Élő közvetítések 08/09
- matyi25
- Capitá del Barça
Nem baj jót tesz nekünk ez a vereség... most kell erősnek lenni,leülni és elbeszélgetni.De megjegyzem ilyen játék a liga 15 helyezettjéhez való... ha bajnokok akarunk lenni nem így kell játszani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matyi25 2009.02.21. 21:47:23-kor.

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
Az espanyol miatt nem akarom nézni a meccset undorító amit művelnek...ezmiez amúgy komolyan...
- Adam Philip
- Barça B
Hello Kb. 10éve vagyok Baraca-szurkoló.Pár éve olvasom már a z oldalt de csak most regisztráltam....Nekem ebbe a csapatba mindig egy ember bökte a csőrőmet...Victor Valdés....egyszerűen nem Barca szintű sosem volt és sosem lesz az...nem azér mondom amit előbb csinált..de vhogy ....nem tud kijöönii beadásokra ....amibe jó az hogy gyors..kb.enniy
-
- Director del Fútbol
Meg lesz az X ha nem kapunk még 1 gólt, mert benne van a csapatban a gól.
Kellett ez a kopp még ha ki is kapunk nem gond. Pont ezért volt jó ez az előny mert még így is tetemesnek mondható-mikor veszítsünk pontot ha nem a Betis otthonában meg a katalán derbin?
Remélem azért nem tart tovább ez a mini-hullámvölgyecske
Kellett ez a kopp még ha ki is kapunk nem gond. Pont ezért volt jó ez az előny mert még így is tetemesnek mondható-mikor veszítsünk pontot ha nem a Betis otthonában meg a katalán derbin?
Remélem azért nem tart tovább ez a mini-hullámvölgyecske

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Sergi cseréje tényleg nem volt okos. De Guddy viszont jó ötlet volt. Most ahogy nézem a meccset ő is eltünik. Te kit hoztál volna Guddy helyett?Kiváncs vagyok?És ki helyett?lionelmessi19 írta:Nagyon bután cseréltünk szerintem ma... nade meglátjuk majd.
A szinészkedésük pedig szánalmas.
Szerk.:Puyi se volt jó csere

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kabekabe 2009.02.21. 21:40:03-kor.
-
- Jugador d'estrella
cris119 írta:A madrid Gálázik otthon szerintem most ők lesznek megálíthatatlanok. (1 madridi szurkoló)
A 90000000000000000 1-0-ás meccs után illik egy 6-1-et neik is felmutatni... mitől lennének megállíthatatlanok... (Egy gondolkodó ember...)
HÁt igen. Sylvinho -nak kellett volna jönni baloldalra. Hleb-nek Henry helyett,és Bojannak Eto'o helyére.lionelmessi19 írta:Nagyon bután cseréltünk szerintem ma... nade meglátjuk majd.
Na de mind1,még lehet X.
Forca Barca
Eto'o
Bojan v. Hleb kellett volna nem Guddy csak lassítja a játékot...

- noname
- Llegenda del Barça
A 3 csere közül én egyedül Puyol behozatalával nem értek egyet, de azzal nagyon nem.Puyol támadni tud balszélen, de védekezésnél mindig valahol középül lófrál és üresen hagyja a szélt.Lyon ellen remélem Syl lesz a balszélső!lionelmessi19 írta:Nagyon bután cseréltünk szerintem ma... nade meglátjuk majd.
A Fifa egy szégyen
-
- Entrenador del Barça
Én csak az utolsó cserénket nem értem miért nem Bojant hozta be Peplionelmessi19 írta:Nagyon bután cseréltünk szerintem ma... nade meglátjuk majd.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- albicelesteX
- A Vadász
ez a gudjózsef is elég "jó" cserének bizonyÚl!

A madrid Gálázik otthon szerintem most ők lesznek megálíthatatlanok. (1 madridi szurkoló)
Na ez a nyomásnak góllá kell érnie. Csak így tovább
Még 20 perc 2 golra 

- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Ahogy egy Real-drukker munkatársam mondja: "alakulnak a Barca eredményei..."
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Most kéne nagyon Iniesta...
-
- Barça B
Legalább valamiben tehetségesek.Eszméletlen mekkora színészi produkciót nyújt az Espanyol társulata.

"A Real Madrid nélkül még mindig zebrákat kergetne a szavannán."
szánalmas ez az időhúzás!
Örülök a cserének. Most kellenek a klasszis megoldások, Leotol, Xavitol...Meg lehet még a meccs.
kezdődik az időhúzás....
szánalmas ez az Espanyol
szánalmas ez az Espanyol
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"