Rivaldo11 írta:Nem láttam a derbit, de jobb is. Egyszerűen hihetetlen, hogy ezek a levakarhatatlan sz_rok ott lihegnek ilyen játékkal a nyakunkban. Ez több mint bosszantó. Madridban nem csak győzni kell, de meg is kell semmisíteni egyszersmind ezt a csapatot. Pepe meg...csak azt tette meg, amit a feje alapján eddig is kinéztünk belőle. Remélem kap vagy 5-6 mecset a nyomorult senki.
Barca vs. Real
miért vagy ilyen ellenséges? Jobban örülnél, ha 25 ponttal nyernénk a bajnokságot, enm lenne ellenfelünk, és dögunalom lenne az egész spanyol foci? A Madridnak sokszor volt mostanában (elmúlt 3 évad) hihetetlen szerencséje, de ez benn van a fociban, ettől izgalmas, ettől érdekel minket. Ha mindig a jobb győzne, senki nem nézne focit. Ne a Madridot utáld, a Barcát szeresd. A Barca megérdemli, hogy bajnok legyen, az is lesz, remélem, de nem dől össze a világ, ha a Madrid nyeri a bajnokságot, ha megnyerik, akkor meg is érdemlik, edzőváltással, sérülésekkel, megkérdőjelezhető képességű játékosokkal hajtanak és próbálják kiszolgálni a saját szurkolótáborukat. Nyerjünk egy jó meccsen Madridban, és azzal el tudjuk dönteni a bajnokságot! Forza Barca!
- robertfcb
- Capitá del Barça
Egyetlen egy játékost sem jogosít fel az, hogy fellökjön, majd 2-szer belerúgjon a földön fekvő játékosba csak úgy mert ideges. Ennyi erővel akárkit jól megrugdoshatnék, majd mondanám, hogy bocsi... csak ideges voltam...zsuni írta:Pepe:Még bocsánatot se kért azóta!?
„Szörnyen érzem magam; még soha nem történt velem ilyen. Nem tehetek mást, mint hogy bocsánatot kérek a szurkolóktól a viselkedésem miatt.”
„Sokan tudják, hogy nem vagyok ilyen, de nagyon feszült voltam. Kérem az összes játékost, a családjaikat, a bírókat és minden futball szurkolót, hogy bocsássanak meg nekem. Meglátjuk, mi történik.”
„Az egész Higuaín nem megadott tizenegyesével kezdődött. A Getafe kontrázott. Megérintettem a játékost, és tizenegyest ítéltek ellenem. Ami ez után történt, mindenki látta. Csak annyit mondhatok, sajnálom.”
„Szörnyű dolog volt ezt tenni, de nagyon feszült és ideges voltam. Én is ember vagyok és hibázom néha. Az a fontos, hogy tudom, amit tettem, az nem helyes, ezért kérek mindenkit, hogy bocsásson meg nekem.”
„Eddig ilyesmi nem történt velem. Alapvetően egy vidám ember vagyok, aki élvezi az életét. Mindig megpróbálom a dolgok jó oldalát nézni. Nem tudom, mi történt. Annyira a bajnokságra koncentráltam, hogy olyat tettem, ami teljesen távol áll tőlem.”
„Sok meccset játszottam már a Real Madridban, az embereknek látniuk kell, hogy igazából nem ilyen vagyok. Tudom, hogy büntetést érdemlek. Példát kell statuálni, de az eddigi pályám alapján látható, hogy soha nem tettem ilyet.”
fingod sincs mi történik, de már húzod le pepe-t. taps

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Pepe:Még bocsánatot se kért azóta!?
„Szörnyen érzem magam; még soha nem történt velem ilyen. Nem tehetek mást, mint hogy bocsánatot kérek a szurkolóktól a viselkedésem miatt.”
„Sokan tudják, hogy nem vagyok ilyen, de nagyon feszült voltam. Kérem az összes játékost, a családjaikat, a bírókat és minden futball szurkolót, hogy bocsássanak meg nekem. Meglátjuk, mi történik.”
„Az egész Higuaín nem megadott tizenegyesével kezdődött. A Getafe kontrázott. Megérintettem a játékost, és tizenegyest ítéltek ellenem. Ami ez után történt, mindenki látta. Csak annyit mondhatok, sajnálom.”
„Szörnyű dolog volt ezt tenni, de nagyon feszült és ideges voltam. Én is ember vagyok és hibázom néha. Az a fontos, hogy tudom, amit tettem, az nem helyes, ezért kérek mindenkit, hogy bocsásson meg nekem.”
„Eddig ilyesmi nem történt velem. Alapvetően egy vidám ember vagyok, aki élvezi az életét. Mindig megpróbálom a dolgok jó oldalát nézni. Nem tudom, mi történt. Annyira a bajnokságra koncentráltam, hogy olyat tettem, ami teljesen távol áll tőlem.”
„Sok meccset játszottam már a Real Madridban, az embereknek látniuk kell, hogy igazából nem ilyen vagyok. Tudom, hogy büntetést érdemlek. Példát kell statuálni, de az eddigi pályám alapján látható, hogy soha nem tettem ilyet.”
fingod sincs mi történik, de már húzod le pepe-t. taps
Nem szoktam foglalkozni a Madriddal,de amit Pepe művelt az valami felfoghatatlan!
Kíváncsi leszek meddig tiltják el,de ez az "ember" nem való futball pályára!
Ilyent még nem láttam meccsen!Még bocsánatot se kért azóta!?
Ha ezt az ízét nem tiltják el legalább erre a szezonra akkor ezek után mehet a mészárlás a pályákon!!!
Kíváncsian várom a fejleményeket!
Kíváncsi leszek meddig tiltják el,de ez az "ember" nem való futball pályára!
Ilyent még nem láttam meccsen!Még bocsánatot se kért azóta!?

Ha ezt az ízét nem tiltják el legalább erre a szezonra akkor ezek után mehet a mészárlás a pályákon!!!

Kíváncsian várom a fejleményeket!
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
-
- Capitá del Barça
Így igaz, lehet nem nyerünk semmit. De nem valószínű. Én a bajnokságra, és a kupára tippelek. Ahhoz, hogy a BL is menjen, szerintem fel kéne adni a Classicót, cserecsapattal kéne játszani, de ez elképzelhetetlenebb, mint hogy ne nyernénk idén semmit.
Culinho , teljesen igazad van. Ez hatalmas szezonja lehet a Barcának, és a játékuk alapján minden esélyük meg is van. Megérdemelnék még a triplázást is. De szerencsére ez foci, és itt minden megtörténhet
.

-
- Capitá del Barça
Megértem, hogy büszke vagy a csapatodra a december óta tartó sorozatért. Senki sem gondolhatja komolyan, hogy csak a szerencse miatt ilyen eredmény a Madrid. Ám hiába ez a történelmi szárnyalás, Ramos edző kinevezése óta a királyi gárda mindösszesen 3 pontot tudott faragni a hátrányából. A Real nagy bánata a Barca lehengerlő focija, aminek az alapja többek között a sikeréhség az elmult két év miatt.luee írta:Ha Te mondod biztos ki van hegyezve! Amúgy Pepe másod állásban egy kis eszterga gépen nyomja ezeket reggel 6-tól 10-ig. Aztán megy edzésre, ahol Jack Bauer-től vesz leckéket, hogyan kell a Getafe-s terrorista csatárokat agyon rúgni!
Hihetetlen meccs volt, és hihetetlen szarok voltunk. De ezek a csodák miatt lehet a Madridot kedvelni. Mert nincs lehetetlen, még az is megeshet néha, hogy a kiváló Barca elöl megnyerjük a bajnokságot.
Abban bízol, hogy megnyeritek a bajnokságot. Én úgy gondolom, hogy ehhez az összes hátralévő meccset hozni kell (közte a 3 idegenbeli ragadót, és a Classicót), plusz a Barcának is botlania kell. Azt láthatod, hogy a Barca játékosai rendkívül motiváltak, oda teszik magukat minden meccsen, így arra nem számíthatsz, hogy ki fognak engedni. Az egyetlen aggodalmunk, hogy bírják-e végig a sorozatterhelést. Szerintem a mai meccset behúzzuk (a Sevilla nincs kirobbanó formában és sok az eltiltott), valamint a Valencia ellen is jók az esélyek hétvégén. Márpedig ha ezt a két meccset hozzuk, akkor még egy (egyébként elképzelhetetlen) madridi vereséggel is meglesz a bajnokság.
A saját szurkolóknak pedig azt üzenem, hogy fejezzék be a siránkozást, bízzanak a csapatban, rászolgáltak a fiuk.
én madrid szurkolóként is eltiltanám pepét olyan fél szezonra
egyébként akármelyik csapat nyeri a bajnokságot az megérdemli,akárki,akármit mond...a real is megérdemelten nyert szerintem,mert nem adták fel,a 11es...pffff
tény h ti szebb focit játszotok,vagyis ti focit játszotok,de lehet hogy ez kevés manapság,a bl meglesz nektek,a bajnokság meg eldől az el classicon
üdv
egyébként akármelyik csapat nyeri a bajnokságot az megérdemli,akárki,akármit mond...a real is megérdemelten nyert szerintem,mert nem adták fel,a 11es...pffff
tény h ti szebb focit játszotok,vagyis ti focit játszotok,de lehet hogy ez kevés manapság,a bl meglesz nektek,a bajnokság meg eldől az el classicon
üdv
Ha Te mondod biztos ki van hegyezve! Amúgy Pepe másod állásban egy kis eszterga gépen nyomja ezeket reggel 6-tól 10-ig. Aztán megy edzésre, ahol Jack Bauer-től vesz leckéket, hogyan kell a Getafe-s terrorista csatárokat agyon rúgni!
Hihetetlen meccs volt, és hihetetlen szarok voltunk. De ezek a csodák miatt lehet a Madridot kedvelni. Mert nincs lehetetlen, még az is megeshet néha, hogy a kiváló Barca elöl megnyerjük a bajnokságot.
-
- Entrenador del Barça
Cseréld meg az első és utolsó mondatodat és közben gondold át újra az egészet amit leírtál és csak azután személyeskedj, vagy még akkor sem. Amivel nem vagy tisztában inkább ne szólj bele.
Az a stopli hegyes.
culinho.. igen úgy kellene történnie. Korábban nem is engedélyezték a fém stoplis cipőket.
Barcaforever: http://sport.ibrany.hu/egyebek/szabalyok.htm
kiemelve ezzel a résszel.
Az a stopli hegyes.
culinho.. igen úgy kellene történnie. Korábban nem is engedélyezték a fém stoplis cipőket.
Barcaforever: http://sport.ibrany.hu/egyebek/szabalyok.htm
kiemelve ezzel a résszel.
A régi idõkben tiltották a fémstoplit a cipõk talpán, ma már engedélyezett, de a játékvezetõnek kötelessége a mérkõzés elõtt, illetve a tartalékjátékvezetõnek a cserék pályára lépésekor ellenõrízni, hogy nem okozhatnak-e e kapaszkodók sérülést az ellenfélnek. Tehát nem engedik a pályára azokat, akik esetleg “kihegyezik” stoplijaikat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2009.04.22. 11:30:39-kor.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Jaj ennyire azért ne legyünk már buták.Lassan már időzített bomba lesz a madridiak cipőjén...mindorokke_barca írta:Jól látom, hogy ki van hegyezve a fém stoplija? Amit elvileg semmilyen körülmények között nem szabad? Inkább nem mondok semmit.Titinho....
Amúgy ütős a Bernabeu gyepszőnyege....
Az egy sima stopli, csak a fényhatás miatt tűnik úgy, mintha ki lenne élezve.

Lehet én vagyok tudatlan, de nem is tudok olyan stoplist, ami szó szernt éles, vagyis ki van élezve.

-
- Entrenador del Barça
Jól látom, hogy ki van hegyezve a fém stoplija? Amit elvileg semmilyen körülmények között nem szabad? Inkább nem mondok semmit.Titinho....
Amúgy ütős a Bernabeu gyepszőnyege....
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem láttam a derbit, de jobb is. Egyszerűen hihetetlen, hogy ezek a levakarhatatlan sz_rok ott lihegnek ilyen játékkal a nyakunkban. Ez több mint bosszantó. Madridban nem csak győzni kell, de meg is kell semmisíteni egyszersmind ezt a csapatot. Pepe meg...csak azt tette meg, amit a feje alapján eddig is kinéztünk belőle. Remélem kap vagy 5-6 mecset a nyomorult senki.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Egyszerűen nem igaz, h a real nem bír betlizni egyet.Ez a tegnapi meccs is.Ezek után a Getafe megérdemelné, h kihulljon a ligából.... 

nem hibáztatom pepét. ő mindent megtett hogy ne nyerjenek. ha marad a pályán szerintem ki is kapnak. ezzel ellentétben persze egy utolsó aljas ..
jöhetnek ide eto'o köpéseivel meg ilyenek...
hagyjuk máááár

jöhetnek ide eto'o köpéseivel meg ilyenek...
hagyjuk máááár
- Titinho
- Director del Fútbol
Én már csak 2 képet szeretnék mutatni és részemről téma lezárva az ítélethírdetésig:

A második képen hátul a szurkolók arcát is érdemes megnézni. Ők sem értik...
Aki ezek után azt mondja, hogy Pepe nem érdemli meg a hosszú eltiltást az jó mélyen ássa el magát!
Rohadék... 

A második képen hátul a szurkolók arcát is érdemes megnézni. Ők sem értik...
Aki ezek után azt mondja, hogy Pepe nem érdemli meg a hosszú eltiltást az jó mélyen ássa el magát!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Youtubról néztem vissza onnan teljesen sárgának tünt.zsuni írta:én emg azt nem értem, hogy ha nézel miért nem látsz is? egyből pirosat kapott a lökésnél..Én azt nem értem h Pepe mér csak sárgát kapott a 11 esnél, és mér nem egyből pirosat
én emg azt nem értem, hogy ha nézel miért nem látsz is? egyből pirosat kapott a lökésnél..Én azt nem értem h Pepe mér csak sárgát kapott a 11 esnél, és mér nem egyből pirosat
Én azt nem értem h Pepe mér csak sárgát kapott a 11 esnél, és mér nem egyből pirosat

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
nincs olyan szó,hogy szurker. vagy szurkoló, vagy drukker...langpeter14 írta:Én??Mért lennék madrid szurker???Barcamatthew írta:Ha van Isten, akkor az Real drukker![]()
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Szerintem Eduardo lábát nem szánt szándékkal törték el, nem úgyment oda hogy na most eltöröm a lábát. Ez az állat viszont 2x is belerúgott és lehetett látni hogy csak azért mert egy idegbeteg. Ja és meccs után berohant ünnepelni a többiekkel, amiért színtén súlyos büntetést kaphat.adrenalin88 írta:Ti miről beszéltek emberek? ÖRÖKRE? meg hogy 10 meccs? miért? milyen jogon? Angliában Eduardonak eltörték a lábát... mennyit kapott a tettes? 3 meccs.. akkor ezért talán 2 meccs. De ha nagyon nagyon rossz szemmel nézik a dolgot.. akkor 3. De semmiféleképpen nem több.. nem okozott sérülést. Csak elszált az agya. Mondjuk ne is legyen focista egy olyan ember aki ennyitől elesik.. mint akit megrugdosott. ENNYIT erről.
De a madrid úgyis el tudja intézni hogy minimalizálják a szankciókat...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
én azt sergia ramos számlájára írnám leginkább.Jól emlékszem, hogy az idény elején Pepe az egyik meccsen, szándékosan mellbe taposta a földön fekvő ellenfelét? Ha igen, akkor visszaesőnek számít!
ezzel azért nem értek egyet, mert higu, lass, canna, marcelo, nagy alázattal játszanak, és 1 olyan megmozdulásukra sem emlékszem amikor nagyképűnek lehetett volna őket nevezni. guti, ramos. na ők a nagyképű flegmákNagyképű, emberileg nulla barmok( kivétel Raul és Casillas, senki más)
a többivel meg egyetértek, nem szép foci, nem olyan már mint régen, de ezt nagyjából mindenki tudja. lesz ez még jobb is, vagyis már csak az lehet