lionelmessi19 írta:Én a magam részéről nagyon félni fogok attól a választástól..
Rosell fog nyerni, efelől nem sok kétségem van, de félek attól hogy sok téren ő komoly változásokat akar majd.
Hasonlóan érzek én is. Rosell győzelmi esélyei nagyon jók. Sorriano kilépése az elnökségből, és a pár Laporta ellenes nyilatkozat szerintem nagyon rosszat tett neki. Laporta pártfogoltja volt, aztán mikor rosszul mentek a dolgok leszállt a süllyedő hajóról, hogy majd mint megmentő legyen esélye, de számára sajnos a klub megint elég nagy magasságokban jár, ami Sandro politikájának kedvez, a régi balhé eléggé leült már, és a médiától való távolmaradás könnyen bejöhet neki.
Rosellnek sokat köszönhetünk, de volt amikor nagyon haragudtam rá, mégpedig amikor kiterigette a szennyest a kilépése után, az nem volt szép, majdnem mindegy, hogy kinek volt igaza(sose tudjuk meg).
Az esetleges elnöksége biztos hoz változásokat, de jó üzletember és a sporthoz is ért, erőskezű elnököt képzelek el személyében, és reménykedem, hogy lesz annyi esze, hogy nem akar gyökeresen szakítani minden Laporta által elkezdett projekttel, hanem az eddigieket megtartva dolgozza ki saját porfólióját.