Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nagyon jól tetted, legalább helyettem is okozol nekik kis kellemetlenséget. rem kapsz is bőven kártérítést.Aprieto írta:Hali!
Nos a hírek a Tonlány-nyal kapcsolatban azok, hogy pénteken hivatalos levélben értesítettem az igazgató urat, hogy bepanaszolom őket a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnél. Azon egyszerű oknál fogva, hogy 5. hónapja nem hajlandóak érdemben foglalkozni sem az eredeti, sem a későbbi problémáimmal. A telefonos bejelentéseimmel a kezdetek óta nem foglalkoznak, a leveleimre pedig nem válaszolnak.
Innentől kezdve, akár jogi útra is terelem az ügyet és nem csak a szerződésem lényegi részét fogom követelni, hanem kártérítést is.
Olyan érdekes dolog, hogy ma reggel csörgött a telefonom és a komunikációs osztályról hívott csicsergő hangú hölgyemény rögtön nagyon készségesen próbált segíteni nekem.
Sajnos jelenleg nem érek rá, közöltem és nem hagytam kibontakozni.
Beszélgessen a Fogyasztóvédelemmel. Ha eddig velem nem tette.
Hát hol élünk?! Ez kellett?
Igen, ilyen buták. Tudod, Magyarországon nem lehet megoldani az egyszerű dolgokat..:Poldi:.. írta:Amikor megláttam, hogy lesz sportklub+ még örültem is! De aztán most vettem észre, hogy bizony a sport1 helyén jön..
Tegyék vissza a sport1et és maradjon a sportklub+ is.. vagy ehhez túl buták, hogy ezt megoldják?
A mocskok ezt írták:kompalor írta:
Fibernet össze-vissza hazudozik. Azt mondják azért nincs sport 1, mert túl drága. Meg hogy ők próbáltak egyezkedni a sport tv-vel, hogy legyen olcsóbb , de ez hazugság!
+A sporttévét működtető Chello Central Europe Műsorszolgáltató Zrt. közleményében azt írja, csomagmódosítás miatt került ki a kínálatból a Sport1, ők semmit sem módosítottak a Fibernettel kötött szerződésükön, a szolgáltató egyoldalú döntése nyomán maradt 150 ezer háztartás Magyarország egyik legnépszerűbb csatornája nélkül."
Bővebben: http://kesport.hu/2009/03/02/tegnap-meg ... port1-rol/
Petíció: http://www.petitiononline.com/mod_perl/ ... ?fibers1&1
Fibernet össze-vissza hazudozik. Azt mondják azért nincs sport 1, mert túl drága. Meg hogy ők próbáltak egyezkedni a sport tv-vel, hogy legyen olcsóbb , de ez hazugság!Hawk írta:Ezt nem hiszem el!!![]()
Ez a piszok FIBERNET elvette a Sport1 csatornát és helyette a
Sportklub+ -t tette be!![]()
Hogy a francba fogom nézni a szombati 22 órás és vasárnapi 19 órás
meccseket!
Lehet nézni a Bundesliga II., Belga, Osztrák bajnokság meccseit.![]()
Biztosan nem tudott megegyezni a Sport1 használatára, de Sport2 az van.
Dani!gekkodan írta:Tamás!
Te más fából készültél. De nem baj az. Csak nem értheted amit magyarázunk, igaz mi sem tudjuk már érteni, amit te képviselsz. És pont a politikai kultúra meg a társadalmi helyzet miatt nincs átjárás a generációk között és az idősebbek és "régi felfogásúak" képtelenek adoptálni az új módszereket és nézeteket, mi meg már nem képviselhetjük azt ebben a felgyorsult világban, amit ti.
Szerintem ez a népvándorlás csak később fog bekövetkezni. A régebbi generáció már túl későnek tartja, viszont a mostani fiatalok már erőteljesen tervezik. Arról nem beszélve, hogy egyre több román, szerb meg még tököm tudja milyen nép fog bekeveredni hozzánk.gekkodan írta:Ez nem demokrácia, nem működő állam és nem jogállam. Egy vicc. És nem hazaárulás belátni, hogy nem itt képzeled el a jövődet, a gyerekeidnek jobb sorsot akarsz, biztosabb életet a szeretteidnek és jobb levegőt. Ez nem hazaárulás. Ez egyszerűen bölcs és felelősségteljes gondolkodás. Aki itt akar maradni, az maradjon, mindenki eldönti mit tesz. De nem akarok vészmadár lenni, mégis azt kell mondanom, hogy itt csak most kezdődik a baj, az emberek többsége nem is tudja mi következik.
SzintúgySanama írta:Én is így vagyok vele. Semmi értelme itt dolgozni,és a fizetésed felét leadózni,meg a másik felét télen gázszámlára elkölteni.
Politika, ami mételyezi életünket, és zülleszti nemzetünket.gekkodan írta:Sanyi! A brokerbotrány? Kulcsár? Haverjai? Princz Gábor?Boixos írta:én azt nem értem, h azt az uzsorást aki így ad kölcsön, börtönbe zárják (jogosan és persze csak ha utolérik), ezek a gyökerek pedig az összes adón főműsoridőben hirdetik magukat és teszik mindezt legálisan. ráadásul egy olyan balfsszal a reklámban, aki a korunk hőseként megoldja a mikro-problémát úgy, h közben évekre eladósítja a családot...
és ki a tököm adott ezeknek erre engedélyt????
Cali, ez a rohadt időszak elmúlik (remélem, hamar), és minden rendben lesz! fel a fejjel!
Akkor is volt PSZÁF, akkor is volt "jogállam" mégis meg lehetett csinálni... Folytassam, hogy ezek a cégek miért működnek? Szerintem tudjátok Ti is, hogy miért.
Én is így vagyok vele. Semmi értelme itt dolgozni,és a fizetésed felét leadózni,meg a másik felét télen gázszámlára elkölteni.Stelios írta: Magyarországon nem látok rá semmilyen esélyt, hogy javuljon a helyzet. Én már úgy tanulok, hogy nem itt akarok élni és dolgozni. Lehet hazaárulónak tartani.
Sanyi! A brokerbotrány? Kulcsár? Haverjai? Princz Gábor?Boixos írta:én azt nem értem, h azt az uzsorást aki így ad kölcsön, börtönbe zárják (jogosan és persze csak ha utolérik), ezek a gyökerek pedig az összes adón főműsoridőben hirdetik magukat és teszik mindezt legálisan. ráadásul egy olyan balfsszal a reklámban, aki a korunk hőseként megoldja a mikro-problémát úgy, h közben évekre eladósítja a családot...
és ki a tököm adott ezeknek erre engedélyt????
Cali, ez a rohadt időszak elmúlik (remélem, hamar), és minden rendben lesz! fel a fejjel!