Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A madridiak azonban így sem találták a Barcelona gyenge pontjait, rengeteg labdát veszítettek a saját térfelükön is, és ugyan támadásokat is vezetettek,
az 57. percben Dani Alves beadása után ugyanis Heitinga hátulról buktatta a középen érkező Bojan Krkicset,
Nos, az ajándékbolt biztos hogy nem fog működni, megmondom őszintén azt sem tudom hogy mi lett volna az eredetileg pontosan.EstrellaDamm írta:Érdeklődni szeretnék hogy az ajándékbolt fog-e majd működni?
Olyat esetleg tudtok-e hogy hol lehet beszerezni Barca címermatricát,de nem azt a gagyi fajtát amit a football world-ökben lehet kapni,mert a camp nouban én hülye nem vettem:)...üdv a csapatnak...Viva Catalunya! Viva Barcelona!
Az én cikkemben most volt pár hiba- de az sem helyesírási volt,hanem gépelési, amit vagy én, vagy Drigo ejtett akkor, amikor átjavított benne 2 mondatot.tagore írta:...
Szivesen fogadnék privátban egynéhány példát..tagore írta:Természetesen SZÓRENDET akartam írni, nem sorrendet. Na, én meg nem figyelek oda, tessék..tagore írta:Szerintem is nagyon jó a honlap, és nem is kötök bele semmibe szívesen, de mégis muszáj: a helyesírás és a fogalmazás....
Egy csomó újságnak (sőt, szerintem a Sport tv-nek is) ti vagytok a forrása, szóval erre egy icipicit jobban oda kéne figyelni. Mármint arra, hogy ne legyen minden sorban legalább öt hiba, illetve hogy végre eltűnjenek helytelen sorrendű, faramuci mondatok. Biztosan adtok ennyit magatokra, szóval szerintem majd javul a helyzet.
Egyébként tényleg nagyon jó az Eurobarca. (Remélem, nem sértődtök meg.)
Boldog Új Évet!
Természetesen SZÓRENDET akartam írni, nem sorrendet. Na, én meg nem figyelek oda, tessék..tagore írta:Szerintem is nagyon jó a honlap, és nem is kötök bele semmibe szívesen, de mégis muszáj: a helyesírás és a fogalmazás....
Egy csomó újságnak (sőt, szerintem a Sport tv-nek is) ti vagytok a forrása, szóval erre egy icipicit jobban oda kéne figyelni. Mármint arra, hogy ne legyen minden sorban legalább öt hiba, illetve hogy végre eltűnjenek helytelen sorrendű, faramuci mondatok. Biztosan adtok ennyit magatokra, szóval szerintem majd javul a helyzet.
Egyébként tényleg nagyon jó az Eurobarca. (Remélem, nem sértődtök meg.)
Boldog Új Évet!
Z. Iván írta, és ha jól emlékszem (?) akkor ezt még szezon elején Caceres nyilatkozta.lluisllach89 írta:Meg szeretném kérdezni hogy ki írta az Új év, új remények című cikket? És mire alapozza azt a véleményét mi szerint Cáceres és Puyol hasonló stílusban játszik?
Jöhet nekem nyugodtan!LM10 írta:Most írtam egy rövid kis cikket Milito jelenlegi helyzetéről mert sokan nemtudják(eddgi énsem) h a sérülésével mi a helyzet.
Melyik címre küldhetem?(Megoldódott az e-mail problémám![]()
)
Minden bizonnyal az utolsó mondatod valósul meg végül..LM10 írta:Elnézést hogy megint írod de azt mondtátok hogy ha 4-5 napon belül nemkapok valami visszajelzést a cikről akkor szólhatok.Nem azért szólok mert türelmetlen vagyok hanem azért mert nem írtatok vissza semmit arról hogy kikerül-e a cikk.Azt is meg értem hogy nem aktuális a cikk és ezért rakjátok ki később.
Ok, ment egy e-mail nekedSlither írta:Mindenki, aki szeretné, ha kikerüljön a cikke a főoldalra, az küldje el az adminoknak (esetleg Drigonak vagy nekem), és majd vmikor válaszolnak rá. Nem kell mindig megkérdezni itt, hogy van-e rá igény, azt úgyis megtudjátok amikor jön a leveletekre a válasz. Ha pár napig nem jönne visszajelzés, csak akkor jelezzétek itt.
Köszönöm, és remélem, a még hátramaradt 3 rész is megüti majd az elvárt szintet!Varga Tamás írta:Gratulálok Etooka legújabb írásához, amellyel Piqué eddigi teljesítményét mutatja be. Korrekt, minden oldalról pontosan mutatja be azokat a gondolatokat, amelyek itt a fórumon eddig elhangzottak vele kapcsolatban - pro és kontra egyaránt. Tökéletes esszenciáját adja a Gerarddal kapcsolatos véleményeknek.
Korrekt, tökéletes munka - amilyet megszokhattunk Etooka tollából.
Ja, és a blogjához külön gratula - ha ilyet meg lehet említeni itt az eurobarcán!