2009.03.05. 01:45:15
Én nem értem mi volt a baj a mai játékával! Szerintem első félidőbe ha Ini-n kívül vkit ki kéne emelni hogy próbált előre menni és egy az egyben nem passzolni, akkor az ő volt! Olyan nagy csalódás nem lehet, mivel szegény játszani nem játszik eleget! Xavi posztján lenne igazán tökéletes, Pep nem számol ott vele, pedig ma is 2/2fel is rúgták középen, mert lefordult... Na meg ha jól emlékszem ő adta a hatalmas zsugát Alvesnek, amit ő csúnyán elrontott! Amikor a megkerülős cselt is csinált, 5védő kergette, Bojan lemaradva kullogott Keita valahol aludt, Ini messze volt, bár nála kötött ki utána. Egyetlen játszótársa volt, Iniesta val amikor összejátszottak, ismét óriási helyzet, csak kár, hogy nem merte elvállalni az utóbbi és tovább passzolta. Arról nem is beszélve, hogy rendesen kivette a részét a védekezésből. Lett volna még egy nagy lehetősége ha Messi lyukra passzol neki és nem önzőzi el.
Azt aláírom, hogy sokszor többet cselezett a kelleténél de lássuk be, senki nem izzadt vért, hogy mutassa magát ő meg nem szeret visszapasszolni, inkább előre szeretne! Tényleg nem értem mit vártok tőle, tudtuk hogy nem gólzsák, de majdnem annyi védő figyelmét köti le mintha Messi lett volna, nem véletlen tudott Ficánkolni a kis argentin középen.