Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
EZAAZ!!!fcbarca0827 írta:0:1 Forlán góljával!maister6000cm3 írta:Am nem tudjátok mi az állás a madridiaknál?
0:1 Forlán góljával!maister6000cm3 írta:Am nem tudjátok mi az állás a madridiaknál?
Természetesen Messi a 11-est nem fejelte...fcbarca0827 írta:2:0 az állás! Az elsőt Busquets fejelte, szabadrúgás után, a másodikat Messi 11-esből, amit Iniesta harcolt ki. Az idény eleji csoda futballt mutatjuk be, jó nézniBobán írta:Sziasztok Barcások! Töltök egy ultra progit nem szakíthatóm meg! Nem bufferel be a meccs.. csata jelentést kérek! Vezetünk,de mennyivel kir rúgta??:)![]()
Ezeket hanyagoljuk még 45 percig!!! Kaptunk már ki idén 2:0-ról, nem is olyan rég( 1 hete...) szal ne kiabáljuk elmaister6000cm3 írta:Fiúk!
Azt hiszem most már kijelenthetem: AZ FC BARCELONA ÚJRA A RÉGI!!!
Eto'o ragyog (szerintem gólt is fog lőni), Henry villog, Messi tündököl, Xavi meg kipihent. Puyoltnak meg megismerhetjük a a jobbhátvéd oldalát. Mit adott Eto'onak?! És az az az olló. Nem volt semmi. Kár higy nem akadt be. Pedig nem sok hiányzott.
2:0 az állás! Az elsőt Busquets fejelte, szabadrúgás után, a másodikat Messi 11-esből, amit Iniesta harcolt ki. Az idény eleji csoda futballt mutatjuk be, jó nézniBobán írta:Sziasztok Barcások! Töltök egy ultra progit nem szakíthatóm meg! Nem bufferel be a meccs.. csata jelentést kérek! Vezetünk,de mennyivel kir rúgta??:)
Becks írta:hali dobtok 1 linket ahhol lehe nézni a meccset ?:)
Jayden írta:Szerintem most már visszajön az idény eleji hajtásunk.Remélem a kismadrid lealázza otthol a nagyokat
Sergi Busquets Burgos a teljes neve.McLovin írta:Busquets lőtte az első gólt? Mert a livescoreon az van kiírva, hogy S. B. Burgos!
ÉS az nem ő?McLovin írta:Busquets lőtte az első gólt? Mert a livescoreon az van kiírva, hogy S. B. Burgos!