2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyetértek, azt leszámítva, hogy mind1, ki teremti a helyzeteket. Szerintem sosem mind1, én nem csak az eredménytábláért nézem a meccseiket, nem is csak arról beszélek.gekkodan írta:Henry ma ugyanazt hozta, amit Eto'o. Irreleváns, hogy ki teremtette a helyzetet, ha egyik sem lőtt gólt. Innentől kezdve erről példálózni felesleges.
Egyik sem tehet arról, ami ma volt a csapat körül: egyszerűen nem mentek be a helyzetek. Örülni kell a 2 gólnak és a szép játéknak, de ez egy ilyen nap.
Ezért viszont elővenni bármelyik, csatárunkat hiba és hülyeség.
Igen, pontosan ez lenne a lényeg! Pláne egy megnyert meccs után!!gekkodan írta:Henry ma ugyanazt hozta, amit Eto'o. Irreleváns, hogy ki teremtette a helyzetet, ha egyik sem lőtt gólt. Innentől kezdve erről példálózni felesleges.
Egyik sem tehet arról, ami ma volt a csapat körül: egyszerűen nem mentek be a helyzetek. Örülni kell a 2 gólnak és a szép játéknak, de ez egy ilyen nap.
Ezért viszont elővenni bármelyik, csatárunkat hiba és hülyeség.
Nem az összeset, hanem javarészt. Sok ziccerét igazából magának tette azzá, egy vagy két jó (főleg lövő-)csellel.TZS írta:
Eto'o az összes helyzetét magának teremtette??![]()
Ha a csapat rúg 5-6 gólt az ellenfélnek, akkor miért nem jön az h vki felesleges a pályán
Eto'o az összes helyzetét magának teremtette??lionelmessi19 írta:2 percel ezelőtt fejeztem be a meccset. Nagyon nem szídnám Henryt, hogy megkíméljem az idegeikkel bajlódó fórumereket, viszont csak ugy tömören:
Az első 70 percben nem játszott rosszul, mert nem játszott. Ez a szerencséje, kb 5 labdát ha kapott, egyikből se lett még jó passz se, máskülönben kapná a savat. Az utsó húsz percben kihagyott 5 olyan ziccert, amit a 15 éves hugom csukott szemmel is belő.
Tudom Eto'o mennyit hagyott ki, de egyrészt azokat magának teremtette, másrészt egyáltalán nem üreskapus ziccerek voltak, javarészt.
Szó se róla, multkor itt kalapot lengettem, hát ez most gyengébben sikerült, van ilyen. Ami fontos, hogy már megint 1 fölös csatár volt 3ból a pályán, most épp ő. Semmi értelme nem volt, főleg amíg még vmicske küzdelem akadt a pályán. Ez az igazi javítani való, nem az hogy most Henry, vagy épp más.. bár felmerülnek mindig kétségek konkrétan vele kapcsolatban, ilyen meccsek után, de ezeket már inkább nem fogalmazom meg.
Ez Eto'ora is elmondható (tudom, hogy írtad) + ráadásul az utóbbi 4 meccs mindegyikén. Addig Henry legalább vitte a szekeret. Nem bánom, ha a következő meccstől kezdve Eto'o tenné eztlionelmessi19 írta: Az utsó húsz percben kihagyott 5 olyan ziccert, amit a 15 éves hugom csukott szemmel is belő.
Ha Eto'o és Henry berúgták volna helyzeteiknek a felét, akkor nem hiszem, hogy gond lenne az 1 fölös csatárlionelmessi19 írta: Ami fontos, hogy már megint 1 fölös csatár volt 3ból a pályán, most épp ő. Semmi értelme nem volt, főleg amíg még vmicske küzdelem akadt a pályán.
Nem OLYan gyors, de még mindig gyors...Messa írta:Szerintem ez az egyik gyökeres változás az Arsenal után, én egyetértek Etookával, véleményem szerint sem olyan gyors már, mint anno Londonban.mrmonster írta:Etooka cikke remek, mint mindig, viszont egy dologban nem értek egyet:
az Henry gyorsasága. Még hogy nem gyors?! Ezt nem is értem... Nem tipikus szélső, ez tény, de hogy lefutja az embereit rendre, szerintem az is tény...
Szerintem ez az egyik gyökeres változás az Arsenal után, én egyetértek Etookával, véleményem szerint sem olyan gyors már, mint anno Londonban.mrmonster írta:Etooka cikke remek, mint mindig, viszont egy dologban nem értek egyet:
az Henry gyorsasága. Még hogy nem gyors?! Ezt nem is értem... Nem tipikus szélső, ez tény, de hogy lefutja az embereit rendre, szerintem az is tény...
BÁR BEHOZNÁK!!!!!!!ke.andy írta:Titi remek helyen van itt.
A napokban volt vele egy interjú, amiben kimondta, hogy innen szeretne visszavonulni...
(Előre is bocsánatot kérek a modiktól, de az az riport teljesen rendben volt, simán lehozhattátok volna.... ehelyett, inkább egy ilyen "lassú... meg nem játsza meg jól a labdákat stb." írás... háááttt.. egyoldalúnak mondanám)
Eto'o pl., kb 4-6 meccse eléggé szürke és ugyan még vezeti a góllövő listát, de nem csodálkoznék, ha Messi, vagy Henry behozná a góljai számát.
sajnálom, hogy sokan megkérdőjelezik Henry jövőjét itt. A lényeg, hogy Pep úgy látja, itt a helye.