Premiership / The FA Cup
tudtok valamit Eduardoról? láttam már játszott a mai meccsen, és hogy gólt is szerzett. mikor játszott előszőr?
Te Agyaúristenszűzmáriánakfiajézus... bendter üres kapura kb 2m-röl telibe kapja a kapufát

Nah, 2-0!Bendtner 
Én is remélem h jó formába lendül és nem lesznek sérülések,főleg nem ienek: http://www.youtube.com/watch?v=eUG6Qs7eVIA (
)

Én is remélem h jó formába lendül és nem lesznek sérülések,főleg nem ienek: http://www.youtube.com/watch?v=eUG6Qs7eVIA (

Marha szimpatikus srác, remélem vissztalal a sérülése előtti formájára.
Eduardo(!) góljával vezet az Arsenal a Cardiff ellen!
Szép volt Dudu !

Szép volt Dudu !

-
- Jugador d'estrella
Hát ő közelebb áll ahhoz a mentalitáshoz, ami a Chelsea-hez kell, mint Scolari. Én nagyon csíptem Scolarit, nagy edző, de nem jön be neki az angol darálós foci...ez van. A holland-orosz-koreai biztos öszekapja majd a bandát a kékeknél (de azt sem bánnám, ha nem
).

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Hát sztem mindeképpen jó lenne. Tavaly nagyon jót tett szezon közben az edzőváltás a Chelsea-nek, idén lehet mégjobb lenne. Bár már nagy a hátrányuk, ráadásul a mencseszter hiába játszik trágya játékot, vhogy mindig nyernek egy nyomorult góllal.
- miihii
- KHAL
A hírekben is azt mondták,h erősen közelítenek az álláspontok,és Guus megmaradna az orosz válogatott edzője is.
Na de hamarosan kiderül uis
Na de hamarosan kiderül uis

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Jugador d'estrella
lopakodo írta:hivatalos ,Hiddink a chelsea új trénere!
Ha jol ertelmeztem ez azt mondja hogy elkezdtek vele targyalni egy ev vegeig szolo ideiglenes szerzodesen,es mintha addig maradna az orosz csapat edzoje is.
De lehet hogy nem jol ertelmeztem

Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
- lui1698
- Llegenda del Barça
kíváncsi leszek mire jutlopakodo írta:hivatalos ,Hiddink a chelsea új trénere!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Scolari eleve rossz szisztémával indult neki a chelseas karrierjének, azt hitte, hogy a brazil foci stílust áttudja ültetni egy olyan bajnokságba, mint az angol. Azt hitte, hogy a saját taktikáját rátudja erőltetni minden csapatra, így a harmadosztályú ellenféltől kezdve az arsenal, mu és liverpool ellen is ugyanazt akarta játszani. A taktikai repertoárja kimerült abban, hogy menjetek és játszatok jól. Nem a kerethez igazította a taktikáját, behozta a zóna védekezést, aminek köszönhetően majd minden rögzített helyzet után gólt kaptak, a szélső védők többet foglalkoztak a támadással mint a védekezéssel. A Chelsea kerete alapból vízhordó játékosokból áll, s legtöbbször egy-egy játékos klasszis megoldásaira építettek pl. Lampard, Drogba.
Na Hiddink, ő sztem renbe tenné azt a csapatotsneco7 írta:Bennem az is felmerült,hogy a Milan hagyja Ancelottit elmenni a Chelseahez és helyére oda viszik Rijkaardot.De Hiddink is azt nyilatkozta,hogy mégiscsak érdekelné a Chelsea.

Scolari meg nagy melléfogott. Eddig mindenki hatalmas edzőnek tartotta, de ez most elég nagy szégyen amit a cselzivel csinált.
- noname
- Llegenda del Barça
Egyik szempontból valóban nem illik Rijkaardnak a cselzi, nem igazán az ő stílusa, más szempontból viszont amint az már bebizonyosodott, Frank nem igazán képes motiválni a játékosokat, a cselzinek pedig a BL már jó ideje nem, és most úgy néz ki h a bajnokság se fog összejönni, szóal kétlem h motiválalatlanok lennének a játékosaik.Ha valamelyest rá tudná erőltetni a stílusát a cselzire, akkor talán nem is lenne rossz megoldás, és nem lenne a csepet se ilyen átkozottul utálni valló! 

A Fifa egy szégyen
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Raajkardnak nem a chelsea való!!Először is a chelsea sztem egyáltalán nem játszik szép focit sőt helyenként csak összevissza rugdossák a labdát!! scolarinak sem ment a szép foci ráerőltetése a csapatra!!Raajkard stilusa is az egyérintős földön valo játék vagyis a holland foci!!A chelseanek ez nem fekszik!Tele vannak robotolos játékosokkal pl Ballack!Sztem a Psv-től menesztett H.Stevens lehet a megoldás!Az ő kemény és hajtos stilusa illene a csapathoz

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Elobb olvastam az nso-n, de szerintem a Chelsea nem Rijkaardnak való... Hívják csak vissza Grantet!palesz77 írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ch ... 20998.html?
bocs, ha volt. rijkaard papa újra munkában? remélem

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ch ... 20998.html?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
http://www.sportpress.comKardi írta:valaki elmondaná a jelenlegi pontállásokat? megköszönném!
megtalálod itt is többek között,meg tulkép bárhol, ha vennéd a fáradtságot.
am meg 10pont a vesztett pontokat tekintve, ami igenis vészes különbség a két csapat között,pláne úgy,h még a 2.tól is 5pontra vannak. teljesen érthető h kirúgták a brazilt.
rem Frank nem megy oda, bár részemről inkább oda menjen mint a milánba,mert a milánt jobban rühellem.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bizony.MQuC írta:Szerintem meg fa//ság. Nem gáláznánk. Nem gálázunk minden csapat ellen. Ez nem a fifa... A Chelsea meg még mindig a chelsea...
Nagyon naivnak vagy butának kell lennie valakinek ahhoz hogy azt gondolja hogy simán vernénk a londoniakat.
Láttuk mi volt a Madrid ellen is. Ha most összekerülnénk a Chelseával a Bl-ben,pokoli nehéz dolgunk lenne..Főleg ha találnak egy jó edzőt aki felrázza őket egy kicsit.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem nem dolgozott sehol. De érdekes lenne egy Chelsea-Barca meccs Rijkaarddal. Elég sokban hasonlítana a két csapat játéka, hiszen alapvetően ezt a ma is hazsnált taktikát ő és Henk ten Cate adta a csapatnak.Kardi írta:Nemnagyon követtem a Barcaból való távozása után Rijkaard útját...akkor ez azt jelenti hogy azóta nem edzősködött sehol?!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)