2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nemtom mi bajotok Etooka irasaval.Mi is igy gondoljuk,mint o,csak neki van toke meg is mondaniadrenalin írta:Ott a pont.. 3 pontos-Prince- írta:Szóval óvatosan a szélsőségekkel, nem a Barcelona a világ legtökéletesebb klubja minden tekintetben, a Real Madrid pedig a legocsmányabb, még ha az elfogultság ezt is mondatja veled [/i]
megmondták azért már nem egyszer barcelonában is, h merre hány méter.adrenalin írta:Mindenki ezt gondolja.. barcelonában mindenki azt szeretné hogy a real kikapjon.. az egy dolog hogy nem mondják ki. Gutinak legalább van töke hozzá
Ott a pont.. 3 pontos-Prince- írta:Ennek továbbra sincs semmi köze a nagyképűséghez. Egyébként pedig decemberben több Barcelona-játékostól is olvastam (sajnos nem emlékszem, hogy kik mondták), hogy a Real Madrid számára szinte lehetetlen behozni minket... akkor ez mi?És ezért is jó és számomra a világ legjobb és legintelligensebb, legkulturáltabb klubja az FC Barcelona, mert mi még akkor is szerények maradtunk, amikor sorra ütöttük a Realt meg a többieket oda-vissza...Szóval óvatosan a szélsőségekkel, nem a Barcelona a világ legtökéletesebb klubja minden tekintetben, a Real Madrid pedig a legocsmányabb, még ha az elfogultság ezt is mondatja veled [/i]
-Prince- írta:Ennek továbbra sincs semmi köze a nagyképűséghez. Egyébként pedig decemberben több Barcelona-játékostól is olvastam (sajnos nem emlékszem, hogy kik mondták), hogy a Real Madrid számára szinte lehetetlen behozni minket... akkor ez mi?És ezért is jó és számomra a világ legjobb és legintelligensebb, legkulturáltabb klubja az FC Barcelona, mert mi még akkor is szerények maradtunk, amikor sorra ütöttük a Realt meg a többieket oda-vissza...Szóval óvatosan a szélsőségekkel, nem a Barcelona a világ legtökéletesebb klubja minden tekintetben, a Real Madrid pedig a legocsmányabb, még ha az elfogultság ezt is mondatja veled
Lehet, hogy én nem tudok szöveget elemezni, de ebben semmilyen jele sincsen a nagyképűségnek. Tudatában van annak, hogy a csapata hogyan áll a sorozatokban, annyit mondott, hogy minden körülmények között a Barcelona ellen szurkol, kivéve ha az ő csapatának ez jó. Ha azzal vádoljátok, hogy nagyszájú, és durván szókimondó, egészségetekre, igazatok van. De ez nem nagyképűségEz nem stílus, ezt nagyképűségnek mondják...Ha minden sorozaton vesztésre állok,akkor meghúzom magam és szerény maradok...
Ennek továbbra sincs semmi köze a nagyképűséghez. Egyébként pedig decemberben több Barcelona-játékostól is olvastam (sajnos nem emlékszem, hogy kik mondták), hogy a Real Madrid számára szinte lehetetlen behozni minket... akkor ez mi?És ezért is jó és számomra a világ legjobb és legintelligensebb, legkulturáltabb klubja az FC Barcelona, mert mi még akkor is szerények maradtunk, amikor sorra ütöttük a Realt meg a többieket oda-vissza...
Mindenki ezt gondolja.. barcelonában mindenki azt szeretné hogy a real kikapjon.. az egy dolog hogy nem mondják ki. Gutinak legalább van töke hozzálui1698 írta:Hát igen, egy "igazi sportember".Szeretnéd, ha a Barcelona folytatná a küzdelmet a Bajnokok Ligájában?
Guti: Én azt szeretem, ha a Barcelona kikap. [...]
Nem,az lenne a nagyképűség ha azt nyilatkozta volna pl.,hogy a Real fényévekkel jobb,mint a Barca,ez csak egyszerű vagányság.Etooka írta:Az még,hogy ilyet mond, mellékes, viszont mondja ezt akkor, amikor a Real 2. a bajnokságban, kiesett a Király Kupából és már fél lábbal kint van a BL-ből...
Ez nem stílus, ezt nagyképűségnek mondják...Ha minden sorozaton vesztésre állok,akkor meghúzom magam és szerény maradok...
És ezért is jó és számomra a világ legjobb és leginteligensebb,legkultúráltabb klubja az FC Barcelona,mert mi még akkor is szerények maradtunk, amikor sorra ütöttök a Realt meg a többieket oda-vissza...
Saviola írta:Ja,Guti helyből ilyen egyszerű.-BlancoMark- írta:Hehe,de Guti nem sértődöttségéből nyilatkozott...
Savi Kollega!Saviola írta:Eto'o is ilyen gyerekkora óta,és igenis neki ilyen a stílusa,kimondja a véleményét,nem tudom miért volt baj a cabronozas..-BlancoMark- írta:Guti igazi madridista gyerekkora óta, és igenis neki ilyen a stílusa,kimondja a véleményét,ez nem tudom miért baj...
Az még,hogy ilyet mond, mellékes, viszont mondja ezt akkor, amikor a Real 2. a bajnokságban, kiesett a Király Kupából és már fél lábbal kint van a BL-ből...Enrique írta:Bravó Huti!Szeretnéd, ha a Barcelona folytatná a küzdelmet a Bajnokok Ligájában?
Guti: Én azt szeretem, ha a Barcelona kikap. [...]( http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=7787 )
Hehe,de Guti nem sértődöttségéből nyilatkozott...Saviola írta:Eto'o is ilyen gyerekkora óta,és igenis neki ilyen a stílusa,kimondja a véleményét,nem tudom miért volt baj a cabronozas..
Eto'o is ilyen gyerekkora óta,és igenis neki ilyen a stílusa,kimondja a véleményét,nem tudom miért volt baj a cabronozas..-BlancoMark- írta:Guti igazi madridista gyerekkora óta, és igenis neki ilyen a stílusa,kimondja a véleményét,ez nem tudom miért baj...
Puyol,Xavi,Messi gyerek koruk óta Barcelona körül vannak,de még egy olyan nyilatkozatot sem olvastam tőlük,hogy :-BlancoMark- írta:Guti igazi madridista gyerekkora óta, és igenis neki ilyen a stílusa,kimondja a véleményét,ez nem tudom miért baj...Sanama írta:Hát Gutitól nem is vártam mást...
Köszönjük
Guti igazi madridista gyerekkora óta, és igenis neki ilyen a stílusa,kimondja a véleményét,ez nem tudom miért baj...Sanama írta:Hát Gutitól nem is vártam mást...
Köszönjük
Hát igen, egy "igazi sportember".Szeretnéd, ha a Barcelona folytatná a küzdelmet a Bajnokok Ligájában?
Bravó Huti!Szeretnéd, ha a Barcelona folytatná a küzdelmet a Bajnokok Ligájában?
El mejor equipo del siglo XXbalboa7 írta:egy madridistától szeretnék segítséget kérni!
kellen egy idézet vagy valami jelmondat ami a realra vonatkozik....mint pl barcának, a több mint club kifejezés...spanyolul kéne!
köszi
Na igen!Ez is egy nagyon jó meglátás!Én személy szerint nagyon kedvelem a klub hű játékosokat!Akik csendben, botrányok nélkül kiválóan teszik a dolgukat és mindent alárendelnek a csapatnak!Akiket említettél meg még egy pár játékos van ilyen akiket őszintén tisztelek!Nem nyavajognak egy kis padozástól,nem bulvár hősök stb.!LG írta:De attól, h vki saját nevelés, nem biztos, h igazi "hazafi". Vagy "hazafi" lehet idegen légiós is, pl. Javier Zanetti Interben, vagy Larsson volt a Celticben stb...