Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dede mondtatok.Markionni005 írta:Mi se mondtunk ilyet amikor az Atlético rendszeresen lefeküdt nektek...0-6. Emlékezz,aztán írj!Én meg nem hinném, hogy ne feküdnének le, amikor kapnak egy hatost a félidőig.
Megelőlegezem az Év hozzászólása díját!Markionni005 írta:Mi se mondtunk ilyet amikor az Atlético rendszeresen lefeküdt nektek...0-6. Emlékezz,aztán írj!Én meg nem hinném, hogy ne feküdnének le, amikor kapnak egy hatost a félidőig.
Mi se mondtunk ilyet amikor az Atlético rendszeresen lefeküdt nektek...0-6. Emlékezz,aztán írj!Én meg nem hinném, hogy ne feküdnének le, amikor kapnak egy hatost a félidőig.
Én meg nem hinném, hogy ne feküdnének le, amikor kapnak egy hatost a félidőig.wakii írta:nem hinném hogy annyira lefeküdnének, hogy kapjanak egy 6ost a félidőig, de ez teljesen szubjektív véleménykovinho írta:Előző héten talán a fórumba is írtam, hogy a Betis meg le fog feküdni a Madridnak, ellenünk meg életük formájában játszanak.. Vicc.
nem hinném hogy annyira lefeküdnének, hogy kapjanak egy 6ost a félidőig, de ez teljesen szubjektív véleménykovinho írta:Előző héten talán a fórumba is írtam, hogy a Betis meg le fog feküdni a Madridnak, ellenünk meg életük formájában játszanak.. Vicc.