Hali!
Szép, mi volt itt
Csak felmegy a vérnyomásotok, kaptok egy jó kis agyvérzést... ér nektek ennyit a Real Madrid?

Annyira lényegtelen, hogy mit játszanak ha mi nyerünk. Ezt miért olyan nehéz felfogni?
A meccsről az egyik észrevételem:
Mint eddig. Ez nem a Madrid sajátja ez a játék. Ezek a játékosok ennyit tudnak, ezért kell egy olyan elnök aki tud és akar is igazolni. Tud mit kezdeni a játékosokkal. Lehet várni gyerekek a gyors rövidpasszos zsogabonítót... de csalódni fogtok. Ezzel a játékoskerettel nem fog jönni. És ha ezt minden héten százezerszer leírjátok, hogy a Madridnak sz@r a játéka, az nem fog megváltozni következő hétre sem. Meglepő módon

Ha ez a keret adott, miért kell minden héten elküldeni őket az anyjukba ha nyernek?
Láttam itt már mindent.
Ha 1 góllal nyernek az a baj.
Ha 5 vagy 6 gólt rúgnak, akkor az ellenfél kapusa egy nagy sz@r. ---> Ha mi szerzünk 6 gólt, akkor IstencsászármegállíthatatlanATOMhadtest a Barcáé.
Ha kontrából szereznek gólt az a baj(

) /hát mi az? nem szégyenlik magukat?/ - hozzá kapcsolódik... hogy a gólszerző még meg is ünnepli a kontragólját(

) - ez már tényleg tarthatatlan.
Ha kipattanóból szereznek gólt az a baj!
Ha tizit kapnak, az alap hogy jogtalan
Mindezeken felül az első számú dolog az, hogy a Madrid a 16(?) meccses veretlenségi rekordját konkrétan csak és kizárólag a szerencsének köszönheti. Semmi másnak. Na meg ugye a bírónak akiket lefizetnek minden egyes alkalommal.
Igen ez egy görbe tükör azoknak akik tudják hogy róluk van szó
Azt itt jegyezném meg, hogy ettől és -szerintem- a mindenkori Real Madridtól azt a bődületes nagy erényt nem lehet elvenni, hogy úgy tudnak küzdeni mint nagyon kevés más csapat. Ennek köszönhetően és Juande Ramos öltözői beszédének köszönhetően tudtak nyerni.
Na és akkor erre a fröcsögésre tökéletesen megfelelő esti mérkőzésre (amit szintén csak és kizárólag MÁKKAL nyertek meg ugye....

) még rápakolt egy nagy zsákkal a donPepe
Hát könyörgöm....

Elszállt az agya.
Ez még nem ok az ellenfél megtaposására és arcbanyomására természetesen, viszont itt csak azért mert fehér póló van rajta annyira elszálltok hogy csak no
Egyébiránt nem tudom mi játszódott le az agyába, mert tudjátok egy ilyen kiélezett és necces meccs közben elpattanhat az agya egy játékosnak, mivel a Casquero feldobta magát.... még meg is érteném(

) hogy rálép, de az... hogy miután rájött hogy piros lapot kapott... nem hűlt le a feje hanem még pofozkodott... hát az komoly. Érthetetlen.
DE volt ilyen és még lesz is kismillió. Pepénél 5 szinttel magasabban sorolt játékosokkal is megesett ilyesmi. Sőt. Ennél ilyenebb is.
Ezzel nem mentegetni akarom, egy 7-8 meccses eltiltást várnék a SZövetségtől... csak jeleztem hogy ez nem a világ vége. Még akkor sem ha fehér atléta díszeleg rajta.
Hozzászólásom azzal zárnám, hogy holnap (vagyis már ma...) nyerünk a Sevilla ellen és nem kell foglalkozni a Madriddal.
Ha nincs probléma, miért kell kreálni? Nem értem...