2008.12.31. 10:01:34
Kedves Mindenki!
Év vége van, amikor az emberek számot vetnek az elmúlt év eseményeiről, történéseiről. Amikor mérlegre teszünk mindent, és összegzünk.
A Barcelona ez évi teljesítménye felemásra sikeredett. Egy sikertelennek mondható tavasz után, új edzővel-új felfogással remek őszt produkált. Örömre van okunk, hátra dőlésre még nincs. Ezt tudják a fiúk is a Nou Campban.
Itt az Eurobarcán is zajlott az élet. Azt gondolom egy sikeres évnek lehettünk a szemtanúi az idén is. A honlapot a magas színvonalú cikkek sokasága jellemezte, amiért köszönet jár Mindenkinek! Szerkesztőnek, adminnak, moderátornak, cikkírónak egyaránt! A honlap nem lehetne ilyen magas szintű, ha ők nincsenek! Köszönjük mindannyiuk munkáját! Megérte.
A fórumon - egy-két esetet, és egy-két topikot leszámítva - értelmes, előremutató eszmecseréket, esetenként vitákat figyelhettünk meg. Igen, a viták egy részébe én is sáros voltam, amiért újfent szeretnék elnézést kérni Mindenkitől. Ha valakit személyében megbántottam, az nem akarattal volt. Őszintén sajnálom! De hiszem, hogy a viták, az eszmecserék viszik előre a fejlődés útján a világot, így azok hasznosak is lehetnek - ha megmaradnak a fair play keretein belül. Ez magamra is érvényes. Ezt tartsuk szem előtt - én is -, és eszerint járjunk el a jövőben.
Végül, de nem utolsósorban szeretnék köszönetet mondani Andrisnak, Boixos-nak, Daninak, Mikinek, Vitónak, Slithernek, Ákosnak, Zolinak, Chris-nek és Badinak az állhatatos, és kitartó munkájukért! Nélkülük mindez nem sikerülhetett volna!
És természetesen Ivánnak, akinek fáradozásai nélkül az egész Honlap nem működne! Az Isten áldja megfeszített munkájáért! Adjon Neki/k hozzá erőt, egészséget és türelmet!
Köszönöm a figyelmet!
B. Ú. É. K.