Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Összességében nem volt gond a tegnapi teljesítményével,de annál a szögletnél úgy kellett volna kijönnie,hogy mindenki boruljon..még Puyol is..bár szerintem az ilyen hibák az 'alacsonyságából' is adódnak,ha egy 10essel magasabb lenne,valószínűleg elérte volna ezt a labdát.Rivaldo11 írta:Tény, jöhetett volna ki határozottabban is, de Puyol is sáros abban a találatban rendesen. A végén Villa lövésénél eszméletlen nagyot fogott, gyakorlatilag az pontot ért.
Bezzeg ilyenkor nem tudsz/tudtok emlékezni arra,hogy hányszor mentett meg minket a góltól...Szerintem ő pont jó ide,Cech már nem az igazi mióta fejvédőben játszik Casillas nem az esetem,de ős sem az igazi tojás már...Szóval Ne szidjátok már Valdest a gól miatt,akkor bezzeg nem szidjátok mikor kivéd egyet a kapuból...Szánalmas..pff..Caesarka írta:Kár vergődni mert (sajnos...) maradni fog. Nem tud kijönni a kapuból, nem újdonság. Pontrúgásoknál már már alsógatyó kell cserélni. Nem akarok dobálózni ezzel a ki-kicsoda Barca szint, de a vak is látja hogy méterekkel marad le a többiektől teljesítményben! Cech-t meg nem értem. Miért nem akar idejönni? Azért, mert az is egy láma, nem tudja, hogy mi a jó neki...
Ma is Valdes olyan sügér mint a többi meccsen (általában). Bár Pinto se jobb, ha már itt tartunk...
Vele van a baj elsősorban a mai meccsen és Puyollal. Sajnos Carles játszott már jobb meccseket is, le kell cserélni, mert kapunk még egy gólt és kaput. Cáfoljatok rám és mondjátok, hogy 2-3 gólt berámolunk és kezét csókolom...
???Xavinho írta: Puyol miatt nem tudta elütni.
Puyol miatt nem tudta elütni.Mikaos írta:Kapushiba az 1.gól, egyértelmű. 4 méterről, szögletnél melléütni a labdának...
Gyakorlatilag az a 600 valahány perces rekordkísérlet sem nagyrészt az ő érdeme volt, hanem, hogy a védősorunk nem hagyta az ellenfelet kapuig eljutni.
marci6p írta:Meg a túrót! Olyan szerencsétlen ez az ember, nem igaz. Abszolúte nem tud kijönni a kapuból, ez olyan mintha egy kosár csapatnak a centere nem tudna lepattanózni.
VV helyében felajánlanám a Zamora díjat a mindenkori védelemnek.
Most jutott eszembe, hogy 3. számú CSK, nehéz lesz kitenni a szűrét, de ez a nemes feladat nem várhat. Menjen az MU-ba, ne 25 milkáért, elég lesz 5 is, abból tudunk hozni egy Assenjo-t.
Sztem te abszolút nem reálisan látod a helyzetet. Te nem a teljesítménye miatt kritizálod Valdes, hanem mert annyira utálod.marci6p írta:
Valdes előtt a a védelem pillanatnyilag jó. Őt nem kell isteníteni!
Capon:
Én is nagyon várom a cselzit. Remélem ott majd rámcáfol Vitya és úr lesz a tizenhatoson belül, de nem tartom valószínűnek, ne legyen igazam. Ott majd megmutathatja, de remélem nem sok dolga lesz és a középpályánk leveszi a terhet róla, más nem akkor a védelem.
És valóban, nagyon nem kedvelem,de úgy gondolom, hogy ettől még reálisan látom a helyzetet.
Ráadásul az okosok azt szokták mondani nem alaptalanul, hogy annak a kapusnak van a legnehezebb dolga, akinek a kapuját nem sokat veszélyeztetikcps46 írta:Szerintem csesszük le, hogy volt pofája nem gólt kapni az utóbbi 7 meccsen.![]()
Az a védelem meg hol jó, hol nem. Tegnap is amikor Piqué elkezdett a 16-oson belül cselezni...
Az ellenfél azért nem támad, mert nincs náluk a labda. De ha megindulnak, akkor előfordul, hogy a védelmen simán túljutnak, és csak a szerencsén vagy Valdesen múlik, hogy nem kapunk gólt. Nincs sok dolga, de azt megoldja, ahogy kell.
OFF: azt veszem észre, hogy minél többen fikázzák Valdest, nekem annál szimpatikusabb.
Szerintem csesszük le, hogy volt pofája nem gólt kapni az utóbbi 7 meccsen.marci6p írta:Valdes előtt a a védelem pillanatnyilag jó. Őt nem kell isteníteni!
Ilúvatar írta:"Victor Valdés, a katalán hálóőr ugyanis már 632 percre nem kapott gólt a spanyol bajnokságban. Ez hét mérkőzést jelent zsinórban, és elég arra, hogy Valdés fölléphessen a Barcelona kapusainak örökranglistáján a második helyre a góltalansági csúcsot tekintve."marci6p írta:Meg a túrót! Olyan szerencsétlen ez az ember, nem igaz. Abszolúte nem tud kijönni a kapuból, ez olyan mintha egy kosár csapatnak a centere nem tudna lepattanózni.
Most jutott eszembe, hogy 3. számú CSK, nehéz lesz kitenni a szűrét, de ez a nemes feladat nem várhat. Menjen az MU-ba, ne 25 milkáért, elég lesz 5 is, abból tudunk hozni egy Assenjo-t.
Szval' már elérte a 2. helyet.
Valdes most pillanatnyilag jó. Nem kell agyba'főbe' szidni őt...
Valóban kemény megfogalmazás, de ettől a góltalansági rekordjától nem ájulnék el én sem. Nem sok dolga akadt az elmúlt pár meccsen, parádés bravúrvédésekre meg pláne nem nagyon emlékszem!marci6p írta:Meg a túrót! Olyan szerencsétlen ez az ember, nem igaz. Abszolúte nem tud kijönni a kapuból, ez olyan mintha egy kosár csapatnak a centere nem tudna lepattanózni.