2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sergi cseréje tényleg nem volt okos. De Guddy viszont jó ötlet volt. Most ahogy nézem a meccset ő is eltünik. Te kit hoztál volna Guddy helyett?Kiváncs vagyok?És ki helyett?lionelmessi19 írta:Nagyon bután cseréltünk szerintem ma... nade meglátjuk majd.
cris119 írta:A madrid Gálázik otthon szerintem most ők lesznek megálíthatatlanok. (1 madridi szurkoló)
HÁt igen. Sylvinho -nak kellett volna jönni baloldalra. Hleb-nek Henry helyett,és Bojannak Eto'o helyére.lionelmessi19 írta:Nagyon bután cseréltünk szerintem ma... nade meglátjuk majd.
A 3 csere közül én egyedül Puyol behozatalával nem értek egyet, de azzal nagyon nem.Puyol támadni tud balszélen, de védekezésnél mindig valahol középül lófrál és üresen hagyja a szélt.Lyon ellen remélem Syl lesz a balszélső!lionelmessi19 írta:Nagyon bután cseréltünk szerintem ma... nade meglátjuk majd.
Én csak az utolsó cserénket nem értem miért nem Bojant hozta be Peplionelmessi19 írta:Nagyon bután cseréltünk szerintem ma... nade meglátjuk majd.
Legalább valamiben tehetségesek.Eszméletlen mekkora színészi produkciót nyújt az Espanyol társulata.