2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
teljesen egyetértek. nálam a jól kijövés a meccsből jelen helyzetbe azt jelenti hogy nyerünk. nemtom nálatok ez hogy megy.Rivaldo11 írta:Magabiztosan várom a meccset. Mivel pontelőnyünk jelenleg is tetemes, cseppnyi kétségem nincs, hogy jól jövünk ki a meccsből.
Szerintem az utóbbi évek leg unalmasabb meccsét fogjuk látni, ahogy a Madrid szenved, de kitömjük őketnorbert55 írta:Nagyon jó meccsre és Barca győzelemre számítok!3-1!!!
kabekabe írta:Messi játéka is fontos lesz sztem. Ha ő jó akkor kategóriákkal negyobb esélyünk lesz a győzelemre. Ha nem jó akkor még mindig nyeretünk, de kissebb esélyekkel sztem. Főleg, h a Madrid védelmébe Metzeleder is helyet foglal.
Szedjél hangyát boxkesztyűben vagy [auto_cenzúra] kavicsot!kabekabe írta:Ebben van vmi. Elég izgalom lesz a meccsen. De mit csináljak ha csak ezen tok gondolkozni és izgulok s rajtagekkodan írta:A srácok még kint sincsenek a helyszínen, 15 perce van odaérni Xaviéknak Pephez az öltözőbe.
Szóval legalább addig ne izguljunk már feleslegesen embereknem tok mást csinálni
Ebben van vmi. Elég izgalom lesz a meccsen. De mit csináljak ha csak ezen tok gondolkozni és izgulok s rajtagekkodan írta:A srácok még kint sincsenek a helyszínen, 15 perce van odaérni Xaviéknak Pephez az öltözőbe.
Szóval legalább addig ne izguljunk már feleslegesen emberek
Az még 2 órával odébb van.gianni írta:Na testvérek én megyek,nézem a meccset!
Ahogy a bwin is irja:"Egyszerüen csak EL CLASSICO"
Hát bizony, h nem játszott Samu és így Hemry klasszis teljsítményt nyújthatott végre eredeti posztján:középenMaster19 írta:Nem akarok beléd kötniZolika122 írta: Hát igen..Nem a legerősebb, de ha már 4-0 volt az a meccs, akkor már ez a meccs is legyen az szerintem. Legyen ugyanaz a csapat ugyanazzal az eredménnyel,de akkor Eto'o se meg sztem Keita se játszott!
Nem akarok beléd kötniZolika122 írta: Hát igen..Nem a legerősebb, de ha már 4-0 volt az a meccs, akkor már ez a meccs is legyen az szerintem. Legyen ugyanaz a csapat ugyanazzal az eredménnyel
Ronaldinho. írta:Az a legérdekesseb ebben az egészben hogy az ilyen kezdők legyalulják a Valenciát 4-0-ra és ez nem a legjobb kezdőnk!Zolika122 írta:Üdvözletem! Nagyon meccset szeretnék látni, és szerintem nem csak én vagyok ezzel a dologgal. Remélem a Barca nyer (nekem az 1-0 is megfelelő) . Én így állítanám fel a kezdőcsapatot:
:::::::::::::::::Valdes
Alves:::::Puyol:::::Marquez:::::Abidal
::::::::::Keita::::::::::Yaya Toure
::::::::::::::::::::Xavi
::::::Messi:::::::::Eto'o::::::::Henry
Szerintetek? Szerintem ez lenne legjobb.. Persze ez csak az én véleményem.
Az a legérdekesseb ebben az egészben hogy az ilyen kezdők legyalulják a Valenciát 4-0-ra és ez nem a legjobb kezdőnk!Zolika122 írta:Üdvözletem! Nagyon meccset szeretnék látni, és szerintem nem csak én vagyok ezzel a dologgal. Remélem a Barca nyer (nekem az 1-0 is megfelelő) . Én így állítanám fel a kezdőcsapatot:
Azért én a 2007-es Copa América döntő óta nem nagyon merek semmit előre elkiabálni.Rivaldo11 írta:Magabiztosan várom a meccset. Mivel pontelőnyünk jelenleg is tetemes, cseppnyi kétségem nincs, hogy jól jövünk ki a meccsből.
ÁÁÁÁÁÁ tényleg.gekkodan írta:Mondtam, hogy tartózkodj ezektől a hsz-ektől testvéremRivaldo11 írta:Magabiztosan várom a meccset. Mivel pontelőnyünk jelenleg is tetemes, cseppnyi kétségem nincs, hogy jól jövünk ki a meccsből.![]()
![]()
Én már leirtam az én kezdőmet. Sergihez ragaszkodnék.Zolika122 írta:Üdvözletem! Nagyon meccset szeretnék látni, és szerintem nem csak én vagyok ezzel a dologgal. Remélem a Barca nyer (nekem az 1-0 is megfelelő) . Én így állítanám fel a kezdőcsapatot:
Mondtam, hogy tartózkodj ezektől a hsz-ektől testvéremRivaldo11 írta:Magabiztosan várom a meccset. Mivel pontelőnyünk jelenleg is tetemes, cseppnyi kétségem nincs, hogy jól jövünk ki a meccsből.