Kezdődött a Király-kupával januárban: Idegenben a Mallorca ellen 2-1-es vereség, majd egy hétre rá a Bernabeu-ban is 1-0-ás Mallorca győzelem.Etooka írta:Nem tudom pontosan, a Real tavaly mennyit vesztett, de hogy január elejétől egészen a BL nyolcad döntőig sehol sem volt, az biztos...
Bajnokságban februárban vereség az Almériától idegenben (2-0) majd vereség a Getafétől otthon (0-1). Igaz közben volt egy 7-0-ás kiütésük a Valladoid ellen otthon.

BL-ben a Roma ellen idegenben vereség: 2-1, majd otthon is vereség, szintén 2-1-re.
Egy jó két hónap alatt 6 veresége volt a Real-nak, kb. 10-12 meccsen. Mégis a végén 18 ponttal vertek minket a bajnokságban és 11-el a Villarrealt. Ezzel nem lehet vitatkozni, ez a Real éve volt, viszont sűrgősen tegyük hozzá, hogy CSAK a bajnokságban. Kupához és BL-hez közük nem volt...
Ezt IvánC-nek írom:

Ha itt lettél volna a múlt (vagy ha itt voltál, nemtudom) akkor nem írnál olyanokat, hogy milyen nagy arca van egyeseknek. Hogy mire gondolok? Nos nekünk is volt most egy rossz hónapunk (február), errefel múlt héten még azt lehetett olvasni és hallani is, hogy majd a Madrid úgy átgázol rajtunk, hogy ők nyerik a bajnokságot 8 meg 10 ponttal, meg így meg úgy sz@r a Barca. Volt 4-5 rosszabb meccsünk, a 25. fordulóban szenvedtük el a 2!!! vereségünket és már nagyarcoskodott itt némelyik madridista, hogy 4-et kaptok a Bernabeuban meg ilyenek. Megnézem én az a 4-est...
Mindenesetre ennyit nagyképűségről meg az arcoskodásról, de félreértés ne essék semmi bántót nem akartam írni (ha írtam egyáltalán), ez távol álljon tőlem. Én tisztelettel vagyok a Madrid felé, de vannak azért szurkolói na...