Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről beszélek. Nem kellett, ezért hiányzott a pontosság. De-és ez a lényeg-már nem a Malagán múlt, mennyi lesz a vége.barca99 írta:Na ez az, amiben én nem vagyok biztos. Én a végén inkább láttam flegmaságot, hanyagságot, koncentráció hiányt, mint azt, hogy szegény Malagát ne temessük élve a CN gyepszőnyege alá. Viszont szerintem, ha nagyon kellett volna a gk, simán leverjük őket 10-zel, de mivel nem, ezért elszórakoztak mindent.Rivaldo11 írta:Jól mondta Puhl, hogy még sportszerűek is voltunk, lehetett volna ez egy tizes is.
Na igen, a lendület már hiányzott a végére. Fáradtság, 6-0-nál már téthiány, na meg tényleg hiányzott az agy a gépezetből, ahogy lejött Ini meg Xavi.barca99 írta:Na ez az, amiben én nem vagyok biztos. Én a végén inkább láttam flegmaságot, hanyagságot, koncentráció hiányt, mint azt, hogy szegény Malagát ne temessük élve a CN gyepszőnyege alá...Rivaldo11 írta:Jól mondta Puhl, hogy még sportszerűek is voltunk, lehetett volna ez egy tizes is.
Na ez az, amiben én nem vagyok biztos. Én a végén inkább láttam flegmaságot, hanyagságot, koncentráció hiányt, mint azt, hogy szegény Malagát ne temessük élve a CN gyepszőnyege alá. 6-0 után is mentünk előre, de rengetek volt a pontatlanság, senki nem koncentrált elől (ami végülis érthető is). Viszont szerintem, ha nagyon kellett volna a gk, simán leverjük őket 10-zel, de mivel nem, ezért elszórakoztak mindent.Rivaldo11 írta:Jól mondta Puhl, hogy még sportszerűek is voltunk, lehetett volna ez egy tizes is.
6-0albicelesteX írta:Kérhetnék egy végeredményt gólszerzőkkel?!Köszönöm!
Henryt, Cacérest, Alvest és Sylvinhot se hagyd ki komám!, fantasztikusan játszottak ma este! Lehet tanulni tőlük!lui1698 írta:Igazi gálamérkőzés, szebbnél szebb gólokkal.
Iniesta, Messi, Xavi, Eto'o - és még sorohatnám - szenzációsak.
Valladolid ellen idegenben.Iniesta írta:Nem tudjátok, hogy a következő bajnoki meccs ki ellen lesz?