjött az önbizalma pont a Classico előtt.
Hatalmas meccs lesz,sztem 3-1 a Barcának.
Gólok:Eto'o,Messi,Henry ill.Szalay:D:D
Na jó persze ez vicc de sztem Barca nyer.
mindhárom gólját középről lőtteOnodi14 írta:Henry jó helyen van a szélen (lásd. Valencia--->mesterhármas).
végre megjött az önbizalma pont a Classico előtt.
Hatalmas meccs lesz,sztem 3-1 a Barcának.
Gólok:Eto'o,Messi,Henry ill.Szalay:D:D
Na jó persze ez vicc de sztem Barca nyer.