2009.04.23. 16:51:31
Nem feltétlen az utálat szól belőlem, de azt a szintet amin ő van jelenleg mások is tudnák hozni. Fog nagyokat olykor-olykor, de ettől a hatalmas rekordtól nem kell hasra esni, és akik kedvelik meg istenítik azok is beláthatnák, hogy nem barca szintű kapus, főleg nem top5ös stb....
Nem akartam senkit sem megsérteni a hsz-eimmel, ha így történt akkor elnézést kérek. Pusztán a véleményemet fejtette ki, amivel persze nem kell egyetérteni, de ha nekem azon kell gondolkodnom, hogy tuti a gyűlölet beszél belőlem, akkor másoknak meg azon, hogy vakok.
Az meg a másik, hogy ha felvetődik egy név valakinek kedvenc játékosának a posztjára, akkor egyből jön az, hogy nem is láttad, nem is ismered, nem is biztos, hogy itt jó lenne stb....az tudom, hogy Vitya nem megbízható kapus.
Ez az én véleményem, amit szerintem többen osztanak.
Szerkesztve 2009.04.25. Valencia - barca félideje
És tényleg milyen jó kapusunk van! Az a nevetséges, hogy a barca stárok között kell keresni.
Istenem, így mellé nyúlni a labdának!?! Legendásan rosszul jön ki a kapuból, a cselszkivel bajok lesznek, ott nem 1-2 jól fejelő és jól beadó játékos van. Ezek után főleg nem fogja nekem beadni senki, hogy ilyen olyan jó, meg az 1v1 baromságot főleg el lehet felejteni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
marci6p 2009.04.25. 22:56:41-kor.