2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A bilbaot csak megverjük hazai pályán!Csabinho91 írta:Maradjunk annyiban hogy ha jövőhéten nem áll talpra a csapat akkor elment a bajnokság.... Mert akkor ha ott is kikaptunk akkor már csak 1 pont is lehet... és onnantól ki-ki...
Sharky írta:Ilyen megnyilvánulások után egyesek majd szívből fognak örülni a bajnoki címnek, ha nyerünkElég furán gondolkoznak itt néhányan...
Pontosan! Csak egy kis önbizalomnövelés és fejmosás kell a fiúknak. Megvan bennünk a győzelem,Classicón megkell mutatni! Persze a többi meccsen isMonti írta:Hat ez nagyon nem kellett
Lehetne irni ,hogy vedelem rossz meg ilyen-olyan jatekos gyenge,tokmindegy,az egesz csapat van godorben.
Bar attol meg nem kellene az `allitolag` kedvenc csapatotokat szidni mintha embert oltek volna.
Ki fognak jonni a godorbol es kesz..olyan nincs hogy nem.
En nagyon bizom a fiukban...messze meg a vege.
HAJRA BARÇA!!!!!
Pontosan Kluivertinho.Kluivertinho írta: Ugyan már Uraim! Így sem adtak meg egy gólt a matracosoknak és egy tizenegyest is elfelejtett befújni a spori.
Ez így van! Olyan nincs, hogy a Madrid hozza minden meccsét, ők is fognak botlani! Mi pedig remélhetőleg összeszedjük magunkat!Frank Rijkaard írta:Ennyi... Szerintem azt senki sem várta el, hogy marad a 4-0, 5-0 parádésorozatunk... Várható volt a mélypont. Amit én nem vártam az az, hogy a Madrid így összekapja magát. Sajnos egyidőben a kettő, elég rosszul jön ki. De ott sem lesz ez mindig így...Rivaldo11 írta:A Puyol-Marquez kettős annyira gyenge volt, hogy rossz volt nézni. Alaposan magunkra húztuk a madridot, de még mindig vezetünk, és még nincs késő elkezdeni nyerni a meccseket. Abban biztos vagyok, hogy hamarosan a madrid is elkezdi szórni a pontokat.