Guardiola, Valdés és a bíró is szerves részei voltak ennek a vereségnek, de úgy gondolom, hogy nem is akkora baj, hogy itt ma kikaptunk. Ettől talán kicsit magukhoz térnek a játékosok és elhiszik hogy ez a bajnokság még nem lefutott.
Valdes második gól előtti hibáját én nem is értem. Ott volt Marquez mellette tök tisztán, egy sima belsős passz és akkor nincs a gól, és 0-1-ről, még amikor még több mint fél óra vissza volt több esélyünk lett volna. Messinek egy építő jellegű megmozdulása nem volt, viszont azt senki nem fogja tudni nekem megmagyarázni, hogy Abidal helyett mért Puyol jött, amikor egy középre betömörülő csapat ellen a széljáték lenne a megoldás, amiben Sylvinho mindenképp jobb, és, hogy Eto'o helyett mért Gudi jött, amikor ott van Bojan is a padon, aki Barca mezben már most többet tett le az asztalra mint az izlandi. De egyáltalán, miért hozta le Eto'o-t?

Remélem összeszedik magukat a játékosok, a 7 pont még mindig nem kevés, de ha nem szedik össze magukat még meg is égethetjük magunkat, és innen elveszíteni egy bajnokságot nem minden napi bravúr lenne...