Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
miihii
KHAL

2009.03.06. 18:50:17

adrenalin írta:
-Prince- írta:Szóval óvatosan a szélsőségekkel, nem a Barcelona a világ legtökéletesebb klubja minden tekintetben, a Real Madrid pedig a legocsmányabb, még ha az elfogultság ezt is mondatja veled [/i]:)
Ott a pont.. 3 pontos :twisted:
Nemtom mi bajotok Etooka irasaval.Mi is igy gondoljuk,mint o,csak neki van toke meg is mondani :twisted: :idea: :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Boixos
Llegenda del Barça

2009.03.06. 18:48:40

adrenalin írta:Mindenki ezt gondolja.. barcelonában mindenki azt szeretné hogy a real kikapjon.. az egy dolog hogy nem mondják ki. Gutinak legalább van töke hozzá :wink:
megmondták azért már nem egyszer barcelonában is, h merre hány méter.
egyébként szerintem sem kell gutin kiakadni, olyan gyerek amilyen, de legalább egyenesen megmondta a frankót. ezért nem is igazán értem, h miért az a nagy felzúdulás egyes (madrid)szurkolók részéről, amikor itt hasonló szellemben nyílvánul meg a brigád egy része? (ezzel nem az ordenáré stílusban előadott "véleményekre" gondolok!) ahogy guti utálja a barcát, ugyanígy rühellik itt nem kevesen (köztük én is) a madridot. ez van.
persze mindenki úgy álljon ehhez a dologhoz, ahogy érzi, szabad országban élünk.
én mindenesetre csatlakozom gutihoz, csak ellentétes előjellel: én azt szeretem, ha a madrid kikap.
PUYOL-XAVI-INIESTA
adrenalin
Barça C

2009.03.06. 18:47:36

-Prince- írta:
És ezért is jó és számomra a világ legjobb és legintelligensebb, legkulturáltabb klubja az FC Barcelona, mert mi még akkor is szerények maradtunk, amikor sorra ütöttük a Realt meg a többieket oda-vissza...
Ennek továbbra sincs semmi köze a nagyképűséghez. Egyébként pedig decemberben több Barcelona-játékostól is olvastam (sajnos nem emlékszem, hogy kik mondták), hogy a Real Madrid számára szinte lehetetlen behozni minket... akkor ez mi? :) Szóval óvatosan a szélsőségekkel, nem a Barcelona a világ legtökéletesebb klubja minden tekintetben, a Real Madrid pedig a legocsmányabb, még ha az elfogultság ezt is mondatja veled [/i]:)
Ott a pont.. 3 pontos :twisted:
Kép

" Ha a test szenved, a lélek virágzik! "
miihii
KHAL

2009.03.06. 18:46:35

-Prince- írta:
És ezért is jó és számomra a világ legjobb és legintelligensebb, legkulturáltabb klubja az FC Barcelona, mert mi még akkor is szerények maradtunk, amikor sorra ütöttük a Realt meg a többieket oda-vissza...
Ennek továbbra sincs semmi köze a nagyképűséghez. Egyébként pedig decemberben több Barcelona-játékostól is olvastam (sajnos nem emlékszem, hogy kik mondták), hogy a Real Madrid számára szinte lehetetlen behozni minket... akkor ez mi? :) Szóval óvatosan a szélsőségekkel, nem a Barcelona a világ legtökéletesebb klubja minden tekintetben, a Real Madrid pedig a legocsmányabb, még ha az elfogultság ezt is mondatja veled :)

Pedig naon jo lenne,ha emlekeznel ezekre a nevekre,mert igazan kivancsi lennek,h kik nyilatkoztak tolunk ilyeneket.V h melyik oldalon lattal ilyet.Sztem egesz szezonban abszolut korrekt,visszafogott megnyilvanulasok lattak napvilagot a playainktol,pedig lett volna okuk odamondani nektek.DE NEM!!!
MES QUE UN CLUB!!!

Adrenalin!
Mas a tokosseg,meg mas a fairseg!Mar megint keveredsz :wink: Asszem nem kellene eroltetni a zsugasaitoktol az effele "jol megmondom a magamet,odaszolok a rivalisnak" dolgokat!Vissza kene fogni az arcbol,mert egyenlore a hatunkat nezitek.Optimizmus egy dolog,de az arcozas mas...Mi inkabb sportszerusegbol nem mondunk ilyeneket,de nalatok ez nem divat.
Bar ez nem meglepo :arrow: RM,no comment...

Egyebkent guti telleg olyan a kepen,mint egy igazi HOMO sapiens :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.03.06. 18:48:16-kor.
-Prince-
Barça B
Kapcsolat:

2009.03.06. 18:35:11

Ez nem stílus, ezt nagyképűségnek mondják...Ha minden sorozaton vesztésre állok,akkor meghúzom magam és szerény maradok...
Lehet, hogy én nem tudok szöveget elemezni, de ebben semmilyen jele sincsen a nagyképűségnek. Tudatában van annak, hogy a csapata hogyan áll a sorozatokban, annyit mondott, hogy minden körülmények között a Barcelona ellen szurkol, kivéve ha az ő csapatának ez jó. Ha azzal vádoljátok, hogy nagyszájú, és durván szókimondó, egészségetekre, igazatok van. De ez nem nagyképűség :wink:
Ennek továbbra sincs semmi köze a nagyképűséghez. Egyébként pedig decemberben több Barcelona-játékostól is olvastam (sajnos nem emlékszem, hogy kik mondták), hogy a Real Madrid számára szinte lehetetlen behozni minket... akkor ez mi? :) Szóval óvatosan a szélsőségekkel, nem a Barcelona a világ legtökéletesebb klubja minden tekintetben, a Real Madrid pedig a legocsmányabb, még ha az elfogultság ezt is mondatja veled :)
adrenalin
Barça C

2009.03.06. 18:29:52

lui1698 írta:
Szeretnéd, ha a Barcelona folytatná a küzdelmet a Bajnokok Ligájában?
Guti: Én azt szeretem, ha a Barcelona kikap. [...]
Hát igen, egy "igazi sportember". :?
Mindenki ezt gondolja.. barcelonában mindenki azt szeretné hogy a real kikapjon.. az egy dolog hogy nem mondják ki. Gutinak legalább van töke hozzá :wink:
Kép

" Ha a test szenved, a lélek virágzik! "
-BlancoMark-
Barça B

2009.03.06. 18:25:50

Etooka írta:Az még,hogy ilyet mond, mellékes, viszont mondja ezt akkor, amikor a Real 2. a bajnokságban, kiesett a Király Kupából és már fél lábbal kint van a BL-ből...

Ez nem stílus, ezt nagyképűségnek mondják...Ha minden sorozaton vesztésre állok,akkor meghúzom magam és szerény maradok...

És ezért is jó és számomra a világ legjobb és leginteligensebb,legkultúráltabb klubja az FC Barcelona,mert mi még akkor is szerények maradtunk, amikor sorra ütöttök a Realt meg a többieket oda-vissza...
Nem,az lenne a nagyképűség ha azt nyilatkozta volna pl.,hogy a Real fényévekkel jobb,mint a Barca,ez csak egyszerű vagányság. :)
gekkodan
Director del Fútbol

2009.03.06. 18:21:53

Szegény Guti, az agyánál már csak a kinézete gyengébb... Bár arról nem tehet.

Mindenesetre elég Homérosz Illiász kinézetet kelt, ha ránézek :lol: :lol:

Az meg, hogy mit mond? Oly mindegy. Ő sem a régi már.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
miihii
KHAL

2009.03.06. 18:15:56

Saviola írta:
-BlancoMark- írta:Hehe,de Guti nem sértődöttségéből nyilatkozott...
Ja,Guti helyből ilyen egyszerű. :lol:
Saviola írta:
-BlancoMark- írta:Guti igazi madridista gyerekkora óta, és igenis neki ilyen a stílusa,kimondja a véleményét,ez nem tudom miért baj...
Eto'o is ilyen gyerekkora óta,és igenis neki ilyen a stílusa,kimondja a véleményét,nem tudom miért volt baj a cabronozas.. :twisted:
Savi Kollega!
2 ilyen uberelhetetlen riposztot odavagni... :twisted: Minden elismeresem,nagy koponya Vagy! :mrgreen:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.03.06. 18:13:49

Enrique írta:
Bravó Huti! =D> ( http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=7787 )
Az még,hogy ilyet mond, mellékes, viszont mondja ezt akkor, amikor a Real 2. a bajnokságban, kiesett a Király Kupából és már fél lábbal kint van a BL-ből...

És ezért is jó és számomra a világ legjobb és leginteligensebb,legkultúráltabb klubja az FC Barcelona,mert mi még akkor is szerények maradtunk, amikor sorra ütöttök a Realt meg a többieket oda-vissza...
.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.03.06. 18:12:25

-BlancoMark- írta:Hehe,de Guti nem sértődöttségéből nyilatkozott...
Ja,Guti helyből ilyen egyszerű. :lol:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
-BlancoMark-
Barça B

2009.03.06. 18:09:23

Saviola írta:Eto'o is ilyen gyerekkora óta,és igenis neki ilyen a stílusa,kimondja a véleményét,nem tudom miért volt baj a cabronozas..
Hehe,de Guti nem sértődöttségéből nyilatkozott...
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.03.06. 18:05:24

már nem azért, de ha jól tudom, Sztoickov(remélem jól írtam :oops: ) se volt éppen egy kedves figura, ha a madridról volt szó. zzel nincs semmi baj, ezért vagyunk ősi riválisok :D én még meg is értem, hogy így nyilatkozik, hiszen ősmadridista :twisted:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.03.06. 18:01:41

-BlancoMark- írta:Guti igazi madridista gyerekkora óta, és igenis neki ilyen a stílusa,kimondja a véleményét,ez nem tudom miért baj...
Eto'o is ilyen gyerekkora óta,és igenis neki ilyen a stílusa,kimondja a véleményét,nem tudom miért volt baj a cabronozas.. :twisted:
Sanama
Llegenda del Barça

2009.03.06. 18:01:30

-BlancoMark- írta:
Sanama írta:Hát Gutitól nem is vártam mást...
Köszönjük
Guti igazi madridista gyerekkora óta, és igenis neki ilyen a stílusa,kimondja a véleményét,ez nem tudom miért baj...
Puyol,Xavi,Messi gyerek koruk óta Barcelona körül vannak,de még egy olyan nyilatkozatot sem olvastam tőlük,hogy :
Annak örülnék ha a Madrid a BL-ből :)

Saviola, az meg a másik :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2009.03.06. 18:02:27-kor.
-BlancoMark-
Barça B

2009.03.06. 17:58:49

Sanama írta:Hát Gutitól nem is vártam mást...
Köszönjük
Guti igazi madridista gyerekkora óta, és igenis neki ilyen a stílusa,kimondja a véleményét,ez nem tudom miért baj...
Sanama
Llegenda del Barça

2009.03.06. 17:45:48

Hát Gutitól nem is vártam mást... :)
Köszönjük
lui1698
Llegenda del Barça

2009.03.06. 17:44:15

Hát igen, egy "igazi sportember". :?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2009.03.06. 17:41:46

Bravó Huti! =D> ( http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=7787 )
vicky.girl
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.03.06. 15:33:17

Visszaolvastam a topicban, és ahogy látom, sokan aggódnak a csapatért, hogy hullámvölgyben vagyunk stb. Én is aggódtam, hiszen 12 ponttal vezettünk, amit még kimondani is eszméletlen jó, de főleg megnyugtató volt, ebből mára 4 maradt...
Tegnap beszélgettem az osztálytársaimmal a fociról, elmúlt fordulókról, és az egyik srác olyasmit mondott, hogy a Barca most nagy sz** lett vagy vmi ehhez hasonlót. Már pont meg akartam volna verni, amikor a madridista osztálytársam megszólalt: Nem sz**ok ők, egyszerűen csak annyi meccset nyertek már, hogy most muszáj volt 2-szer veszteniük. Még mindig ők a legjobbak és ez ellen nem lehet mit tenni. :shock:
Jó volt ilyet hallani egy madridista szájából, ez bizonyítja, hogy az ellenoldalon is vannak intelligens, értelmes emberkék. Igaz, most előjöttek a hibák, már nem gálázunk annyit, de attól, hogy egy madridista ezt mondta - megnyugodtam. Bízom ebben a csodálatos csapatban, és Pepben, aki még nagyon sokra fogja vinni. Més que un club! :)
wakii
Jugador d'estrella

2009.03.06. 15:16:06

balboa7 írta:egy madridistától szeretnék segítséget kérni!

kellen egy idézet vagy valami jelmondat ami a realra vonatkozik....mint pl barcának, a több mint club kifejezés...spanyolul kéne!

köszi :P
El mejor equipo del siglo XX

ennyivel tudok szolgálni :)
♥ REAL MADRID ♥
balboa7
Entrenador del Barça

2009.03.06. 14:44:51

egy madridistától szeretnék segítséget kérni!

kellen egy idézet vagy valami jelmondat ami a realra vonatkozik....mint pl barcának, a több mint club kifejezés...spanyolul kéne!

köszi :P
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.03.06. 11:05:51

LG írta:De attól, h vki saját nevelés, nem biztos, h igazi "hazafi". Vagy "hazafi" lehet idegen légiós is, pl. Javier Zanetti Interben, vagy Larsson volt a Celticben stb...
Na igen!Ez is egy nagyon jó meglátás!Én személy szerint nagyon kedvelem a klub hű játékosokat!Akik csendben, botrányok nélkül kiválóan teszik a dolgukat és mindent alárendelnek a csapatnak!Akiket említettél meg még egy pár játékos van ilyen akiket őszintén tisztelek!Nem nyavajognak egy kis padozástól,nem bulvár hősök stb.!
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.03.06. 11:00:22

Szerintem Messi az Barca nevelés,rá lehet mondani!De Raúl matracos Fabregas meg megintcsak Barca nevelése!
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.03.06. 10:38:58

zsuni írta:akkor ezek szerint Raúl - Real nevelés, Messi - Barca nevelés,
Fabregas meg Arsenal nevelés.
Fabregas Arsenal nevelés?Mióta? :lol:
Lezárt