2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
currahee írta:BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT "A SZIKLÁNAK"!!!
ma 26 éves YAYA TOURÉ!! ISTEN ÉLTESSE!!
remélem szép ajándéka lesz a mai meccs után....
Nálam csak Essien versenyezhet vele!Barcaforever írta:Mint ahogy pár éve rájöttek madridban, h nem igazán a galaktikusok nyerték a címeket, hanem az az ember, aki tömte a galaktikusokat labdával, sztem ez is igaz ugyanígy nálunk.Teljesen elismerem Messi,Ini vagy Henry játékát, de nagyon sok múlik Yaya-n is.Rengeteget fut, szerel, megindul e mellett labdabiztos is.Sztem a posztján a világ legjobbja most.Essien,Carrick vagy X.Alonso versenyezhet vele.
már miért igazolna el innen???Cáceres14 írta:lehetséges, hogy a nyáron Yaya eligazol a Manchester Citybe az nem lenne tul jó
Nemtom, sztem nem lenne jó ott. Azért máshogy kell mozogni, meg más jól szűrni, meg utolsóként odanyúlni, meg lövésbe beleállni, stb... Meg ha ő nem lenne ott, akkor azért lényegesen instabilabb lenne a középpályánk. Meg akkor nem is jöhetne fel annyit támadni középső védőként. Ha viszont szélső védőként játszana, akkor máshogy kerülne a kapu elé, sokkal kiszorítottabb helyzetben, akkor meg lehet nem tudna annyira érvényesülni. Jó ő ott a középpályán; a védelem meg oldja meg!torocsik írta:Nagyszerű játékos,bár lenne belőle 2-3,a középpálya ura,mármint védekezés,labdaszerzés szintjén,de a kapu előtt sem ügyetlen,nagy nyereség.
Végre a védelembe találnánk ilyen játékost.![]()
Nem is hülyeség,most hogy ennyire ritka a védelem én kipróbálnám.
és nem mellesleg az egyik legígéretesebb tehetségünk helyettesíti, és nagyon is jól állja a sarat újonc létére és Yaya zsenialitása mellett.MichaaBee írta:Nem evidens? Te végigbírnál nyomni 9 hónapot, 50-60 meccset világklasszis szinten játszva?Valdés1 írta:Én is nagyon Csipem a "sziklát"" és télleg nagyon jó teljesítményt nyujt!! de akkor miért szokot néha Busqvets kezdeni,pihentetik a Sziklát?![]()
Nem evidens? Te végigbírnál nyomni 9 hónapot, 50-60 meccset világklasszis szinten játszva?Valdés1 írta:Én is nagyon Csipem a "sziklát"" és télleg nagyon jó teljesítményt nyujt!! de akkor miért szokot néha Busqvets kezdeni,pihentetik a Sziklát?
Nekem ne mond!torotam írta:Engem egyszerűen megnyugtat a meccsek, ha azt látom, hogy Yaya kezdő lesz!