Élő közvetítések 08/09
Ezt a bírót be kell perelni
Botrány

ez nem meccs, színház.
- albicelesteX
- A Vadász
Szép estét!Nekem inkább az a bajom hogy az utóbbi meccseken az látszik hogy elfogyni látszik a lendület! 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Na, a mai meccs után eldől, hogy Pep milyen edző, felkészült-e az edzőségre. Merthogy ma nem úgy tűnik, hogy meglesz a győzelem, az eléggé világos.
A bíró gyenge, újonc szegényem, nem is értem, miért őt jelölték. Hatalmas balfék. Felkészületlen, alkalmatlan, gyenge.
Sajnos azonban, a leggyengébbek mi vagyunk. Kapkodunk, és nem a játékkal foglalkozunk. Belemegyünk a veszekedésbe, az adok-kapokba, és nem a játékkal foglalkozunk. Nem tudnék egy játékost sem említeni, akit focizni látok, akiben benne van a gól, ill. a helyzet megteremtése.
Nagyon nem lesz ez így jó.
A bíró gyenge, újonc szegényem, nem is értem, miért őt jelölték. Hatalmas balfék. Felkészületlen, alkalmatlan, gyenge.
Sajnos azonban, a leggyengébbek mi vagyunk. Kapkodunk, és nem a játékkal foglalkozunk. Belemegyünk a veszekedésbe, az adok-kapokba, és nem a játékkal foglalkozunk. Nem tudnék egy játékost sem említeni, akit focizni látok, akiben benne van a gól, ill. a helyzet megteremtése.
Nagyon nem lesz ez így jó.

Ha Xavi jabban adja be...Szép volt a támadás, főleg a kényszeritő.
azért Puyi is tud...Közbe Leo meg oldalháló...
azért Puyi is tud...Közbe Leo meg oldalháló...
Akkor is PEP a legnagyobb arc!!!
Emlékszem anno, ha rosszul ment a csapatnak, pillanatok alatt helyretette a csapatot, mindjárt máshogy kezdtek el játszani.
Közben az Espanyol bizonyitja, miért van szükségük nagyon arra az 1-2év másodosztályra...
Emlékszem anno, ha rosszul ment a csapatnak, pillanatok alatt helyretette a csapatot, mindjárt máshogy kezdtek el játszani.
Közben az Espanyol bizonyitja, miért van szükségük nagyon arra az 1-2év másodosztályra...
Ezt is befújja hihetetlen... szégyen c. ronaldo után a spanyol bírókat ölném meg legszívesebben 

nem gurult el semmim se. visszafogtam magam, a gyerek meg örüljön, h csak ennyit kapott... megérdemelte.Varga Tamás írta: Depth!
Remélem, te pedig kapsz minimum egy hét pihenőt. Remélem, a modik is így gondolják. Ha elgurult a gyógyszered, keresd meg!
Kezdenek elszabadulni az indulatok...a biró miatt 

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
na egy kis balhé. Inkább focizni kéne
Hét közben a Bl-ben kell játszani és nem egy Espanyol ellen.

Busuqets kapott sárgát????? Mikor a padon üllt? mit szólt be?
Divat,vagy nem divat,eddig 3 ziccer rontott el Henry.
megjegyezném Keita is pont annyit,ér mint a jó nagy semmi.
Divat,vagy nem divat,eddig 3 ziccer rontott el Henry.
megjegyezném Keita is pont annyit,ér mint a jó nagy semmi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2009.02.21. 20:35:25-kor.
Valaki tudja mi történt?
Miért kapott sárgát Busquets?
Miért kapott sárgát Busquets?
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
A jó kur\/a annyát ennek a spanyol bírói vezetőségnek. Nevetséges gyilkolnám az összeset.
A Real mellett állnak és a barca ellen fújnak 10-ből 7 van ezzel így.
A Real mellett állnak és a barca ellen fújnak 10-ből 7 van ezzel így.
- noname
- Llegenda del Barça
Talán gratuláljak neki h egy akkora helyzetet hagy ki, amit még én is befejelek, pedig annyi közöm van a focihoz mint Mari néninek a spermabankhoz.senzu írta:már várom h te vagy lionelmessi19 fog először írni az Henry topikba, hogy hány támadás ment el rajta, etc etc.noname írta:Henry üresen, üres kapura, 4 méterről mellé fejelt![]()

A Fifa egy szégyen
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
G-Jay írta:Az a baj hogy Keita volt nem Titi.
Henry nem tudta beadni Keita-ak...
No meg valljuk be manapság divat is.matyi25 írta:Nohh innentől én is szidom Henryt.. ugyanis van miért...

Az a baj hogy Keita volt nem Titi.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Lehet véleményed. Sőt legyensenzu írta:már várom h te vagy lionelmessi19 fog először írni az Henry topikba, hogy hány támadás ment el rajta, etc etc.noname írta:Henry üresen, üres kapura, 4 méterről mellé fejelt![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kabekabe 2009.02.21. 20:32:09-kor.