Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha van lehetőséged rá akkor gyere le most (vagy máskor) szombaton Csepelre a Karácsony Sándor utcai Általános iskolába 17-19-ig. Vagy gyere a január 17-ei fehérvári úti villámtornára és meglátjuk a folytatást.boixosnoisbarca írta:Én szívesen játszanék vmelyik csapatban ha van hely!Pesten lakom 11.ker
Kb 12éve rúgom a bőrt,voltam Komárom Esztergom megyei válogatott mostanában csak kis pályán játszom!
Kispályán szoktunk focizni szombatonként Csepelen és főleg a Viktorék által szervezett egynapos villámtornákon illetve szurkolói tornákon.matyi02 írta:Hellosztok röviden leirnátok hogy milyen ez a torna kint játszotok vagy bent vagy nagypályán ?
Amugy itt nálam XXII.-kerbe mi is szombatonként szoktunk focizni haverok 8-10-en szoktunk lenni ha esetleg ti nem vagytok sokan ide ki jöhetnétek![]()
Szombatonként 2-kor
Remélhetőleg igen, menjen mindenki, mert lesz foci!Gábor no.:2 írta:Ha vki egyáltalán olvassa!
Holnap megleszünk?
Jönnek-e egyáltalán az emberek?
Scorpion írta:Sziasztok srácok!
Van 1 rossz hírem. A vasárnapi tornára a jelentkező max. létszám megtelt. Így már nem tud az egész csapat jönni. A nevezési határidő is hétfőn lejárt és akkor kb. 3-4 embert láttam jelentkezni.
Viszont az én csapatomba 1-2 embert szívesen látok. Legrégebben Melkor és Zsolti neve volt fent, így rájuk gondoltam.
Marci írta:Karácsonyi Labdarúgó Kupa
TIPPMIX FUTBALLARÉNA XI. KER. FEHÉRVÁRI ÚT 120.
(Fehérvári út - Galvani út sarok, villamossal az Andor utcai villamosmegálló).
Időpont: 2008-XII-21 (vasárnap). 10.00 óra
1. Kapus
2. Melkor
3. Zsolti
4. Superlama
5. Marci
6. Attila
7. Béla
8. Dopi
9.
10.
Gyere nyugodtan.diego írta:Ha nem vagytok meg, én szívesen elmegyek. Nem csak egy egyenest tudok belerúgni a labdába...Ronaldinho 17 írta:Sztem simán jönnek a többiek...úgyhogy gyertek!
Ha nem vagytok meg, én szívesen elmegyek. Nem csak egy egyenest tudok belerúgni a labdába...Ronaldinho 17 írta:Sztem simán jönnek a többiek...úgyhogy gyertek!