Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy csak szeretnének sokan a szurkolók közül egy újabb sztárigazolást, és ilyeneken gondolkoznak, mint ahogy te isLionel85 írta:Ez csak habratyolás, hogy ő ahhoz túlságosan tiszteli a Bayernt, hogy ne vegyük meg a sztárjait... El ne higgyük már! Az üzleti világban már nincs ilyen, hogy nem startolok rá a másik játékosára! A Reallal is volt ilyen "szövetség", ennek ellenére mégis elvitték Figót... Szóval üzlet az egész, szerintem az lesz, hogy most még tagadja Ribéry érkezését, hogy ne ez legyen a címlapokon, mert most fontos időszak jön a csapat életében és minden játékosnak erre a 6 rangadóra + a Copa-döntőre kell koncentrálnia. Majd ha vége a szezonnak, robbanhat a bomba...
Éppen a múlt héten jutott ez nekem is eszembe... Sztm sajnos könnyen igazad lehet. Azt mondjuk nem hiszem, h már nyáron elmenne, de ha nem javul jövőre a kapcsolatuk, akkor sajnos el tudom képzelni.mademan írta:szerintem ha rossel jön akkor eto'o 100% hogy megy!
Ez az elmélet egy magam által kifejlesztett hipotézisre épül, íme:
-rossel-nek köztudottan jó brazil kapcsolatai vannak, lényegében ezért játszott nálunk r10 és deco is.
-távozásának igazi okára máig nem derült fény, DE
-abban az évben mikor elment a Barca csatárt keresett! Rossel Luis Fabianot preferálta aki jóval olcsóbb vétel lett volna mint Laporta favoritja Eto'o. Tudjuk hogy eto'o jött, rossel távozott
-tavaly télén olvasható volt itt az eurobarcán egy cikk melyben eto'o és rossel viszonya volt a téma, a lényeg hogy nem is köszönnek egymásnak!
ez egy gyenge lábakon álló összeesküvés-elmélet, remélem nem osztotok le miatta...
![]()
egyébként én személy szerint nem örülnék sandro papának
Laporta anno egy másik mencseszteri 7-el kapmányolt, és mikor megválasztották, abból sem lett semmi, de lett helyette egy Ronaldinhorszergej írta:Hát nem tudom, de ha igaz a hír, akkor nem hiszem, hogy nagy eséllyel indulna, ugyan is véleményem szerint, nem csak itt, hanem Barcelonában sem szeretik a hamupipőkét, de ettől függetlenűl beválhat. Én Rossellt nem ismerem, de ami Laportaról kialakúlt nállam, akkor inkább már Laportának fogok szúrkolni.Sandro Rossell Cristiano Ronaldo leigazolásának ígéretével fog indulni a Barcelona elnökválasztásán 2010-ben. Laporta korábbi jobbkeze segítette Deco és Ronaldinho Barcelonába csábítását is. /Daily Mail/
Hoppá ez cikiLaporta már nem indulhat még egyszer!
Laporta már nem indulhat még egyszer!rszergej írta:
Hát nem tudom, de ha igaz a hír, akkor nem hiszem, hogy nagy eséllyel indulna, ugyan is véleményem szerint, nem csak itt, hanem Barcelonában sem szeretik a hamupipőkét, de ettől függetlenűl beválhat. Én Rossellt nem ismerem, de ami Laportaról kialakúlt nállam, akkor inkább már Laportának fogok szúrkolni.
Hát nem tudom, de ha igaz a hír, akkor nem hiszem, hogy nagy eséllyel indulna, ugyan is véleményem szerint, nem csak itt, hanem Barcelonában sem szeretik a hamupipőkét, de ettől függetlenűl beválhat. Én Rossellt nem ismerem, de ami Laportaról kialakúlt nállam, akkor inkább már Laportának fogok szúrkolni.Sandro Rossell Cristiano Ronaldo leigazolásának ígéretével fog indulni a Barcelona elnökválasztásán 2010-ben. Laporta korábbi jobbkeze segítette Deco és Ronaldinho Barcelonába csábítását is. /Daily Mail/
Hasonlóan érzek én is. Rosell győzelmi esélyei nagyon jók. Sorriano kilépése az elnökségből, és a pár Laporta ellenes nyilatkozat szerintem nagyon rosszat tett neki. Laporta pártfogoltja volt, aztán mikor rosszul mentek a dolgok leszállt a süllyedő hajóról, hogy majd mint megmentő legyen esélye, de számára sajnos a klub megint elég nagy magasságokban jár, ami Sandro politikájának kedvez, a régi balhé eléggé leült már, és a médiától való távolmaradás könnyen bejöhet neki.lionelmessi19 írta:Én a magam részéről nagyon félni fogok attól a választástól..![]()
Rosell fog nyerni, efelől nem sok kétségem van, de félek attól hogy sok téren ő komoly változásokat akar majd.
Lehet, hogy igazad van Andris, de Ferran Sorianónál én alkalmasabbnak tartom Sandrót. Aztán, majd meglátjuk.lionelmessi19 írta:Én a magam részéről nagyon félni fogok attól a választástól..![]()
Rosell fog nyerni, efelől nem sok kétségem van, de félek attól hogy sok téren ő komoly változásokat akar majd.
riiiszpekt!!Varga Tamás írta:Nos, új év, új eredmények, új remények.
Elérkezettnek látom arra az időt, hogy az Elnök Úr topikjába is megtegyem azt, amire rászolgált.
Bár nem ismer, azt sem tudja, ki vagyok,de az itteni Fórumozók ismerik a nyár folyamán leírt, és fennhangon megismételt véleményem. Én júniusban a menesztése mellett törtem lándzsát - a magam egyszerű módján.
Az eddigi eredmények azt követelik meg, hogy megkövessem Joan Laportát a véleményem okán. Szerencsére az elképzelése eleddig bejött, az új csapat, az új edző eredményesen, látványosan játszik. Ebbe a Presidentének is szerepe van, amit elvitatni nem tudok, nem akarok, és nem is lehet.
Ettől függetlenül 2010-ben Sandro Rosell-nek szorítok az elnökválasztáson - amennyiben elindul rajta.
Én azon a szevezáson azt mondam, h nekem mind1, elfogatod a pártolók döntését, és annak adok bizalmat, akiknek ők. Bár egy kicsit haragudtam Laportára, az igazolásokat nagyon jóknak tartottam, és ugy éreztem, jó szezon elé nézünk. De ami most van, az föllül múlja magasan a várakozásaiat. Nézzük csak meg a 3 nagy randatót zsinórban...még gólt se kaptunk, viszont 9-t lőttünk. Le a kallappal.kabekabe írta:Én örülök, h maradt az elnök, nekem szimpatikusabb a politikájuk, mint Roselléknek. Kiváncsi vok ki indul a Laportáék fajta csapatból elnöknek 2010-ben.
Szívesen kielégítem a kíváncsiságodat: Ferran Soriano.kabekabe írta:Én örülök, h maradt az elnök, nekem szimpatikusabb a politikájuk, mint Roselléknek. Kiváncsi vok ki indul a Laportáék fajta csapatból elnöknek 2010-ben.