Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A nap fénypontja!TZS írta:Nincs sok BL címem, nem vagyok Barcás és nem hordok Valencia mezt. A világ egyik leggusztustalanabb és legundorítóbb csapatának szurkolok és rajtam kívül több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Zlatan Ibrahimovic. A hírnevünk megelőz minket és szinte örülök ha összekevernek minket Madrid csúnyábbik felével, Getafevel. Büszkén gondolok van Nistelrooyra, a lófejűre, a balf.sz Heinzere és Pepere. Szeretem a kongó Bernabéut, a tippmixet, a kamutizenegyeseket és a nagy kezezéseket. Itt élek egy gyönyörű város rondábbik felében, csalásban mi vagyunk a császárok és igenis velünk vannak a játékvezetők!!!" Real Madrid, én így SE szeretlek.
Ez nagyon, nagyon állatfcjoc írta:jó helyen járok?![]()
5 év alatt 6 edzőnk volt, nem vagyok Katalán és nem hordok sötét mezt. A világ egyik leggyengébb és legroszabb csapatának szurkolok és rajtam kívül több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Ramon Calderon. A hírnevünk megelőz minket és nem szeretem ha R Madridot összekeverik R Margittal. Büszkén gondolok Gravesenre, a favágóra, Salgadora és a Cipészre. Szeretem a kongó Bernabeut, a bwint, a kamutizenegyeseket és a spanyol bírókat. Itt élek egy gyönyörű ország habfehér részén, csalásban mi vagy a KIRÁLYOK és igenis Horváth Feri Madridista. Real Madrid, én így szeretlek![]()
Hát ez nagyon nagy!!!fcjoc írta:jó helyen járok?![]()
5 év alatt 6 edzőnk volt, nem vagyok Katalán és nem hordok sötét mezt. A világ egyik leggyengébb és legroszabb csapatának szurkolok és rajtam kívül több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Ramon Calderon. A hírnevünk megelőz minket és nem szeretem ha R Madridot összekeverik R Margittal. Büszkén gondolok Gravesenre, a favágóra, Salgadora és a Cipészre. Szeretem a kongó Bernabeut, a bwint, a kamutizenegyeseket és a spanyol bírókat. Itt élek egy gyönyörű ország habfehér részén, csalásban mi vagy a KIRÁLYOK és igenis Horváth Feri Madridista. Real Madrid, én így szeretlek![]()
Drigo írta:Ha Pestnek van kispestje, akkor Egernek miért nincs kisegere?
- Mert Hatvanon túl van...
Én elhatárolódom Tőled, még azt hiszik ismerlek, amúgy is ezekkel a "viccekkel" csak konkurenciát állítasz nekem:PLatya írta:...