Látom nem csak én gondolom/látom úgy, hogy élete gólját szeretik ellenünk rúgni az ellenfelek játékosai

ez egyértelmű volt a meccs elött is, ez gázkovinho írta:Jó lenne Hlebet vagy Iniestát visszahozni középpályára, mert támadást vezetni nem tudunk rendesen ezzel a Touré - Keita - Busquets tengellyel.
Szíved joga...fcjoc írta:tartom továbbra is.
Hleb esetében teljesen igazad van. A szélen lassú és körülményes, egy használható labdát nem.grecki írta:Továbbra is azt mondom, hogy Hlebnek nem a szélen kellene játszania. Neki a középpályán lenne a helye.
Cserének tökéletes.
abreu írta:szerintem te nem tod mit beszélszszlali69 írta:én meg Bojant küldeném el a hmm..... úgysem játszik sűrűn remélem nem is tart sokáig az ittléte...
Mondjuk azzal, hogy az angol bajnokságban tavaly a legtöbbet pontosan passzoló játékos volt és addig amíg itt nem futott bele egy sérülésbe, addig igencsak profin osztogatta a labdákat.fcjoc írta: mi az amivel bebizonyította hogy érdemes volt őt megvenni. de lényegtelen.
Ez alapján adjuk el Cacarest is meg Keitat meg stb.Vagy ők már sokat bizonyított játékosok?fcjoc írta:mi az amivel bebizonyította hogy érdemes volt őt megvenni. de lényegtelen.Bányász írta:..
Mi az ..