Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez szerintem a lehető legerősebb kezdő lenne. Szerintem Pep ezt a formációt tervezi a BL-meccsekre, esetleg a Real ellen is. A Sevilla és a Valencia ellen viszont valakiket biztosan pihentetni fog. Talán Iniestát és Messit. Elvégre ők pihentek a legrégebben. Esetleg még Piquét. Alvés is régen pihent, de szerintem ő bírja is a gyűrődést.LM10 írta:Mára:
------------------V.V.--------------------
Alves-------Piqué------Márquez---Puyol
-------------------Touré--------------
-------------Xavi----------Iniesta------
Messi-------------Eto'o-----------Henry
Detto én is így voltam ,ezért is nem nézek már 1,2 hónapja madrid meccset mert csak fölbaassák az agyam....(Valdesnek tuti bevarrta volna a tizit ,de pesrze a madrid ebből is jól jött ki ,néha hánynom kell tőlük...) most kivételesen is csak a városi rangadó miatt néztem meg...de mindegy este úgyis szét kapjuk a sevillat !ForcaBArca,ForcaUniceffeeder írta:Sziasztok.tegnap néztem a madrid mecset,és azt hittem idegösszeroppanást kapok.a madrid nem érdemelte meg a győzelmet.a getafe tizeneggyesére meg inkább nem mondok semmit.de ma meg kell verjük a sevillát.gyerünk fiúk.
Ezt én is így gondolom. Meg az sem elhanyagolható, hogy a Sevilla most tényleg hullámvölgyben van. Mi pedig jó szériában vagyunk. Ha sikerülne hamar gólt szereznünk, az lenne a legjobb. De legyen bárhogy is, az biztos, hogy ez a csapat a végéig fog küzdeni a 3 pontért!LM10 írta:Pont most néztem utána, Palop tényleg eltiltott...ez azért nem semmi. Escudé meg játszik, Adriano nem lesz ellenünk. Most pl ez nekünk kedvez, mert otthon sztem megverjük a Sevillát ahol nincs ez a 2 alapember, majd hétvégén a Sevilla otthon +2 emberével feltüzelve megverheti a Madridot.
Palop eltiltott, a Valencia ellen kapta meg az 5-ik sárgáját.LM10 írta:Miért Javi Varas-t írtátok a cikkben a lehetséges kezdőhöz? Mi történt Palop-al? A másik meg, hogy Escudé nem játszhat, mert a Valencia ellen kiállították.
Az! Nem tudnak játszani beszerencsétlenkednek mindig egyel több gólt, mint az ellenfél és utána örülnek mint majom a farkának! És Pepe mi 'mit is' ? csinált? Ellökte a védőt, majd 3-t belerúgott! Legalább nem játszik az elkövetkező meccsen, sőt én adnék neki még 4 hetes eltiltást is! Na, ez a Real! Az egyetlen ember abból a csapatból, aki tiszteletre méltó, az Casillas. Pl Pepe-t is ő küldte le a pályáról! A Többi egy f*szkalap máker szerencsétlenség!marci6p írta:Nem hiszem el, hogy még ezt is be tudja húzni az a nyomoronc selejt fővárosi gárda!![]()
Hát ez kegyetlen, most legalább annyira csalódott vagyok, mintha a barca kapott volna ki!
Reméltem, hogy több makkos lehetetlen győzelme nem lesz a reálnak az ossasuna után, de lássatok csodát!
Beszarás amit művel az a "csapat", tarkón kéne lőni mind, de magamat minimum!
Kegyetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De várom a classicot!!!!!!!4 Ha csak mi tudjuk megverni őket idén, akkor meg kell mutatni mit tudunk mi a labdarúgásból!! Csak azért is több gólos győzelmet akarok!!!!!!!!!!!!
Egyre jobban megutálom a reált, nem tudnak focizni, de pofája mindnek van! de könyörgöm mire!:?!
kiborító.......