Hát nem lenne olcsó mert hosszú szerződése van még,és szó se esett róla.cruyff írta:Tudja valaki, hogy mennyiért szerezhetnénk meg Bojinovot a Fiorentínából?![]()
C.
Az ő bajuk....Charlie írta:La Liga: Kluivert a Valenciáé
C.
a juventus mutut+16 misit ad cassanóért.Barcelonafan írta:Szerintem felesleges volt megvenniük Mutut, remélem Trezeguet elmegy onnan!
Mutu is [auto_cenzúra] játékos, remélem talál valami jó klubbot, sőt miért nem cserélték el Cassanora és akkor kevesebbet kellett volna fizetniük, na mind1.
Trezeguet meg menyjen vissza Franciaországba, vagy Spanyolországba!
J az a Park, az nem rossz játékosTaibi írta:Az Scott Parker, aki Newcastle-be igazolt.Barcelonafan írta:Milyen Park, Scott Park?Morminho írta:ParkMU
OwenMU
Mert Scott Park 4-éves szerződést írt alá a Newcastle-vel!
És Owen se biztos
Az MU Ji-Sung Park-ot igazolja le....
Az Scott Parker, aki Newcastle-be igazolt.Barcelonafan írta:Milyen Park, Scott Park?Morminho írta:ParkMU
OwenMU
Mert Scott Park 4-éves szerződést írt alá a Newcastle-vel!
És Owen se biztos
Milyen Park, Scott Park?Morminho írta:ParkMU
OwenMU
Már vagy 100-szor "véglegesítették" a szerződését a Reallal,én majd akkor hiszem el az egészet,ha látom Real mezben játszani,remélem ez nem fog bekövetkezni,mert egy isten lesz a csávó!Grege írta:Marca szerint jún. 24-én véglegesítik Robinho szerződését a Reallal... Furi ez az állandó csatárhiány a blancóknál...
Mondjuk 1 Észak Ír válogatottba nem nehéz beleférniSteve Nash írta:Szerintem nemEl Payaso írta:
Jó nagy lepkét:)
Válogatott kapus és most sérült meg a kapusuk szal szerintem jól jártak vele.
Szerintem nemEl Payaso írta:
Jó nagy lepkét:)
Amíg csak csatárt vesznek addig én teljesen nyugodt vagyok. Úgy látszik sose tanulnak, lásd most is elengedték Samuelt, bár ő tényleg gyengus volt a Realban.Grege írta:Marca szerint jún. 24-én véglegesítik Robinho szerződését a Reallal... Furi ez az állandó csatárhiány a blancóknál...