2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én a fejes góljára értem,hogy mák volt. Mikor a kapusnak simán fognia kellett volna,erre Keita befejeli.barca99 írta: ...
Azért ne essünk át a ló túloldalára.Sanama írta:...
Elérhető volt, 14 milla volt a kivásárlási ára és annyira nem volt ám rossz a Sevillában, sőt. Csak itt nem megy neki.Sanama írta:
Nemtudom,hogy esett rá a választás
Remélem már akkor is "rühellted",amikor kiegyenlített az El Madrigal-ba,vagy éppen a Getafe ellen...Sanama írta:...egyre jobban rühellem Keitat.
abreu írta:A a bíró egyébként sztem nem is akarta először lefujni, (vagy ha le is fujta volna akkor max sárgaát adott volna) csak ott vmelyik espanyolos kivágta egyből a labdát aztán ebből lett az eset.
Tény, hogy nagyon hentes volt a meccsen Keita, de könyörgöm, előnyszabályt adok aztán mégis inkább pirossat? Hogy van ez?gekkodan írta:Arról nem is beszélve, hogy emlékezzetek: már a kiállítása előtt is volt 1-2 rettenetes megmozdulása, amivel szerelni próbált. Egyszerűen ostoba volt, de nagyon. 11 emberrel ezt az Espanyolt még 30%-os hatékonysággal is ledöntöttük volna.
Arról nem is beszélve, hogy emlékezzetek: már a kiállítása előtt is volt 1-2 rettenetes megmozdulása, amivel szerelni próbált. Egyszerűen ostoba volt, de nagyon. 11 emberrel ezt az Espanyolt még 30%-os hatékonysággal is ledöntöttük volna.lionelmessi19 írta:Buta-buta.. tény. Node nem ért kiállítást szerintem, bőven nem. Sárgalapos figyelmeztetés, max.LG írta:Sajnos a buta szabálytalanságával nagyon nehéz helyzetbe hozta a csapatot
És sajnos voltak tegnap durvább szabálytalanságok is ennél. Sajnos mindkét oldalról.
Igaz, a piros túlzás volt, de akkor is, felesleges volt teljesen. Valóban nagyon feszült volt a meccs, sok csúnya szabálytalansággal. Az a baj, h az Espanolnak ez feküdt, nekik igy volt esélyük, mi meg bele mentünk a "játékukba". Sajnos nálunk is elszakadt a cérna pár embernél.lionelmessi19 írta:Buta-buta.. tény. Node nem ért kiállítást szerintem, bőven nem. Sárgalapos figyelmeztetés, max.LG írta:Sajnos a buta szabálytalanságával nagyon nehéz helyzetbe hozta a csapatot
És sajnos voltak tegnap durvább szabálytalanságok is ennél. Sajnos mindkét oldalról.
Buta-buta.. tény. Node nem ért kiállítást szerintem, bőven nem. Sárgalapos figyelmeztetés, max.LG írta:Sajnos a buta szabálytalanságával nagyon nehéz helyzetbe hozta a csapatot
Engem az eddigiekkel sem... Nem említhető egy lapon Touréval, de ezt már nyáron is láttam. A leggyengébb igazolás díjáért még harcban van Hleb-el. Jó meccset nekik!TZS írta:Engem sem győzött meg a mai teljesítménye alapján.