Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
jo de nem értitek meg igy lehet elérni,legalábbis antifocit játszo csapat ellen.Sajna hogy el jutnak idáig ilyen csapatok:(Master19 írta:Nem hiszem el télleg...spymatt1 írta:nem tudom ki barca drukker,aki azt szeretné csapat mindent nyerjen meg,vagy aki meg elégszik egy trofeával,árulok ennyi akik nem akrnak bl gyöztest barcábol,hogy itt mindig van egy hülye(bocs már muszáj volt...kiharcoltad magadnak
)aki mindig okos és ilyen 6 éveshez méltó szövegeket ír.Nem fogod fel hogy mi is örülnénk annak a Bl trófeának??Hihetetlen vagy komolyan
House írta:TOVÁBB JUTUNK!emtivi írta:i s t e n e m, ez a sok h ü l y e pesszimista.
miért nem néztek inkább pingpongot, vagy kajakkenut?![]()
ui.: ez fájt, kajakozom.
Nem hiszem el télleg...spymatt1 írta:nem tudom ki barca drukker,aki azt szeretné csapat mindent nyerjen meg,vagy aki meg elégszik egy trofeával,árulok ennyi akik nem akrnak bl gyöztest barcábol
Mit árulszspymatt1 írta:nem tudom ki barca drukker,aki azt szeretné csapat mindent nyerjen meg,vagy aki meg elégszik egy trofeával,árulok ennyi akik nem akrnak bl gyöztest barcábol
Hát nekem így meccsnézés közben ordíbálja apám az eredményt.bali 15 írta:Ti komolyan ezt a meccset nézitek?
Hagyjátok már, rendkívül izgalmas snooker meccs megy az Eurosporton.![]()
![]()
Egész este ilyeneket írogattál,kezd uncsi lenni.,boixosnois írta:Ki kell jelenteni, legerősebb bajnokság az angol!!!
Amíg a barca és real lesz a két erős spanyol csapat, addig nem lesz semmilyen nemzetközi eredmény!! Mivel az angoloknál, a középmezőny képes megszorongatni az élmezőnyt addig spanyoloknál nem, és ez a baj!!! Ezért ők az erősebbek. Reggelig se rúgunk gólt a chelseanek.....bye-bye bl....
emtivi írta:i s t e n e m, ez a sok h ü l y e pesszimista.
miért nem néztek inkább pingpongot, vagy kajakkenut?
Csak, annyit akarok, hogy:boixosnois írta:Ki kell jelenteni, legerősebb bajnokság az angol!!!
Amíg a barca és real lesz a két erős spanyol csapat, addig nem lesz semmilyen nemzetközi eredmény!! Mivel az angoloknál, a középmezőny képes megszorongatni az élmezőnyt addig spanyoloknál nem, és ez a baj!!! Ezért ők az erősebbek. Reggelig se rúgunk gólt a chelseanek.....bye-bye bl....