Észrevételek, kérések a szerkesztőkhöz
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
nekem, se mükszik, mozillával explorerrel se
nekem, ha rékattintok a hírre, nem történik semmi
próbáltam mozillával és explorerrel is
csak nálam van a hiba?
próbáltam mozillával és explorerrel is
csak nálam van a hiba?
No most már elvileg hibátlanul kell müködnie a hírmegjelenítönek. Ha nem tölti be azonnal, próbáljatok frissíteni, illetve bezárni, majd megint belépni a böngészötökkel. Ha még ekkor sem megy, megint frissíteni kell.
Ha még ez után sem, fáradjatok ide.
Amit még fontos tudni, hogy az újonnan föltöltött képes híreket csak akkor tudja megjeleníteni, ha kiléptek, majd megint beléptek a böngészövel. De ez csak azokra vonatkozik, akik hosszú ideig fönnmaradnak az oldalon.
A híreket most már a képes hírek címére kattintva lehet elérni, az alhírek között nem lesznek ott.
Egyelöre ennyit, szép napot mindenkinek!
Ha még ez után sem, fáradjatok ide.
Amit még fontos tudni, hogy az újonnan föltöltött képes híreket csak akkor tudja megjeleníteni, ha kiléptek, majd megint beléptek a böngészövel. De ez csak azokra vonatkozik, akik hosszú ideig fönnmaradnak az oldalon.
A híreket most már a képes hírek címére kattintva lehet elérni, az alhírek között nem lesznek ott.
Egyelöre ennyit, szép napot mindenkinek!
Én egy topicnak sem adtam sose címetOrdog írta:Kedves Iván! Muszáj volt ilyen hosszú címeket adni a topicoknak?? Miért nem voltak jók a régi rövid, tömör és lényegretörő topic címek?![]()
Engem kifejezetten idegesít a fórumajánló alatti 10-11 sor![]()
Ez legyen a legnagyobb problémája az oldalnak:) Mást amúgy ez nem idegesít?

Ezt ti csináljátok, meg Rhynn. De a most kintlévök pl nem hosszúak
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Ha fizetsz érte, minden gond nélkül kirakjuk! Ingyen csak komoly látogatottságú oldalak esetében tárgyalunk!kralo írta:Sziasztok! Lenne gy fontos kérdésem kérésem! Azt szeretném megkérdezni ha készítenék egy reklámot az oldalamról ahová fifázni vágyó barcasok jöhetnének, akkor azt kitennétek az oldalra?Az oldal még nincs kész! De 1-2 hét múlva ráfekszek és egy profi oldalt szeretnék készíteni!
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Köszi!!! 

Tudod ezzel az a baj, hogy a kettö eléggé üti egymást, nem biztos , hogy megfér egymás mellett. De elöbb még megnézem majd a másikat, aztán gondolkodom.kralo írta:aha értem nekem elég lenne akkora mint a play off! szal nem felülre akartam!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Kedves Iván! Muszáj volt ilyen hosszú címeket adni a topicoknak?? Miért nem voltak jók a régi rövid, tömör és lényegretörő topic címek?
Engem kifejezetten idegesít a fórumajánló alatti 10-11 sor

Engem kifejezetten idegesít a fórumajánló alatti 10-11 sor

aha értem nekem elég lenne akkora mint a play off! szal nem felülre akartam!
Igen, ezt is Ök nyújtják majd.kralo írta:Z.Iván! az a reklám felül lesz a játékklub helyén?
Z.Iván! az a reklám felül lesz a játékklub helyén?
-
- Capitá del Barça
Miért nem barcelonait???Badi írta:gondolom londoni időt mutatDeep Rush írta:Van ugye a fórum tartalomjegyzéke és a bal felső sarokban egy pontos idő felírat, és mellette a nem túl pontos idő, ugyanis késik egy órát.

HAHAHA
gondolom londoni időt mutatDeep Rush írta:Van ugye a fórum tartalomjegyzéke és a bal felső sarokban egy pontos idő felírat, és mellette a nem túl pontos idő, ugyanis késik egy órát.
Nem Fifahungary, bár még nem néztem meg a bannert...kralo írta:csak nem fifahungary?
okéEnrique írta:Ohh nem kell [auto_cenzúra]!Badi írta:akkor kénytelen leszek törölni a hsz-eidet..Csak katt az X-re..

na mind1. megértem. csak azé lett volna jó mer ez csak barcasoknak lenne! de sebaj! majd írkálok mindig a fórumba!

Az a probléma, hogy van egy megállapodásunk, ami majd mától vagy holnaptól pont Fifás reklámot kötelez a föoldalra. Így sajnos nem tudok segíteni ez ügyben...kralo írta:kérdésemre válasz még nem érkezett...
kérdésemre válasz még nem érkezett... 

akkor kénytelen leszek törölni a hsz-eidet..gejzy10 írta:de
akkor inkább ne legyen avatarod
Sziasztok! Lenne gy fontos kérdésem kérésem! Azt szeretném megkérdezni ha készítenék egy reklámot az oldalamról ahová fifázni vágyó barcasok jöhetnének, akkor azt kitennétek az oldalra?
Az oldal még nincs kész! De 1-2 hét múlva ráfekszek és egy profi oldalt szeretnék készíteni!

- Steve Nash
- Barça C
Grat hozzá!!!Enrique írta:Az alapján van.Steve Nash írta:Nekem tetszik ez az újítás a főoldalon. Ilyen pl az nba.com is nem? Ott is nemrég lett ez megcsinálva
Igen jó lett!!!
Ott is nagyon tetszett!!!

GO STEVE! GO SUNS! BARCA 4EVER!!