Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
MESSIás(z)
Barça B

2009.02.07. 12:49:50

Victor_Valdes írta:Akinek téli átigazolások kellenek:
http://www.sortitoutsi.net/2009/utiliti ... 20-%20FM09
vki segítsen h tom felrakni
:oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MESSIás(z) 2009.02.07. 13:10:39-kor.
Pety-d
Jugador del Barça

2009.02.07. 12:01:24

Victor_Valdes írta:Akinek téli átigazolások kellenek:
Ezt már az elkezdett szezonhoz is hozzá lehet adni??
gentdelbarca
Capitá del Barça

2009.02.07. 11:21:22

Várunk minden Football Manager 09-el játszó játékost az online világban is.
Folyamatos kupák és liga várja a játszani szeretőket.
pl.:

Magyar Nemzeti Kupa: - Bajnokok ligája rendszerű fm kupa.

FM Livecup: - két hetente megrendezésre kerülő egyenes kieséses kupa.

Magyar Ladder: - Liga rendszerű bajnokság.

Aki szeretne online játszani, kérem vegyen fel msn-en:

gentdelbarca@freemail.hu

Jó szórakozás. :)
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.02.07. 10:59:16

nehezen megy nekem ez a football manager...Barcával vagyok és minden meccsen végig küzdök, néha nyerek, néha simán vesztek... pedig nem olyan rossz a keret de a taktika rossz vagy az edzők nem tudom.... plusz még hogy a Realt nem tudom sehogyse legyőzni...egyszerűen minden támadásuk gól szinte, nálam pedig Benzema nagyon gyenge... pedig tényleg nem rossz a keret

----------------------------Valdés(Pinto)---------------------------
Alves(Behrami---Puyol(Cáceres)-----Piqué(Henrique---Abidal(Insua)
Messi(Vukcevic)--Veloso(Touré)--Xavi(Moutinho--Mati fernandez(Iniesta
---------------------Bojan(Kanouté------Benzema(Németh)
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.07. 10:31:19

Akinek téli átigazolások kellenek:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Hidegkutis
Barça B

2009.02.07. 09:14:19

Valaki tudna adni nekem egy linket ahonnan a 9,1-nél ujabb pachet letudnék tölteni :?:
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.02.07. 05:58:44

Sziasztok.Szeretnék kezdeni egy karriert az AC Milan csapatával, de szerintetek ez a taktikai felállás megfelel :-k :

http://kepfeltoltes.hu/view/090207/AC_M ... es.hu_.jpg

Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.02.06. 21:11:10

FC Barcelona 2008/09

Az új karrierem előzménye az volt hogy beszart a vinyóm, mindenem odalett a régi karrieremmel együtt!2014/15 szezonban jártam és olyan igazolásaim voltam már mint Fabregas, C.Ronaldo, Agüero, Pato, Benzema!Hát kezdtem egy újat a kedvenc csapatommal akiknek már idestova 16 éve szurkolok!

2008.07.01 Barcelona, Camp Nou 20:00.Joan Laporta irodájában aláirom életem első profi edzői szerződését 1 évre!Az elnök úr szivarral kínál ami mellé egy Bacardi-Cólát is kérek jégkockával és citromkarikával :P !A bajnoki cím megszerzése a téma és a 2 kupában való tisztességes helytállás, a média a 2.helyre vár de a sajtótájékoztatón közlöm hogy egy álmom vált valóra és csak is a bajnoki cím visszaszerzése elvárható, elmondtam hogy tudom nagy elvárások vannak velem szemben de kemény vagyok mint a vidia, és megadom mindenkinek a lehetőséget a bizonyításra mert a rotáció nagy mestere vagyok!Igazoltam 4 spanyol edzőt Manuel Delgado Meco-t,Angel Vales-t őt a Liverpool-tól,Ángel Vilda-t,Miguel Villagrasa-t a Valencia-tól!A csapathoz nem kell nagyon hozzányúlnom bár R10 nagyon hiányzik remélem S.Keita felnő a feladathoz, megtartottam a Guardiola által felhozott fiatalokat (Busquets,V.Sánchez,Pedro,V.Vázquez---őt majd a szezon felénél hozom fel mert Pinto-t eladom majd) sőt felhoztam a Barca U19-ből Gai Assulint is!Meghosszabítottam Busquets és Jorquera szerződését is bár a kapusra a segítőm azt mondta hogy szabaduljak meg tőle de én megtartottam!A taktikám egy 4-4-2 támadó felállás amit úgy képzelek el hogy a "kicsit" nagyképű Valdes(Jorquera) a kezdő kapusom, a bal védő poszton francia Abidal(Sylvinho) foglal helyet, a két belső védőm egyike a mexikói szépfiú Marquez,(Milito) a másik a csapatkapitány Puyol(Pique), a jobb szélső védőm a brazil D.Alves(V.Sánchez)!A bal középpályásom az R10 helyére igazolt Seydou Keita(G.Assulin), az irányítóm a csapat esze Xavi(Y.Toure), a másik belső középpályásom a szoláriummentes ám kiválló játékos Iniesta(Hleb), és a jobb szélen a fenomenális Messi(Pedro)!A két csatárom a szélvészgyors Henry(Gudjohnsen), a másik a kameruni isten Eto'o(Bojan), és még ott van Pinto,Caceres,Busquets!

Igazolások-at nem terveztem erre a szezonra, pénzt nem nagyon kaptam(15 milla),viszont elutaztam Valenciába hogy leigazoljam Del Horno-t jövőre!Az igazolás sikerült, 7 millió euróért(minimális elengedési záradék) érkezik jövőre!Henry-t vitte volna az Arsenal(12 milla),Inter(17millió), Liverpool(15 milla)!Milito-t szintén az Inter(20 millió), M.United(22 milla)!José Mourinho kolegámmal sikerült is összevesznem!Válaszom az átigazolásokra:[-X [-(

Az edzőmérkőzések amiket mind idegenben játszottam felemásra sikerültek!Vereség a B.München(0-1), Milan(1-2), M.United(1-2), és győzelem a Lyon(1-0), Porto(3-1), Arsenal(2-0), Boca(1-0) ellen!

A Spanyol Szuperkupa-t a R.Madrid nyerte 3-3 összesített idegenben lőtt több góljával a Valencia ellen

Az Európai Szuperkupa-t a Zenit nyerte 1-0 a M.United ellen!

A La Liga mesésen kezdődött!A 2.fordulóban El Classico-n a Santiago Bernabéu-ban, győztünk 1-0 Eto'o góljával!Az 5.forduló-ban már 10 pont volt az előnyöm a 6. R.Madrid elött akik nagy hullámvölgybe kerültek a szezon elején(5 forduló alatt 5 pontot szereztek)7.forduló-ban utaztunk a Mestalla-ba a Valencia-hoz és 2-1 nyertünk Keita és Eto'o góljaival!8.forduló-ban érkezett a Villarreal, sima 3-0, gólszerzők Eto'o, Bojan, Keita!9.forduló-ban a Vicente Calderón-ba utazunk az Atletico Madrid-hoz, 1-1, a gólszerző ki is lenne más mint Eto'o!12. forduló-ban érkezett a Sevilla, szép játékkal 3-0 (Eto'o 2 gól és Bojan), a R.Madrid itt jött fel a 2.pozicíóba de a 10 pontos előnyöm megmaradt!2009.01.01-én bejelentették az év játékosát európában, na most kapaszkodjatok meg!1.Flamini, 2.Muntari, 3.Lampard!Na megnéztem a 2007-t is!1.Kaka, 2.Messi, 3.C.Ronaldo(ez már jobban hangzik nem?)A januári átigazolási szezon-ban a R.Madrid megvette az egyik kedvenc játékosomat, Lucho Gonzálezt 33,5 millió euróért a Porto-tól!Kölcsönadtam Pinto-t a Chievo-nak!20.forduló-ban El Classico a Camp Nou-ban, ismét 1-0 (Eto'o) :mrgreen: !A 21. forduló-ban a Valencia feljött a 2.helyre, 14 pontra voltak tőlem leszakadva, Villa hihetetlen jó, 21 bajnoki/21 gól!25.forduló-ban a Valencia tette tiszteletét a Camp Nou-ban, összecsapott a két gólkirályjelölt, 4-0-ra nyertünk, Messi,Y.Toure,G.Assulin és Eto'o gólt(17.-et) szerez de így is Villa vezet 22 góllal, akit ezen a mérkőzésen leradíroztunk a pályáról!27.fordulo utazunk az El Madrigal-ba a Villarreal-hoz, 1-1 mérkőzésen Iniesta a gólvágó!30.forduló-ban érkezett az A.Madrid, laza 3-0 (Henry,Eto'o, Xavi)!32.forduló-ban porszem kerül a gépezetbe, 31 bajnoki veretlenség után Sevilla-ban a Ramón Sánchez Pizjuán-ban kikaptunk 1-0 Kanoute góljával :x !2009.05.02.-án Laporta elém tett egy 2 éves szerződést amit alá is irtam!33 forduló lejátszása után BAJNOK a csapat =D> !A bajnoki cím megszerzése után Guillermo Amor a csapat egykori játékosa dicsérő szavakkal méltat!Ezek után azokat a játékosokat játszattam akik nem nagyon kaptak lehetőséget eddig!A La Liga végeredménye:1.FC Barcelona(31gy/5d/2v 67-14 98p), 2.R.Madrid 87p,3.Sevilla 70 p!A gólkirály Mate Bilic lett 26 góllal, a 2.David Villa 25 gól, 3.Negredo 20 gól(Eto'o csak 18 gólig jutott a "rotációm" miatt és 3 hónapig sérült is volt)!Az év játékosa a La Liga-ban 1.Eto'o, 2.Xavi, 3.Messi!Az év csapatába bekerült Puyol, D.Alves, Keita, Iniesta, Xavi, Messi, Eto'o!Az év kapusa Iker Casillas(38m/22g/21gn), 2.Roberto Abbondanzieri(26/32/14), 3.Sergio Asenjo(35/34/13)!Ezt nem nagyon értem, valaki megmagyarázhatná hogy Valdes miért nincs ott a legjobb 3-ban/25/7/18/?A szezon gólját Diego Forlán rúgta a R.Madrid ellen!Az év managere én lettem :P 2.Juande Ramos, 3.Manolo Jiménez!Az év spanyol játékosa Xavi lett, 2.Villa, 3.S.Ramos!Az év spanyol gólkirálya címet D.Villa kapta 25 góllal, 2.Negredo (20), 3.F.Llorente (19)!Az év ifijátékosa La Liga-ban díjat Messi kapta, 2.Agüero, 3.Bueno!A csapaton belül Eto'o lett a gólkirály 31 góllal, 2.Gudi (17), 3.Henry(14)!Messi pedig a legjobb osztályzattal rendelkező(7.27)!Messi-t választották a szurkolók az év Barca játékosa-nak!A bajnokságban elért eredmény után jár a =D> a fiúknak!

A Copa del Rey-ben is a győzelem volt a cél mert ha jól tudom 1998 óta nem nyerte meg ezt a kupát a csapat!4.forduló-ban kapcsolódtunk be a küzdelembe az Izarra ellen idegenben tartalékosan 3-0 nyertünk (Gudi/2/, Bojan), és otthon ismét tartalékosan 4-0 (Gudi/3/, G.Assulin)!5.forduló-ban az Osasuna-hoz mentem egy meglepő 0-0, majd otthon tartalékosan 2-1 (Pedro,Gudi)!A negyeddöntőben a Valencíát fogadtam 3-0(Xavi, Eto'o, Henry), a visszavágó idegenben nem semmi volt!Az 1. félidőben 2-0 mentem(Messi 1 akcióból+kihagyott egy 11-est ami kippattant a kapusról ám azt már bevágta)!A 2. félidő 1 percében agyonrúgták Messi-t ráadásul Villa bevert 2 gólt!De az ász nálam volt Henry személyében aki 90. percben beverte a 3. gólunkat!Az elődöntő 1. mérkőzése a Villarreal othonában volt 2-0(Henry, Keita), a visszavágón laza 3-0(Henry, Messi, Gudi)!És jött a R.Madrid elleni döntő amit Mejuto González vezetett 74986 néző elött!Eto'o szerezte meg a vezetést a 36' majd 43' növelte góljai és csapat góljai számát!A 2.félidő elején Srna 49' szépített de az eredmény már nem változott Casillas-nak köszönhető aki a mezőny legjobbja volt!Ronald Koeman a mérkőzés után dicsérő szavakkal illetett!A kupa gólkirálya Gudi és Agüero lett 7 góllal!Kupagyőztes-kupagyőztes!

A Bajnokok Ligája-ban legalább a negyeddöntőbe vártam a csapatot, a 3. selejtező szakaszban a Brann Bergen csapatával kezdtünk hazai pályán, 3-0 (Henry,Eto'o 2), a visszavágón tartalékosan 1-0 Hleb góljával!A csoportkörökben összesorsoltak minket a CRF Cluj (2-0/2-0), Celtic (2-0/1-0), Sporting (1-0/2-2)!Első lettem a csoportban a Sporting-ot megelőzve!Az első kiesési kör-ben idegenben a Fiorentina-t kaptuk 3-0 (Eto'o 2, Henry), a visszavágón otthon 2-0 (Iniesta, Messi)!A negyeddöntő-ben kikaptunk a Liverpool-tól 3-2 (Xavi, Eto'o), Németh Krisztián a padon ült!Ezzel a vereséggel 47 tétmérkőzésen eltöltött veretlenségem uszott el :-s !A visszavágón Reina bakizásainak köszönhetően megalázó 4-0 (Sylvinho, Messi, Xavi, Eto'o) küldtük haza a Liverpoolt!Az elődöntő-ben az Old Trafford-ra mentünk a Manchester United-hez és meglepő 1-0 sikert értünk el Eto'o góljával, Valdes a mezőny legjobbja, 25' megfogta C.Ronaldo büntetőjét is!A visszavágón kinkeserves 2-0, Messi a 89', Keita a 94' rúgott gólt(a körmömet teljesen lerágtam és 20 évet öregedtem+volt 5 infarktusom is)!Jöhetett a BL döntő ahol 2006 után megint megmérkőztem az Arsenal-al(akkor mi nyertünk 2-1-re!)!A rengeteg helyzettel tarkított mérkőzésen 0-0 félidő után nem adtak meg 1 jogos 11-est nekünk Henry buktatásáért majd Messi gólját les miatt(az volt)!Kezdtem bepipulni erre Eto'o megszerezte a vezetést a 73' :D 1-0!Az Arsenal rengeteget támadott Fabregas nagyon jól játszott Adebayor meg 2X is szétrúgta a kapufát!Cseréltem a 74', Henry, Messi, Keita le Gudi,Hleb, Assulin be és átáltam 4-4-2-ről a Guardiola mester által favorizált 4-2-3-1-re!És uttánna majdnem eldurrant az agyam, történt ugyanis hogy Eto'o-t 80' Clichy lerúgta így 10 emberrel kellett tovább küzdenem, az Arsenal védője még lapot sem kapott!De a szerencse ismét az én oldalamra állt a 86' G.Assulin balról beadott Gudi fejelt és GÓÓÓL!Így újból levertük az Arsenal-t most 2-0! =D> :mrgreen: \:D/ :lol: :P :) :D
A BL gólkirálya 12 góllal Adebayor, 2.Eto'o 8, 3.Benzema 6!A legjobb játékos is Adebayor lett, 2.Eto'o, 3.Messi!A Bl legszebb gólját szintén Adebayor lőtte a Porto-nak!Az álomcsapatba bekerült Valdes, Abidal, Messi, Eto'o!A BL megnyerése után egy ujabb volt Barcajátékos Luis Enrique dicséretét gyüjtöttem be!

Az UEFA kupa-t a Benfica nyerte 3-1 a Milan ellen! :roll:

Az Európai Klubranglistán 4.helyről az 1. ugrottunk, 2.Milan, 3.Chelsea, 6.Sevilla, 9.R.Madrid!

Összegezve a lehető legjobb évet zártuk =D> , jövöre is lesz bőven kihívás!A posztokon meg voltam elégedve mindenkivel bár Henry elég gyönge évet zárt a góllövés szempontjából, viszont Keita jól helyetesítette R10-t!Kaptam zséét igazolni is de nem tervezek igazolást majd 2010/11 szezonra akarom megszerzni C.Ronaldo-t, addig is puhítgatom Ferguson mestert!Pinto miután visszajött a kölcsönből eladtam a Valenciának 1 milláért és visszajött Henrique is őt beépítem a jövő csapatába!Sylvinho-t elengedem ingyen mert már nekem túl öreg(35)!V.Vázquez-t meg visszaküldöm/kölcsönadom mert megtelt 25 fős keret!

Asszem kicsit hosszú lett a beszámolóm, köszi hogy elolvastad, HAJRÁ BARCA!

Kép
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára varnagykrisztian 2009.02.09. 15:00:19-kor.
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.06. 21:10:43

Perrero írta:Fm09hez a cracket valaki feltuidná bökni :?: 901es, patchem van
http://clns.hu/dl/fm/fm91_t1.exe
socio66

2009.02.06. 19:52:02

Az Újpesttel kezdtem egy karriert,egy évvel ezelőtt(játék szerinti egy év...).
Az első évemben nem igazán ment a játék,a bajnokság közben kicseréltem az egész stábot és télen is igazolgattam embereket,de valahogy sehogy sem jöttek az eredmények,csak fellángolásaim voltak.
Aztán most itt vagyok a második évemben,Tiszát sajnos elvitték és Bori is visszament az MTK-hoz,egyéves kölcsönjátéka után,azonban igazán minőségi játékosok jöttek vissza a csapathoz ugyancsak kölcsönjáték után. Vaskó eddig az egyik legjobb emberem,ráadásul Vermes is hozza a meccsenkénti 7.0 átlagot. Így tehát a komplett tavalyi belső védelmem kicseréltem,visszatérő játékosaimra. Visszajött még Hajdú Norbert is, vele ráadásul egy hiányposztot tudtam vele pótolni,ingyen..
Amikor megnéztem a keretet még tavaly,akkor is feltűnt hogy igen jó játékosaim vannak kölcsönben más kluboknál,de nem gondoltam volna hogy ennyire feljavul a csapat játéka velük.
Egyébként ezalatt a másfél év alatt igazoltam néhány játékost,a távozó Tisza helyére Waltnert, valamint cserének Abraham-ot, a középpályára pedig Lisztest( egészen jól teljesít,labdabiztos és eredményes is).

A második szezonból egyenlőre 5 bajnoki ment le,valamint egy MK meccs. Mérlegem 6meccsből 4 győzelem,egy vereség(Debrecentől,idegenben) valamint egy döntetlen( ez mongyuk csúnya volt,a friss feljutó Fradi ellen már 3-0-ra vezettem,3-3 lett...)
Az eddigi meccsek alapján célom a dobogó,és egy egy kupa megszerzése.
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.02.06. 18:09:29

online is megy ez a játék? :? :? el se tudom képzelni milyen így
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.06. 11:33:45

varnagykrisztian írta:Leszóltál azért is mert közöltem a tegnapi Copa del Rey-es eredményünket, nem mindenkinek van ám kábeltévéje!
Viszont aki ezt látja, annak minden bizonnyal van internete, tehát megnézhette, mennyi lett a meccs, illetve láthatta itt a főoldalon is. :D

Na hogy egy kis on legyen, este tovább folytattam az AZ-es karrieremet, megvertem valami újonc csapatot, és most megyek Barcelonába... Sima győzelem lesz biztos. :D Közben találtam a Győri ETO-ban egy generált gyereket, 17 éves, és kumma jó. Szerintem megveszem.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.02.06. 11:14:19

Kedves dekor barátom!Miért baj hogy én a kedvenc csapatommal vagyok, ez az év a R.Madrid rossz bajnoki kezdete és hullámvölgye miatt sajnos nem kihívás de a bajnoki cím megszerzése illetve valamelyik kupa elhódítása már az, sőt ha megnyerem a La Liga-t meg akarom védeni a bajnoki címem!Mi ez ha nem kihívás!?!?!Én szeretem olvasni a "kiscsapatos" beszámolókat, de veled ellentétbe én nem fikázom őket, sőt tisztelem a kitartásuk miatt!Leszóltál azért is mert közöltem a tegnapi Copa del Rey-es eredményünket, nem mindenkinek van ám kábeltévéje!Ez egy baráti Barcaoldal ne bántsuk már egymást emberek!Sok sikert mindenkinek, és köszönöm a figyelmet!Hajrá BARCA!:P

Kép
gentdelbarca
Capitá del Barça

2009.02.06. 09:29:26

barca99 írta:Nincs a 09-hez valami normális logo és arckép kiegészítő? FMhungary-n csak ilyen csilli-villi címerek vannak, arcképekből meg olyan kéne, mint az eredeti... szépen körbevágott arcképek. Ötletek?
http://www.fm-base.co.uk/

És gyere online játszani, kellenél Spiritnek. :)
dekor
Jugador del Barça

2009.02.06. 03:42:20

Ezt egy picit megmosolyogtam... Ez csak egy játék, ha élvezni akarod, és kis izgalmat is akarsz, akkor kis csapattal állsz neki az idénynek. még 1sze... ez csak egy játék...
a másik... egy igazi Barca szurkoló tudja mi lett az esti meccs... felesleges megosztani velünk...
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.02.06. 00:03:04

VictorValdes19 írta:varnagy kezdjél el 1 szezont, valamilyen kisebb csapattal
pl.: Aston Villa,Tottenham,Man.C.,Everton,Napoli,AZ :!: Sokkal élvezetebb (s nehezebb is természetesen ) ezeket a csapatokat a BL főtáblájára jutatni, aztán előbb utóbb bajnoki címet nyerni velük,BL-t/UEFÁ-t :wink:

Érzek egy kis kritikát az üzidben!Imádom a Barcát és nem nagyon szoktam más csapatnál edzősködni!1993 óta nekik szurkolok és mikor a Championship/Football Manager-ben kedvezőtlen volt a helyzet én akkor is velük nyomtam!Nem felvágni akartam, félreértettél, van itt is bőven kihívás!A M.City szerintem nem lehet nagy kihívás mert van egy jónak mondható keret és ahogy olvasgatom rengeteg lóvé, a Barcánál kitűnő keret nincs lóvé!Napolin gondolkodtam már én is van ott 1-2 jó játékos(Hamsik,Lavezzi)!A Napolinál mi az elvárás a bajnokságban?Már sokszor leirtam de most is megteszem én becsülöm azokat akik "kis" csapatokkal jó eredményeket érnek el, nekem nincs türelmem hozzájuk!Nem "divatdrukker" vagyok, mindhalálig BARCA!Remélem megértettél és elfogadod az FC Barcelona iránt érzett töretlen imádatomat!Köszönöm és jó éjszakát!

u.i.(valóság):

Cop del Rey-ben nyertünk este 2:0-ra!(Henry,Marquez)

Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.05. 22:34:45

varnagy kezdjél el 1 szezont, valamilyen kisebb csapattal
pl.: Aston Villa,Tottenham,Man.C.,Everton,Napoli,AZ :!: Sokkal élvezetebb (s nehezebb is természetesen ) ezeket a csapatokat a BL főtáblájára jutatni, aztán előbb utóbb bajnoki címet nyerni velük,BL-t/UEFÁ-t :wink:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.02.05. 20:16:21

Ááááá, ez vicc 19 forduló után 15 pontal megyek a Real Madrid elött!Az 5. forduló után már 10 pontal mentem, a "galaktikusok" nagy hullámvölgybe kerültek a szezon elején!És most jön az El Classico a Camp Nou-ban, ha nyerek az testvérek közt is 18 pont lesz!Ez így nem kihívás, sosem volt ilyen könnyű szezonom!Szurkolok a madridnak, hajrá-hajrá!

A kétkedőknek:

http://kepfeltoltes.hu/view/090205/La_L ... es.hu_.jpg

És NEM csaltam, és nem akartam megbántani egy Madridos kollegát sem !Köszönöm a figyelmet!

Kép
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.05. 19:41:40

Nincs a 09-hez valami normális logo és arckép kiegészítő? FMhungary-n csak ilyen csilli-villi címerek vannak, arcképekből meg olyan kéne, mint az eredeti... szépen körbevágott arcképek. Ötletek?
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.02.05. 19:32:04

Etooka irta:

Akkor viszont ajánlom Duglas Coustat,illetve a Barcából kérj kölcsön pár emberkét, Pedrito,Jeffren stb..

Douglas Costa 2,4millió +záradékokért elvihető, a Barcás tehetségeket meg kölcsönbe hozd el!

Mivel Barca drukker vagyok és baráti kapcsolatot ápolok Guardiola-val biztos hogy kölcsönadná Pedro-t,Jeffren-t de ők nem Milan szintű játékosok!Egyébként Gai Assulin is tehetséges fiatal, mikor a Barca padján ülök mindig felhozom a nagycsapathoz!Hát nem leszek a Milan trénere de kiváncsi lettem volna R10 hogy illeszkedik be új csapatába, a Barcánál imádtam kár hogy elment!Sosem felejtem el amit a csapatért tett, még1X köszi az infókat!

Kép
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.02.05. 19:04:19

Na vki elmagyarázná nekem, h hogy kell ezt játszani és, h kell-e program hozzá v vmi. Naon megköszönném lehet h ezt is elkezdem.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.05. 19:03:03

varnagykrisztian írta:Köszi Etooka de ezek a taktikák nekem nem jönnek be!De azért köszi!

Kép
Akkor viszont ajánlom Duglas Coustat,illetve a Barcából kérj kölcsön pár emberkét, Pedrito,Jeffren stb..

Douglas Costa 2,4millió +záradékokért elvihető, a Barcás tehetségeket meg kölcsönbe hozd el! :wink:
.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.02.05. 18:59:20

Köszi Etooka de ezek a taktikák nekem nem jönnek be!De azért köszi!

Kép
Lezárt