Na leírom második hozzászólásomat ebbe a topicba.
Először is, én! VV ellenes vagyok már elég régóta, és ebben nem tud meggyőzni engem SENKI. Azért nem is írok ide gyakran, mert csak belebonyolódnék sok sok fölöslege vitába, melyben lehet nem nekem lenne igazam, de lehet igen. Ezt nem fogjuk megtudni
1. Ugye bár nem az én tisztségem, hogy eldöntsem ki való ebbe a csapatba és ki nem. Gondolom a klubnál van több olyan szakember is, akik elég jól ismerik VV-t, ahhoz, hogy még mindig ő legyen az elsőszámú kapus. De őszintén megmondom, hogy ha rajtam múlna, akkor VV-t.... hááát, két lábbal (még szerencse, hogy nem rajtam múli, ugye

)
Ja, és az se zavarna, hogy saját nevelés.
2. A bravúrjai: naná, hogy kell, hogy legyen jó pár bravúrja. Ne hülyéskedjünk már, egy top csapatról van szó egy elit bajnokságban. Még csak az kéne, hogy ne legyenek bravúrjai, akkor még milyen vélemények lennének róla... bele se merek gondolni. Ja meg az hogy 1-1 ellen a világ egyik legjobbja

Igen mert belerúgják a labdát, rég láttam egy olyan védést tőle 1-1ben, amikor mellette akarták elrúgni a labdát és ő bravúros nyújtózkodással hárított. Na de mindegy. Lehet az az oka, ha róla van szó, oda se figyelek
3. Igen jól szokott védeni amikor stabil a védelem. Ez is kb olyan, hogy melyik spanyol első osztályú kapus nem védene jól, ha stabil a védelem???
Hát persze, így könnyű... Én személy szerint akkor tartok egy kapust jónak, ha a védelem hibázik, és a kapus ezt kijavítja. Persze nem minden esetben, vannak lehetetlennek tűnő védelmi hibák, amit egy kapus sem tudna kijavítani.
Ja és még vmi, szerintem ha VV a világ legjobbja lenne 1-1 ellen, ez akkor is kevés lenne, ahhoz, hogy top10-ben legyen.
Na ez a szerény véleményem erről az egyesek által top5-be való kedvenc csapatunk kapusáról. Persze nem kötelező egyetérteni velem, sőt már előre látom, hogy bombáznak majd a sok VV-t védő hszekkel. De ez így van rendjén, engem nem zavar
Asszem akkor ennyi!
PÁ