Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ty az infót, másik meccset nemtudod mikor? mert kettővel vagyunk elmaradva...de be sem ugrik most,h melyik a másik...Perrero írta:májik: asszem január 12-én avgy 14-én pótolják a muf(f)c - wigant
Így hívták régen a Klub VBt.LG írta:Világkupa![]()
Olyan is volt
![]()
Tavaly a Milané volt, úgy tudomlionelmessi19 írta:....
Második?![]()
Ki volt a másik? Azt hittem legalább minden 3. évben európai csapat nyeri.
Második?miihii írta:Gratulálok a Man. UTD csapatának,h második európai együttesként el tudta hódítani a Klub VB trófeáját!![]()
Glory Man United!
Persze, az is nagy előny lesz, épp ezért kellett volna most tetemes előnyt szereznie a riválisoknak, de ők is sok pontot vesztenek, főleg az Arsenalozsimiki írta:+még talán az is a javunkra írható lesz majd,h tavasszal, ill szezon 2.felében az összes nehezebb meccset hazai pályán játszuk majd (Arsenal,Chelsea,Pool,Everton,Aston Villa,Tottenham,M.City...) mivel továbbra se bírom felfogni,h játszhattuk az összes rangadót eddig idegenbenLG írta:Sajnos könnyen lehet, h megint a Mu lesz a bajnok, mert a többi élcsapat se tudja hozni a meccseit. A Chelsea nagyon jól kezdett, de aztán jöttek az x-ek, és az elvesztett rangadók, az Arsenal gyatra, a Pool sem elég kiegyensúlyozott. A mu meg gyengém kezdett, de aztán följavult, és ami a nagy külömbség, h ők nem veszitenek a kis csapatok ellen pontokat, ez a végén döntő lehet.![]()
ilyet még nem tapasztaltam...