Élő közvetítések 08/09
Fáradtak vagyunk és elhiszem, hogy fizikálisan nincs probléma, de fejben igen. Ezt látni a lassúságunkban, a reakciókban, főleg Messi-n.
Nem lehet ezt birni idegileg...
Közben Eto'o kihagyja a meccs helyzetét.
Nem lehet ezt birni idegileg...
Közben Eto'o kihagyja a meccs helyzetét.
-
- Barça C
ááááá hihetetelen :S
jo de nem értitek meg igy lehet elérni,legalábbis antifocit játszo csapat ellen.Sajna hogy el jutnak idáig ilyen csapatok:(Master19 írta:Nem hiszem el télleg...spymatt1 írta:nem tudom ki barca drukker,aki azt szeretné csapat mindent nyerjen meg,vagy aki meg elégszik egy trofeával,árulok ennyi akik nem akrnak bl gyöztest barcábol,hogy itt mindig van egy hülye(bocs már muszáj volt...kiharcoltad magadnak
)aki mindig okos és ilyen 6 éveshez méltó szövegeket ír.Nem fogod fel hogy mi is örülnénk annak a Bl trófeának??Hihetetlen vagy komolyan
sziasztok
áááááááááááá, ez volt a meccslabda!!!

Nagyot dobbant a szívem, én gólnak láttam. 

House írta:TOVÁBB JUTUNK!emtivi írta:i s t e n e m, ez a sok h ü l y e pesszimista.
miért nem néztek inkább pingpongot, vagy kajakkenut?![]()
ui.: ez fájt, kajakozom.
akkor birkózást:)
Jó de ha azt nézzük akkor jó lenne egy ilyen évad lezárása a kupákkal, de magunk közt szólva(mint barcás a barcásnak). Azért ez az év elég szép játékot mutatott a csapat részéről.
Ne az alapján tegyük sorba a csapatokat hogy ki hol,melyik bajnokságban játszik. Ha valaki jó formában akkor azé az év.
Ne az alapján tegyük sorba a csapatokat hogy ki hol,melyik bajnokságban játszik. Ha valaki jó formában akkor azé az év.
-
- Capitá del Barça
Nem hiszem el télleg...spymatt1 írta:nem tudom ki barca drukker,aki azt szeretné csapat mindent nyerjen meg,vagy aki meg elégszik egy trofeával,árulok ennyi akik nem akrnak bl gyöztest barcábol
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Master19 2009.04.28. 22:10:03-kor.

antifuttballt játszoknak fájdalmat
sziasztok
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Mit árulszspymatt1 írta:nem tudom ki barca drukker,aki azt szeretné csapat mindent nyerjen meg,vagy aki meg elégszik egy trofeával,árulok ennyi akik nem akrnak bl gyöztest barcábol

Bocsi, de nem tudom értelmezni ezt a "mondatot"... Leírnád esetleg, rendezetten, összeszedetten?
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Eto'o helyett jöhetne valaki
Ki nullázott le minket te észlény?? A meccsnek még nincs vége és még van egy meccs vissza
Hol itt a realitás szted?

-
- Entrenador del Barça
Hát nekem így meccsnézés közben ordíbálja apám az eredményt.bali 15 írta:Ti komolyan ezt a meccset nézitek?
Hagyjátok már, rendkívül izgalmas snooker meccs megy az Eurosporton.![]()
![]()

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- miihii
- KHAL
Egész este ilyeneket írogattál,kezd uncsi lenni.,boixosnois írta:Ki kell jelenteni, legerősebb bajnokság az angol!!!
Amíg a barca és real lesz a két erős spanyol csapat, addig nem lesz semmilyen nemzetközi eredmény!! Mivel az angoloknál, a középmezőny képes megszorongatni az élmezőnyt addig spanyoloknál nem, és ez a baj!!! Ezért ők az erősebbek. Reggelig se rúgunk gólt a chelseanek.....bye-bye bl....
HA már BARCA szurkolónak tartod magad,akkor mutass egy kis bizalmat a csapatod felé.És ez szól mindazoknak is,akik már most eltemették a BL trófeát.
Óriási grat nektek!

Vagy nektek csak 6:0-áknál jó BARCA szurkernek lenni

SZÁNALOM ÉS FÁJDALOM!!!

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- boixosnois
- Jugador del Barça
ez nem pesszimizmus, hanem a realítás. látszik eddig te néztél kajakot és pinpongot. mert fogalmad sincs a fociról!!! lenullázott minket a chelsea és ez HIDDINK érdeme!!!!!
emtivi írta:i s t e n e m, ez a sok h ü l y e pesszimista.
miért nem néztek inkább pingpongot, vagy kajakkenut?
Ti komolyan ezt a meccset nézitek?
Hagyjátok már, rendkívül izgalmas snooker meccs megy az Eurosporton.

Hagyjátok már, rendkívül izgalmas snooker meccs megy az Eurosporton.

nem tudom ki barca drukker,aki azt szeretné csapat mindent nyerjen meg,vagy aki meg elégszik egy trofeával,árulok ennyi akik nem akrnak bl gyöztest barcábol
sziasztok
chelsea részről túl sok a szabálytalanság alexet már ki kellett volna állítani...... kéne a gól mert szorít az idő!!
HAJRÁ BARCA
HAJRÁ BARCA
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Csak, annyit akarok, hogy:boixosnois írta:Ki kell jelenteni, legerősebb bajnokság az angol!!!
Amíg a barca és real lesz a két erős spanyol csapat, addig nem lesz semmilyen nemzetközi eredmény!! Mivel az angoloknál, a középmezőny képes megszorongatni az élmezőnyt addig spanyoloknál nem, és ez a baj!!! Ezért ők az erősebbek. Reggelig se rúgunk gólt a chelseanek.....bye-bye bl....

Nyerünk 2:0-ra, ha meg nem, akkor idegenben 2:2-t játszunk

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Ujabb taktikált váltott a csapat a célok az ellenfél játékosai :S Bár a kapu jobb lenne 

i s t e n e m, ez a sok h ü l y e pesszimista.