Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is védeni szoktam, de most nem érdemli meg.A gólnál hülyén helyezkedett, illetve lassa is mozgott.Utána Benzema kapufája, illetve egy középre ütött labda is volt. x*r volt és kész, ez tény!Többet nem írok ma róla, remélem összeszedi magát.Ettől függetlenül DL-re nem kell sajnálni a pénzt!CFirpo3 írta:Az a baj, hogy sokan nem látnak a szemüktől. Egész meccsen ment a szokásos Valdes duma, hogy ilyen sz*r + olyan sz*r, amikor a gólról abszolút nem tehetett, utána meg nem egy bravúrja volt, ami simán bemehetett volna.
OMG!Tim írta:Ha csak ez a baj akkor kölcsönzünk az állatkertből egy orangutánt!
Mondjuk az is alacsony,de rendkívűl hosszúak a karjai,és lábbal is nagyon ügyes. Ráadásul pénz helyett beéri néhány marék mogyoróval,és pár banánnal.
Ha csak ez a baj akkor kölcsönzünk az állatkertből egy orangutánt!dnske írta: Szerintem alacsony, rövidek a karjai, ebből adódóan nem tudja úgy zárni a szögeket sem, a kifutásoknál is ebből adódnak a problémái.
Ezek szerint van egy új kapusunk.Blest írta:...Kellett persze az ügyetlen kapus, Oscar Valdez gólpassza, de ahogy utána De la Pena benyeste, azt nem sokan tudnák utána csinálni, ráadásul védeni sem lehetett...
Lap alján található a mondat, most akkor hogy is van ez?!
Most jöttél ki valami elnökségi ülésről?menczel írta:én és a vezetőség is úgy gondoljuk hogy ő kell nekünk. ennyi